Opublikowano 7 Kwietnia 200917 l Autor Gadalem z Kubo z piastowa. Bedą 18" z dystansami to łyknięcia. Interested? Jutro bede wiedzial jakie i za ile. jeb... magiel
Opublikowano 7 Kwietnia 200917 l BryTomek, BryAll Bry Kaśka, bry reszta krawaciarzy. To już chyba od razu na jutro przywitanie, że tak późno się dzisiaj pojawiłeś.
Opublikowano 7 Kwietnia 200917 l To już chyba od razu na jutro przywitanie, że tak późno się dzisiaj pojawiłeś. To było na 2 dni za jednym zamachem. BTW jadę jutro do Wiązownej do Łukasza S. - taka tylko ciekawostka.
Opublikowano 7 Kwietnia 200917 l BTW jadę jutro do Wiązownej do Łukasza S. - taka tylko ciekawostka. Nie pozdrawiaj go ode mnie
Opublikowano 7 Kwietnia 200917 l Ale dziś był spot. Ile starych twarzy dziś widziałem. I parę nowych, pozdrawiam wszystkich
Opublikowano 7 Kwietnia 200917 l Bylem dziś pierwszy raz na spocie. :> Wszyscy ogolnie byli na tak,chetnie odpowiadali na zadawane pytania, pomocni itp. Ogolnie spoko atmosfera. Można sie wiele dowiedzieć Tak wspaniałych samochodów jak na spocie to nawet w salonie sie nie znajdzie. Pozdro i do zobaczenia kolejnym razem.
Opublikowano 8 Kwietnia 200917 l bry [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2009, 06:43_________________________________________________nie ma jak inteligentni rodzice http://www.tvn24.pl/0,1594537,0,1,14_latek-gnal-170-kmh,wiadomosc.html
Opublikowano 8 Kwietnia 200917 l Tak wspaniałych samochodów jak na spocie to nawet w salonie sie nie znajdzie. to oczywiste bo żaden nie był kupiony w salonie :decayed:
Opublikowano 8 Kwietnia 200917 l Bry Brumowicze [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2009, 07:50_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/kalendarzyki/all_nowa_odslona_kalendarzykow_klubowych_zaproszen_i_edycja-t74304.0.html;msg826499#msg826499 Może byśmy zrobili jakieś zamówienie hurtem?
Opublikowano 8 Kwietnia 200917 l Bry Brumowicze [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2009, 07:50_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/kalendarzyki/all_nowa_odslona_kalendarzykow_klubowych_zaproszen_i_edycja-t74304.0.html;msg826499#msg826499 Może byśmy zrobili jakieś zamówienie hurtem? mogę być oficjalnym sponsorem jednego pakietu ..ale na kalendarzyku musi być moja facjata :decayed:
Opublikowano 8 Kwietnia 200917 l musi byc Poziek i Szaman to już może zróbmy męską edycję Pirelli :polew: Poziek na okładce - jako klubowe CIACHO
Opublikowano 8 Kwietnia 200917 l musi byc Poziek i Szaman to już może zróbmy męską edycję Pirelli :polew: Poziek na okładce - jako klubowe CIACHO :no:
Opublikowano 8 Kwietnia 200917 l musi byc Poziek i Szaman to już może zróbmy męską edycję Pirelli :polew: Poziek na okładce - jako klubowe CIACHO łomatkooooooooooooooooooo, sprzedaż osiągnie Zenit, ja się pisze na dyrektora handlowego tego projektu- sukces murowany Ja będe kordynatorem do sprzedaży zagranicznej. Będziemy jezdzic po Europie (naciskajac na a4.eu) i szukac nowych członków :polew:
Opublikowano 8 Kwietnia 200917 l BTW jadę jutro do Wiązownej do Łukasza S. - taka tylko ciekawostka. Nie pozdrawiaj go ode mnie Po tym co opowiadałaś to spodziewałem się takiej odpowiedzi...