Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to oczywiste bo żaden nie był kupiony w salonie

O wypraszam to sobie! Ja mój kupiłem >>TU<< :cool1:

Ech aż łezkę uroniłem ;(

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

musi byc Poziek i Szaman :)

lachony i bez tego walą drzwiami i oknami :decayed:

Poziek na okładce - jako klubowe CIACHO :decayed

Ale tylko nieogolony :tongue4::naughty:

łomatkooooooooooooooooooo, sprzedaż osiągnie Zenit, ja się pisze na dyrektora handlowego tego projektu- sukces murowany

Ty dostaniesz fotki z sesji eksluziw :kox: Z wydepilowanym torsem na wierzchu :przebiegly::evil:

A ja wczoraj byłem na Torwarze i było 40 sztuk A4 i też było za***iście :decayed:

Opublikowano

A ja wczoraj byłem na Torwarze i było 40 sztuk A4 i też było za***iście :decayed:

Był mecz?

Opublikowano

Był mecz?

Tak w siatkówkę plażową kobiet topless :gwizdanie:

Opublikowano

lachony i bez tego walą drzwiami i oknami :decayed

Udokumentuj to :decayed:

Foty...filmy :naughty::decayed::polew:

Opublikowano

mówiłem TORWAR... ale nie jak to ktos napisał, że populi wybrało promkę to teraz się nie domagać fotek :gwizdanie: :kox::tongue4: :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

mówiłem TORWAR... ale nie jak to ktos napisał, że populi wybrało promkę to teraz się nie domagać fotek :gwizdanie: :kox::tongue4: :tongue4: :tongue4:

Spoko, siedź sobie na tym Torwarze z grillem. Będziemy wysyłac do Ciebie kurierów po kiełbache :decayed:

Opublikowano

lachony i bez tego walą drzwiami i oknami :decayed:

Nie możemy się już odpędzić ... na mnie lecą na "Magiczną Pałkę Szamana", a na poźka na nieogolone jajka ze śmigłem :polew:

Ty dostaniesz fotki z sesji eksluziw :kox: Z wydepilowanym torsem na wierzchu :przebiegly::evil:

Wyślesz jej fotki swoje z serii ekskluziw ? Chcesz żeby się zakochała i wytapetowała nimi nowy dom :polew: :polew: :polew:

Chyba jak porozklejałeś fotki naszych aut na tamtejszych drzewach :naughty::kox::tongue4:

Opublikowano

Chyba jak porozklejałeś fotki naszych aut na tamtejszych drzewach :naughty::kox::tongue4:

Albo rozsypał 40 kalendarzyków z 2008 roku

Opublikowano

Spoko, siedź sobie na tym Torwarze z grillem. Będziemy wysyłac do Ciebie kurierów po kiełbache :decayed

ale pamiętaj, że Ty masz przydzieloną przez dietetyka jedną porcję kiełbasy w tygodniu :tongue4: także pilnuj się :naughty:

"Magiczną Pałkę Szamana"

:witch1:[br]Dopisany: 08 Kwiecień 2009, 10:55_________________________________________________

Wyślesz jej fotki swoje z serii ekskluziw ? Chcesz żeby się zakochała i wytapetowała nimi nowy dom :polew: :polew: :polew:

w sumie masz rację, jeszcze się dziewczyna zabuja i będę miał kolejny problem :gwizdanie: :cool1::kox:[br]Dopisany: 08 Kwiecień 2009, 10:56_________________________________________________

Chyba jak porozklejałeś fotki naszych aut na tamtejszych drzewach :naughty::kox: :tongue4

tych lepszych mógłbym ale twoja seria to nawet na zdjęcia się nie powinna załapać :naughty:

Opublikowano

Siema wszystkim,

Poziek ktoś wczoraj odpalił muze u Ciebie w aucie i kurcze teraz to nie daje mi spokoju. Co to był za hiszpański folklor :wallbash:

Gdzieś już to słyszałem, co to był za numer, albo chociaż co to za squad?

Opublikowano

Siema wszystkim,

Poziek ktoś wczoraj odpalił muze u Ciebie w aucie i kurcze teraz to nie daje mi spokoju. Co to był za hiszpański folklor :wallbash:

http://www.youtube.com/watch?v=Jaw5sMTx1Bs&translated=1

Opublikowano

Siema wszystkim,

http://www.youtube.com/watch?v=gZ-8Fg7qUYA

Opublikowano

THX i o to chodziło :hi: teraz będzie lansik :kox:

Opublikowano

uwazaj na lachony bo ostro lecą na taką muzę :naughty::decayed:

Opublikowano

Potrzebuje jakiejs dobrej miejscowki do zalozenia opon na Zoliborzu/Bielanach/Chomiczowce.

Zna ktos?

Opublikowano

uwazaj na lachony bo ostro lecą na taką muzę :naughty::decayed:

Lachony lecą na wszystko co pachnie kapustą.. zobacz sobie jakie lachony śmigają z paździerzami w subarynach , bmw , evkach :naughty:

..w biuście to byś się chyba utopił :kox:

Opublikowano

evkach :naughty

no dobrze, że dodałeś :naughty: :naughty: :naughty: tylko kolejność powinna być inna :evil::tongue4:

Opublikowano

tych lepszych mógłbym ale twoja seria to nawet na zdjęcia się nie powinna załapać :naughty:

Przeprosisz za te słowa po następnym zaklęciu :kox::naughty::song::nose::witch1: