Reggi Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 Ragga tern łon gy gy Łoooo przysiacielu ... musisz trzaskać na PW ..bo ja obecnie ma mam dostępu do GG .."pracuje" Witam klub 69 Dobry szwagra [..] Nie mamy w klubie jakiegoś taksówkarza ?? ** żeby nie jeździł polonezem, znał angielski chociaż trochę i był normalnym gościem Ja mogę być ..wszystko zależy ile płacą [br]Dopisany: Listopad 14, 2008, 10:02:01 _________________________________________________ raggaman Wiek: 21 Poland Miejsce pobytu: Warszawa (kiedyś Lubartów) Województwo: mazowieckie Imię: Łukasz Model: A4 B5 Silnik: AFN 1.9 110PS Rodzaj napędu: FWD Nadwozie: Avant Rocznik: 1997 Spalanie: 5-7 Wiadomości: 2369 :kox: :naughty:
lukaszr Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 Dobry szwagra Patrz jaki do przodu
Reggi Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 Dobry szwagra Patrz jaki do przodu Nastawiam wcześniej psychicznie Poźka ..co by później nie dostał szoku ..
lukaszr Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 Nastawiam wcześniej psychicznie Poźka ..co by później nie dostał szoku .. Jestem pewien, że po S. nie dostanie szoku - to co przeżywał do tej pory nadal tkwi w nim i nie może się chłopak pozbierać więc Ty jeszcze nie będziesz takim najgorszym szwagrem
Reggi Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 Nastawiam wcześniej psychicznie Poźka ..co by później nie dostał szoku .. Jestem pewien, że po S. nie dostanie szoku - to co przeżywał do tej pory nadal tkwi w nim i nie może się chłopak pozbierać więc Ty jeszcze nie będziesz takim najgorszym szwagrem Nie mówta hop Postaram sie nie zajmować długo łazienki rano ..nie stawiać "Viagry" na Poźkowym miejscu parkingowym ..i naucze go ..segregacji pranka ..na kolory W dodataku obiecuje nie wyrzucać gumeczek do gibla ..i nie robić "tego" z M. na pralce bez włączonego trybu wirowania :polew:
boberek Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 Ragga skąd ty czerpiesz inspiracje do tych twoich wypowiedzi :kox:
Reggi Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 Ragga skąd ty czerpiesz inspiracje do tych twoich wypowiedzi :kox: Z głów Panowie bez ściemy teraz Potrzebuje napisać pracę kontrolną ( jeszcze w szkole mnie krwa kontrolują ) z ekonomii.. Praca kontrolna z podstaw ekonomii: (do wyboru) Elastyczność dochodowa popytu Elastyczność cenowa popytu. Scharakteryzować rynek. Potrzeby, sposobu zaspokojenia ..nie wiem dlaczego ..ale juz mi sie podoba..tylko coś czuję , że mogę sie nie wstrzelić w temat Istota pieniądza. Czynniki wytwórcze i ich ograniczoność. Cena, jaka rola, czym jest. Gdzie znaleźć jakieś ciekawe info na takie tematy ?
poziek Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 A ja chciałem się zapytać kto do fiuta wafla skasował moją rozmowę z Witem ?? I jednocześnie chciałem zakomunikować, że jeżeli ktoś już kasuje to wypadałoby wysłać mi PW o takiej czynności. Taka czysta moderatorska kurtuazja.
hornet Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 A ja chciałem się zapytać kto do fiuta wafla skasował moją rozmowę z Witem ?? I jednocześnie chciałem zakomunikować, że jeżeli ktoś już kasuje to wypadałoby wysłać mi PW o takiej czynności. Taka czysta moderatorska kurtuazja. Moje też były kasowane i nie miałem PW. Jakieś dziwne rzeczy zaczynają się dziać na tym forum. Z resztą nie tylko na forum ale w całym klubie.
poziek Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 A ja chciałem się zapytać kto do fiuta wafla skasował moją rozmowę z Witem ?? I jednocześnie chciałem zakomunikować, że jeżeli ktoś już kasuje to wypadałoby wysłać mi PW o takiej czynności. Taka czysta moderatorska kurtuazja. Moje też były kasowane i nie miałem PW. Jakieś dziwne rzeczy zaczynają się dziać na tym forum. Z resztą nie tylko na forum ale w całym klubie. już bez przesady...tylko między moderatorami była umowa, że jak coś ktoś komus kasuje to piszemy PW. W tym przypadku chyba komuś się zapomniało. Także czekam na info kto i dlaczego to wywalił.
