Reggi Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Inteligencja Hostessy na poziomie dzięcioła stukacza....laska podchodzi z puszką produktu na którym jest napisane " Glass Cleaner" .. I pyta sie ..do czego To jest ?? :polew: Albo mam branie ..albo jest tak mało rozgarnięta ..że nie przeczytała etykiety po polsku naklejonej na puszkę :decayed: :polew:
Al_Capone Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Dokladnie Ja niestety jestem w sytuacji, ze musze na jednej pensji dwa miechy przezyc a zona nie zarabia. W tej chwili moge dac skromnie, a w przyszlym misiacu dolozyc na konto. W sumie przy hasle "kazda zlotowka sie liczy" zapisywanie kto ile dal jest troche nie namiejscu.... ot co Albo dam dwa zyle i powiem, ze jestem boberek
Reggi Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Ja mam pytanko po co zapisywać ile kto dał??? każdy daje tyle ile chce Racja ...każdy da tyle ..na ile go stać
tomaszu Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Zazdrośnik jeden Zazdrośnik? Przecież tu nie ma czego zazdrościć... Panowie ..tak bez ściemniania pałki...do której dziś siedzicie w Arkadii ? Bo jak coś to przyczłapie sie ZTM Przyjedź przyjedź. Poczekamy i później odwieziemy do domu.
boberek Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Dokladnie Ja niestety jestem w sytuacji, ze musze na jednej pensji dwa miechy przezyc a zona nie zarabia. W tej chwili moge dac skromnie, a w przyszlym misiacu dolozyc na konto. W sumie przy hasle "kazda zlotowka sie liczy" zapisywanie kto ile dal jest troche nie namiejscu.... ot co Albo dam dwa zyle i powiem, ze jestem boberek :polew: :polew: a ja dam 2 zł zawiniete w karteczke z twoim numerem gdzie napisane będzie dzwonic po 21:00 najchetniej panowie po 40-stce ;P :polew:
Reggi Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Zazdrośnik? Przecież tu nie ma czego zazdrościć... Jasne ...jedyne co leci na Ciebie to opady atmosferyczne Zarcik Tomaszek ..my wszyscy wiemy ..że mistrz pierwszego pchnięcia z Ciebie Przyjedź przyjedź. Poczekamy i później odwieziemy do domu. O jak tak to przyjade
boberek Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Dziś jest ten dzień PRzychodzę do pracy ..patrze ..a przed moim stanowiskiem stoi inne..stosiko Forda Fiesty ..co oznacza tylko jedno..Hostesssy :drool: Zesłano uroczą brunetnę .. o to oceny ( fotki też będą ) Dupcia : hmm...spojrze raz jeszcze...8 Cycuszki : 6 Nogi : zdecydowanie 7 Twarz: 7 Suma sumarum...brał by TO :kox: :kox: Jak wyłączyć dzwięk robienia zdjęć w Nokii ?? :polew:[br]Dopisany: Listopad 18, 2008, 10:11:49 _________________________________________________Głos..... 10 !! :kox: :kox: [br]Dopisany: Listopad 18, 2008, 10:12:34 _________________________________________________ Wśród Was jest jeden zboczeniec-dominator, który jest w takim wieku, że ma ciągłą nadprodukcję, a nie ma zbytu... Zazdrośnik jeden Aa, to już wiem dlaczego Raguś pracuje dzisiaj do 21:00. Panowie ..tak bez ściemniania pałki...do której dziś siedzicie w Arkadii ? Bo jak coś to przyczłapie sie ZTM no to ragga zapros koleżanke na spota AUDI pokazemy jej co to jest prawdziwe auto i ze kanapa jest wygodniejsza niz w Fordzie :polew: :kox:
Reggi Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 no to ragga zapros koleżanke na spota AUDI pokazemy jej co to jest prawdziwe auto i ze kanapa jest wygodniejsza niz w Fordzie :polew: :kox: Kanape to ja bym jej pokazał w mojej Viagrze...dopiero później bym sie podzielił z kolegami
tomaszu Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Zazdrośnik? Przecież tu nie ma czego zazdrościć... Jasne ...jedyne co leci na Ciebie to opady atmosferyczne Leco leco, jak na złość leco teraz, jak już się z kimś związałem. Gdzie tu sens i logika? Przyjadź Pan na spota to pójdziemy do BK.. na sałatkie ofkors.
