malik Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Dajmy innym ludziom możliwość zdecydowania. Szczególnie tym, którzy bywają na spotach regularnie :wink4 to, że Ciebie drogi Piotrze brakuje na spocie już o 20:30 to nie moja wina :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4:[br To są plotki i pomówienia
poziek Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 To może seniorzy spotkają się na torwarze a rookies w promenadzie ? :gwizdanie: :naughty: [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 10:55_________________________________________________ To są plotki i pomówienia no jakoś od miesiąca Cie spotkać nie mogę - a jestem na każdym :gwizdanie:
lukaszr Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 To może seniorzy spotkają się na torwarze a rookies w promenadzie ? :gwizdanie: :naughty: Z takim założeniem i patrzeniem na ostatnią frekwencję seniorów to chyba przyjedziesz sam
Al_Capone Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Malyk: Spadź nie szadź http://pl.wikipedia.org/wiki/Szad%C5%BA
malik Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 no jakoś od miesiąca Cie spotkać nie mogę - a jestem na każdym :gwizdanie: No patrz.. ja też. Widocznie parkujesz za daleko
poziek Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 no jakoś od miesiąca Cie spotkać nie mogę - a jestem na każdym :gwizdanie: No patrz.. ja też. Widocznie parkujesz za daleko no ja od miesiąca już na torwarze spotuje :naughty: :naughty: :kox: :tongue4:
malik Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Malyk: Spadź nie szadź http://pl.wikipedia.org/wiki/Szad%C5%BA hehe... dendrolog masz rację oczywiście
Kaśka Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Pamiętajmy o tym, że w Promenadzie możemy spotkać nowych Klubowiczów. Prawda Suli?
Flyer Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 no jakoś od miesiąca Cie spotkać nie mogę - a jestem na każdym :gwizdanie: malik fele zmienil i juz go ludzie nie poznaja...
Aydaho Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Na Torwarze byliśmy w zeszłym roku RAZ ..i było beznadziejnie, pogoda musi być idealna żeby dało się spokojnie pogadać a pozatym - żadnego sklepu - kibla - gdzie, w czasie spota, Pani Oniakowa czy Boberkowa pójdzie na zakupy ?? a to BARDZO ważne - jak walnie deszcz to co ..będziemy siedzieć w furach na Głosnomówiących ? - szama .... qr** ZERO - rezanko - ZERO -> po chmurką nigdy nie wiadomo kiedy poleje - lachony - ZERO -> w Promce na parkingu też nie ma ale chciałem dramatyzmu nadać mojej wypowiedzi wiem że na Torwar bliżej, lepiej ale .... z rozsądku PROMKA
Flyer Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Przeciez Cie nie bylo... bylem z kuzynem
Nosfer Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 A Ja mam od Ch.. kilometrów i tu i tu.. Ale wolę promkę.. I tak pewnie jutro mnie znowu nie będzie Ale myślę przyszłościowo _________________________________________________ Malik dzięki za podpowiedź co do trasy.. Co prawda los tak chciał, że jechałem praktycznie 24 godziny Ale jedna ekipa pojechała przez czechy.. (400euro w plecy :gwizdanie:) Miejscówka na snowboard i imprezy prze**uj
spetsnaz Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 - Wiesz kto wymyślił triathlon? - Polacy w niemczech... - ??? - Na basen pieszo, z basenu rowerami.
poziek Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 - gdzie, w czasie spota, Pani Oniakowa czy Boberkowa pójdzie na zakupy ?? a to BARDZO ważne :naughty przekonałeś mnie :kox: :kox: :kox: zmieniam lobbing na Promkę z tego powodu :polew: :polew:
Lukas Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Lukas nie decyduje samodzielnie bo później bedzie wszystko na niego ankieta jest, dzisiaj się konczy także demokratycznie wybieramy miejsce
poziek Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 ankieta jest, dzisiaj się konczy także demokratycznie wybieramy miejsce jakby to powiedzieć z angielska: zmięykła ci pyytka Lukasiku :kox: :kox: :tongue4: :tongue4:
malik Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Lukas nie decyduje samodzielnie bo później bedzie wszystko na niego ankieta jest, dzisiaj się konczy także demokratycznie wybieramy miejsce i o to chodzi, i o to chodzi
Rekomendowane odpowiedzi