hornet Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 Ragga skąd ty czerpiesz inspiracje do tych twoich wypowiedzi :kox: Z głów Panowie bez ściemy teraz Potrzebuje napisać pracę kontrolną ( jeszcze w szkole mnie krwa kontrolują ) z ekonomii.. Praca kontrolna z podstaw ekonomii: (do wyboru) Elastyczność dochodowa popytu Elastyczność cenowa popytu. Scharakteryzować rynek. Potrzeby, sposobu zaspokojenia ..nie wiem dlaczego ..ale juz mi sie podoba..tylko coś czuję , że mogę sie nie wstrzelić w temat Istota pieniądza. Czynniki wytwórcze i ich ograniczoność. Cena, jaka rola, czym jest. Gdzie znaleźć jakieś ciekawe info na takie tematy ? Mam gotowe prace dawaj maila na PW to coś Ci podeśle. [br]Dopisany: 14 Listopad 2008, 11:17_________________________________________________ A ja chciałem się zapytać kto do fiuta wafla skasował moją rozmowę z Witem ?? I jednocześnie chciałem zakomunikować, że jeżeli ktoś już kasuje to wypadałoby wysłać mi PW o takiej czynności. Taka czysta moderatorska kurtuazja. Moje też były kasowane i nie miałem PW. Jakieś dziwne rzeczy zaczynają się dziać na tym forum. Z resztą nie tylko na forum ale w całym klubie. już bez przesady...tylko między moderatorami była umowa, że jak coś ktoś komus kasuje to piszemy PW. W tym przypadku chyba komuś się zapomniało. Także czekam na info kto i dlaczego to wywalił. A modzi to co - wyjątki niczym leper w sejmnie ?
Reggi Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 hornet [email protected] Flache masz jak złoto
poziek Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 A modzi to co - wyjątki niczym leper w sejmnie ? lepiej :polew:
hornet Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 hornet [email protected] Flache masz jak złoto To ma być makro czy mikro ekonomia ? To są prace pochodzące pod mgr albo lic Może w przyszłym tygodniu będe we stolicy
Reggi Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 hornet [email protected] Flache masz jak złoto To ma być makro czy mikro ekonomia ? To są prace pochodzące pod mgr albo lic Może w przyszłym tygodniu będe we stolicy Nie mam pojęcia :gwizdanie: Wymagają ode mnie aby była czytelna ..i nie za długa Co masz to podeslij ..najwyżej porzycinam to troszkę . Możesz to podesłać teraz ? Bo nie ukrywam , że troszkę mnie czas goni
AndyN Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 A modzi to co - wyjątki niczym leper w sejmnie ? lepiej :polew: A niby czemu?
poziek Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 A niby czemu? :przebiegly pytaj Horniego :tongue4:
Aydaho Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 A ja chciałem się zapytać kto do fiuta wafla skasował moją rozmowę z Witem ?? I jednocześnie chciałem zakomunikować, że jeżeli ktoś już kasuje to wypadałoby wysłać mi PW o takiej czynności. Taka czysta moderatorska kurtuazja. Moje też były kasowane i nie miałem PW. Jakieś dziwne rzeczy zaczynają się dziać na tym forum. Z resztą nie tylko na forum ale w całym klubie. już bez przesady...tylko między moderatorami była umowa, że jak coś ktoś komus kasuje to piszemy PW. W tym przypadku chyba komuś się zapomniało. Także czekam na info kto i dlaczego to wywalił. sorry to byłem ja wykasowałem Ci bo złapałeś większego pstrąga
hornet Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 hornet [email protected] Flache masz jak złoto Dobra poszło Pozmieniaj trochę :gwizdanie: Pieniądz i współczesny system bankowy (13 stron)
Aydaho Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 Nie mam pojęcia :gwizdanie: Wymagają ode mnie aby była czytelna ..i nie za długa Co masz to podeslij ..najwyżej porzycinam to troszkę . Możesz to podesłać teraz ? Bo nie ukrywam , że troszkę mnie czas goni przekopałem moje pozostałosci ze studiów - ale lipa brachu, co najwyżej Analize Strategiczną przedsiębiorstwa mogę Ci podesłać
Rekomendowane odpowiedzi