Al_Capone Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Spokojnie chopy, starczy miejsca dla wszystkich
Reggi Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Słuchał ktoś dziś Porannego WF w Esce ROCK ? :polew: Ja mało co sie nie poszczałem ze śmiechu :kox: ja wczoraj słuchałem było zajefajne a jak dziś było podobnie to :kox: Zobacz ..może będzie na stronce Eski Rock ... ja rżałem jak siekła kobyła ...co najlepsze pośród ludzi w ZTM ... Chyba stwierdzili , że jestem obłąkany [br]Dopisany: Grudzień 04, 2008, 11:05:18 _________________________________________________ Spokojnie chopy, starczy miejsca dla wszystkich Zaraz jak ja skończę " przytulanie " to będziecie mieli opór miejsca ..także dla wszystkich starczy
Al_Capone Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Widze, ze ragga jak dobry kon. I po błocie pociągnie :polew:
Reggi Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 a o czym to było ??? So sczym ? Widze, ze ragga jak dobry kon. I po błocie pociągnie :polew: Mam klaustrofobię jesli chodzi o jazdę po błocie :polew:
krzyniek Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Widze, ze ragga jak dobry kon. I po błocie pociągnie :polew: ale dobry gospodarz konia w błoto nie puści :polew:
Reggi Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 o czym było ?? w WFie ?? Juz pisałem ..o gejozie , homozie i innych chorobach zakaźnych ..o Prezesie Urbańskim i Różach Galii A na koniec zadzwonili do Ochrony Budynku TVP i zabronili wpuszczania auta prezesa na plac .. :polew: I co najlepsze ..ochroniarz to łynął :kox:
krzyniek Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 o czym było ?? w WFie ?? wczoraj to dzwonili do ambasady w "ułan bator" i powiedzieli ambasadorowi że są z ministerstwa i mają delikatną sprawę i prośbę żeby przeszukać samolot bo prezydent zgubił protezę :gwizdanie: i tak tam pół ministerstwa i ambasadę wkręcili
Reggi Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 No..pamiętam ..ale do było rzadkie w porównaniu do dzisiejszych tekstów Homofoby ..
poziek Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Czy ona mnie przytuli? :slina Weź się z boberkiem poprzytulaj :kox: :polew:
boberek Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Czy ona mnie przytuli? :slina Weź się z boberkiem poprzytulaj :kox: :polew: głodnemu chlep na myśli Poźiu ustąpie ci AL chetnie zrobi to z toba znaczy sie przytuli
Reggi Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Czy ona mnie przytuli? :slina Weź się z boberkiem poprzytulaj :kox: :polew: Poprawka ...z Boberkiem Boberka .. [br]Dopisany: Grudzień 04, 2008, 11:35:28 _________________________________________________ Wiadomości: 6069 Szwiagier...dobre liczby Ci sie trafiają :polew:
Al_Capone Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Weź się z boberkiem poprzytulaj :kox: :polew: Nie... dzieki... dzis rano byla u mnie twoja st..... :polew: :polew: :polew:
Reggi Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 twoja st..... ..straż pożarna ? straż miejska ?
boberek Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 :polew: :polew: Weź się z boberkiem poprzytulaj :kox: :polew: Nie... dzieki... dzis rano byla u mnie twoja st..... :polew: :polew: :polew: leszczyk
Rekomendowane odpowiedzi