Kaśka Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Super btw, czemu w nowym wcieleniu? Bo nick brzmi teraz kokos i jest bez numerka
kokos Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Ja sie pytalem o brak kolorka no wlasnie nie wiem ,cos nam zarzad sie chyba nie wyrabia z formalnosciami :>
boberek Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Ja sie pytalem o brak kolorka no wlasnie nie wiem ,cos nam zarzad sie chyba nie wyrabia z formalnosciami :> wkoncu normalny nick
kokos Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 kolor jeszcze pedalski i będzie git nie-pedalski,tylko-małomęski [br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 20:21_________________________________________________ a to 155 to co było? wzrost? hmm,czyj?
kokos Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 to może obwód bicepsa? yeah bunny,dawaj dalej
kokos Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 już wiem... długośc w milimetrach trafiony,za trzecim razem
Flyer Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Kurfa... ciesze sie autem od 1,5 tygodnia i ponownie [chyba] turbo wydaje jakies podejrzane mocno dzwieki... A w niedziele jade na łurlop...
kokos Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Kurfa... ciesze sie autem od 1,5 tygodnia i ponownie [chyba] turbo wydaje jakies podejrzane mocno dzwieki... A w niedziele jade na łurlop... kurfa ,plaga jakas?wczoraj kepasa mowil ze Waskiemu polecialo
Reggi Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 a to 155 to co było? wzrost? Kokos tyle na klate przyjmuje Kurfa... ciesze sie autem od 1,5 tygodnia i ponownie [chyba] turbo wydaje jakies podejrzane mocno dzwieki... A w niedziele jade na łurlop... ..a Ty nie miałeś fabrycznie nowego podsusza?
Flyer Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Bylo nowe, co bylo widac. Na razie nie mam pewnosci, ze to T, ale dzwieki pochodza z tego rejonu... Uhhh. Szlag mnie trafia.
Rekomendowane odpowiedzi