krzyniek Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 no tak ja jestem ta niedobra zła dziewczynka co wkleja nieprzyzwoite fotki a zrobiłam to tylko raz ,wielkie halo z tego robiciezupełnie niepotrzebnie jesteś dobra przecież to tylko żarty
kokos Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 a zmieniając temacik czy któryć z was słyszał o wosku diamentowym który naklada sie na lakier (ponoć zabezpiecza on lakier na 2 latka )??? Kaśka, nie wierz w takie rzeczy jak woski diamentowe, magnetyzery i inne bzdury. Tutaj masz dobry temat dot pielęgnacji nadwozia http://www.a4-klub.pl/smf/wszystko_o_pielegnacji_auta_wwwmeguiarspl_znizka_10_dla_klubu-t1514.0.html chyba chodzi o DIAMONDA, lepszy MEGUIAR`S
AndyN Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Co do Torwaru gadałem poważnie. Spotkania tam miały klimat, Promenada to też bunkier tylko trochę wyżej. Z tego co pamiętam z Torwaru uciekliśmy bo z drzew lecaiło na autka, do tego typu zdarzeń jeszcze daleko, więc... Za Torwarem też przemawia jego umiejscowienie, nieco bliżej centrum niż Promka. Tyle ode mła A może by tak wrócić do korzeni i spróbować Torwaru? Byłem tam raz Więc te "korzenie" są dla mnie mocno teoretyczne Otwarta przestrzeń, zero murów, kontakt z naturą (jakieś rachityczne drzewa ) Jedynie prowiant trzeba zabrać ze sobą. No i nie trzeba Wisły przejeżdżać w popołudniowym szczycie ...
krzyniek Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 ale na Torwarze podjeżdżają jakieś abs_y i pytają o Piotra [jeśli dobrze pamiętam]
moskal Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 jesteś dobra przecież to tylko żarty kłamiesz w żywe oczy
T-żółw Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Lukasek zmieniaj szybciutko na promkę, pogoda juz koksik jest
poziek Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Torwar miał klimat - i tam był początek spotowania klubowego I jest w sam raz po środku wawy TORWAR FTW !!
malik Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Torwar miał klimat - i tam był początek spotowania klubowego I jest w sam raz po środku wawy TORWAR FTW !! Może być i Torwar. Cokolwiek żeby się wyrwać z tej śmierdzącej Arkadii. Ciekawe tylko jaka będzie frekwencja kiedy będzie padał deszcz :gwizdanie:
AndyN Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Ma ktoś z pólnocno-wschodniej Warszawy wyjmaki do RNS do użyczenia na moment? Podjechałbym we wskazane miejsce. Te moje wyrobiły się kompletnie a jest sprawa do zrobienia
ono Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Ho ho ho , szykuje sie trzeci moduł BT .
krzyniek Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 po ostatnich wyczynach naszej reprezentacji przestałem oglądać mecze ale ten polecam http://www.joemonster.org/filmy/13020/Najlepszy_mecz_2008_roku
wit.s Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Arkadia - nie TORWAR!!! A jak będzie padać - Promka.
moskal Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Ho ho ho , szykuje sie trzeci moduł BT . :polew: :polew: Ale Andy bedzie miał wypas fure :slina: :shocked:
T-żółw Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 widze, ze wczorajsze pijaki juz na nogach idę kwiatki na balkonie porobić :>
Flyer Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Możecie się odpier**lić w końcu? I po co te nerwy?
lukaszr Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 czy któryć z was słyszał o wosku diamentowym który naklada sie na lakier (ponoć zabezpiecza on lakier na 2 latka )??? Będę uszczypliwy ... jaaaaaaaaaasne ... na 10 lat
kokos Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 osobiscie tez bym byl za TORWAREM ,nie chce mi sie w tamta strone o tej godzinie przebijac tym je...nym mostem
Rekomendowane odpowiedzi