boberek Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 do BK nie ide ale na KFC ok posiedzimy i popatrzymy co tam na górze sie będzie kręcic :kox: Ragga ważne ze bys sie podzielił
Aydaho Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 LukaszR!!! Jak jesteś dzisiaj - dopilnuj proszę, zeby nikt nie umknął bez zostawienia jakiegoś datku (zapisuj ile i kto dał). Ja mogę się neco spóźnić. Dobra, wezmę jakąś czapkę i będę zbierał. Potem przejmiesz czapkę ode mnie i będziesz kontynuował. Tylko jak ja zacznę to nie poznasz nicków wszystkich spotowiczów ... aaaaaaaaaaa toś Ty taki cwany, ja najpierw zbiorę od ludzi, a potem Ty zbierzesz od nich jeszcze raz i dzięki temu będzie więcej kasy Widać od razu, że to bankowa główka pomoge łukaszowi łapać tych co uciekaja kolczatki juz mam Nie martw się, nie będą uciekać BTW robicie się niesmaczni ... myślę, że każdy poczuwa się mniej lub bardziej w cegiełkowaniu inicjatywy Witka ale robienie łapanki zaczyna mnie już irytować
boberek Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 [br]Dopisany: 18 Listopad 2008, 10:43_________________________________________________ niesmaczne bedzie to jak AL będzie stał i naganiał ragga będzie mu pomagał ja za filarem będe stał jakby chciął ktos bokiem pójść Łukasz będzie VAGował za hajs nie ma sie co irytować
Reggi Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Leco leco, jak na złość leco teraz, jak już się z kimś związałem. Gdzie tu sens i logika? Mam ten sam ból...tylko ja staram sie nie opierać Przyjadź Pan na spota to pójdziemy do BK.. na sałatkie ofkors. To nie szamta nic do 21:30 /40 Ragga ważne ze bys sie podzielił Starry....po mnie to juz nie ma co dodzierać :polew: :gwizdanie: :kox:
boberek Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Leco leco, jak na złość leco teraz, jak już się z kimś związałem. Gdzie tu sens i logika? Mam ten sam ból...tylko ja staram sie nie opierać Przyjadź Pan na spota to pójdziemy do BK.. na sałatkie ofkors. To nie szamta nic do 21:30 /40 Ragga ważne ze bys sie podzielił Starry....po mnie to juz nie ma co dodzierać :polew: :gwizdanie: :kox: javascript:void(0); napisał bym cos ale to juz będzie ostro nie smaczne wiec prosze Cie zostaw dla kolegów cos coby jeszcze wyło wstanie śniadanie z rana zorbic :kox:
lukaszr Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Adaś, źle to odebrałeś - nikt nie będzie nikogo spisywał. Dostaniesz czapkę, wrzucisz anonimowo tyle ile chcesz i już - nie ma przymusu Może to być nawet symboliczna złotóweczka
boberek Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 A ciebie ADAHO Nie moze zabrac ?? czy ty naprawde na targówku do 21 ??
Reggi Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 wiec prosze Cie zostaw dla kolegów cos coby jeszcze wyło wstanie śniadanie z rana zorbic :kox: Zostawić mogę..ale jak to bedzie funkcjonować to juz nie mogę poręczyć
boberek Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 no dobra niech będzie bo to nie dla mnie tylko dla kolegi :kox: :kox:
Reggi Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 A ciebie ADAHO Nie moze zabrac ?? czy ty naprawde na targówku do 21 ?? Nie no ja na Targówku planowo do 21:00 ..zamknę szope o 20:45 ..i jakoś sie doczołgam
Rekomendowane odpowiedzi