boberek Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Szacunek to coś co obowiązuje w obie strony. Miałem do ciebie jakieś wąty ... na żartach się nie znasz .. chcesz pomagaj, nie chcesz to nie twój czas twój sprzęt ja to rozumiem. Ktoś kto cię znał spytał się o vaga coś tam rzuciłeś na odwal więc sobie odpuściłem. Teraz coś mętnie tłumaczysz ... i bredzisz a jakimś zachowaniu i kulturze. Ale rozumiem ze to nie do mnie więc z mojej strony to również wszystko. postaw sie w mojej sytacji przyjechałem o 19 i od tej godziny do 21 cały czas cos to nie dziw sie ze tak zareagowałem poprstu ja przyjeżdzam na spota tez do znajomych a nie siedziec w samochodach i tyle
lukaszr Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 2) No i nie lubię jeszcze jak ktoś do mnie mówi Przemo :wink4 Zapomniałeś dodać, że nie lubisz jak mówią do Ciebie "spamer spotów warszawskich"
Aydaho Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 no zasady zasadami ale wypic musimy zdecydowanie .. trzeba
boberek Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 no zasady zasadami ale wypic musimy zdecydowanie .. trzeba wiesz strasznie dawno Cie nie widzialem
Aydaho Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Też nie trawię jak się do mnie mówi po nazwisku, dlatego nie dziwię się, że Pietrek złapał nerwa. miałem kiedyś klienta który nazywał się : Dominik C I P A zamieszkały w: Ruda Śląska kurfa - ten to miał problem ale trzeba chłopaków uszanować i EOT to nie jest temat to dyskusji
Nosfer Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 2) No i nie lubię jeszcze jak ktoś do mnie mówi Przemo :wink4 Zapomniałeś dodać, że nie lubisz jak mówią do Ciebie "spamer spotów warszawskich" Z umiarem mi nie przeszkadza.. http://oniet.o0o.pl/Warszawa/6-23/Przemek--Nosfer-.html :polew:
MRoger Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Szacunek to coś co obowiązuje w obie strony. Miałem do ciebie jakieś wąty ... na żartach się nie znasz .. chcesz pomagaj, nie chcesz to nie twój czas twój sprzęt ja to rozumiem. Ktoś kto cię znał spytał się o vaga coś tam rzuciłeś na odwal więc sobie odpuściłem. Teraz coś mętnie tłumaczysz ... i bredzisz a jakimś zachowaniu i kulturze. Ale rozumiem ze to nie do mnie więc z mojej strony to również wszystko. postaw sie w mojej sytacji przyjechałem o 19 i od tej godziny do 21 cały czas cos to nie dziw sie ze tak zareagowałem poprstu ja przyjeżdzam na spota tez do znajomych a nie siedziec w samochodach i tyle Boberek ale ja na prawdę nie mam do Ciebie o nic pretensji .... nawet nie znam takiego słowa. Jak będzie popijawa postawię Ci browar na zgodę :>
malik Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 A z ta RS4 to cos jest. Myslisz, ze skad mailik ma tyle kolegow? Heh, bez przesady. Wcześniej jeździłem B6 TDI i też miałem mnóstwo kumpli Chyba dlatego, że nie miałem nigdy problemu z wkręceniem się w towarzystwo. Każdy w sumie musiał przejść przez tego pierwszego spota.
AndyN Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 no zasady zasadami ale wypic musimy zdecydowanie .. trzeba Ktoś kiedyś o jakichś rybach wspominał :gwizdanie: Połączonych z VAGowaniem Coż, dzień bez VAGi to dzień stracony [br]Dopisany: 28 Styczeń 2009, 13:39_________________________________________________ Każdy w sumie musiał przejść przez tego pierwszego spota. Mój pierwszy raz też był słaby. Banda kolesi, żadnego nie znam, kłębi się wokół rzęchów i ględzi diabli wiedzą o czym
malik Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 postaw sie w mojej sytacji przyjechałem o 19 i od tej godziny do 21 cały czas Eeee... no to kiedy tą paczkę fajek wyjarałeś?
Nosfer Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Też pamiętam swój.. Jak dziś.. Ja (żalę się) – Coś mi stuka i hałasuje.. bla bla.. Człowiek dąb o dłoni większej niż łycha łopaty: na 99% wahacze, no i przegub.. jakieś 1500-1600zł bez robocizny ( Spec ) Ja: Achaa.. dzięki. .........(Kur*a mogłem nie przyjeżdżać..)
lukaszr Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Eeee... no to kiedy tą paczkę fajek wyjarałeś? On nie wyjarał ... jemu wyjarali, szczególnie taki jeden w czapeczce
Reggi Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Co za dzień ... jakieś ogólne wkur... chyba panuje. No bez kitu Widzę , że dziś każdy spina poślada to i za zepnę do fpikę ..a więc : - nie lubie jak ktoś pieprzy te same pierdoły w kółko -nie lubie jak mnie boli gardło ..a nawala mnie strasznie .. nerw -nie lubie jak ktoś stanie nade mną jak odkręcam koło i pierdaczy o jakichś głupotach zamiast błysnąć pomysłem na przyczynę stukania . -nie lubie pić piwa solo ..i w dodatku z jakimś pedalskim sokiem -nie lubie jak mnie ktoś marudzi wokół dupska jakimiś smętami - nie lubie jak ktoś mówi do mnie Luk .. :evil: - nie lubie nie lubić ..
Korzeń Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 kurde 4 strony przybyly nie wiadomo kiedy ja mam VAG - chętnie wszytskim pomoge ....ale pod warunkiem stosowania się do zasad kolegi Boberka i z szacunkiem do jego osoby Nie zapomnij tylko wspomnieć o opłacie w kwocie 99 zł netto + 22% VAT żartujesz ?? kryzys na świecie.... ceny z 2008 roku już nie obowiązują 149.99 pln netto 140 pln netto bez faktury ale Ty masz u mnie serwis gratis - pamietliwy jestem ceny i tak bardzo niskie. za podlaczenie ciezarowki i skasowanie 4 bledow ASO Scania wystawia fv na 2600 brutto !!!
malik Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 - nie lubie jak ktoś mówi do mnie Luk .. juz de fors luk, juuuuuuuuzzzz deeeee foooooors!
Reggi Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 - nie lubie jak ktoś mówi do mnie Luk .. juz de fors luk, juuuuuuuuzzzz deeeee foooooors! Juz wiem w której chłodnicy umieszcze gwoździa
Nosfer Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Listen your dark side, do not. . Help you on yor hard time, will we. hmmm ?
tomaszu Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 A ja nie lubię jak pier*olicie głupoty!
boberek Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 postaw sie w mojej sytacji przyjechałem o 19 i od tej godziny do 21 cały czas Eeee... no to kiedy tą paczkę fajek wyjarałeś? sam sie zdziwiłem jak wórciłem dodomu i zobaczyłem ze mam 3 szt ;P
Rekomendowane odpowiedzi