poziek Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Gdzie masz kalendarz eu? Mieliśmy go spalić na zlocie Mam, co tydzień jedną stroną z kalendarza rozpalam grylla na Torwarze Jak ktoś ma ochotę popatrzeć to zapraszam, każdy wtorek godzina 19.
moskal Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 A tak z zupelnie z innej bajki. Chce sie shamowac. Gdzie powiniene pojechac? Do rogala? Jakie są dla nas ceny? schamić to sie możesz tu na forum , nie musisz do Rogala jechać
Korzeń Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 A tak z zupelnie z innej bajki. Chce sie shamowac. Gdzie powiniene pojechac? Do rogala? Jakie są dla nas ceny? schamić to sie możesz tu na forum , nie musisz do Rogala jechać Wyprzedziłeś mnie
moskal Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 A tak z zupelnie z innej bajki. Chce sie shamowac. Gdzie powiniene pojechac? Do rogala? Jakie są dla nas ceny? schamić to sie możesz tu na forum , nie musisz do Rogala jechać Wyprzedziłeś mnie wiesz , L4 mam , nudze sie :polew:
.i.KALI.i. Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 widze już od rana się dzieje sie.. jakieś sflaczałe pytongi, sterczące pały, schamianie się, grille, to, śmo i owo... a w nocy taki był spokój...
poziek Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Dzień bez podlizywania, to dzień stracony Masz szefową nad sobą ? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
krzyniek Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 To chyba był komplement? czy mi się zdaję? :mysli może chciał mu zaimponić
MoorPH Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 I wp***u mostu północnego nie będzie :polew: Kur**, nawet tak nie mów.. To musi być zrobione. Do kur**, dziś od eksperesowej do kominów gdzie normalnie 2-3 min jechalem 25 :/ Bry Jak zrobią druga linie metra, to dam na tace z wrażania Hahahah.. Chyba w 2024r ;p bo na 2012 to stawiam flache ze sie nie wyrobią.. [br]Dopisany: 31 Lipiec 2009, 10:14_________________________________________________ A tak z zupelnie z innej bajki. Chce sie shamowac. Gdzie powiniene pojechac? Do rogala? Jakie są dla nas ceny? schamić to sie możesz tu na forum , nie musisz do Rogala jechać Schamić się - bezcenne, za wszystko inne zapłacisz kartą mastercard [br]Dopisany: 31 Lipiec 2009, 10:15_________________________________________________A tak wogole to yrB [br]Dopisany: 31 Lipiec 2009, 10:16_________________________________________________i.Kali.i tak wogole to gdzie Cie tam na ten ursus czy cos wywiało?? [br]Dopisany: 31 Lipiec 2009, 10:16_________________________________________________Specu, umyłes juz fure tymi specyfikami zza oceanu?? Jaki efekt?
poziek Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Specu, umyłes juz fure tymi specyfikami zza oceanu?? Jaki efekt? Zszedł mu lakier
MoorPH Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Specu, umyłes juz fure tymi specyfikami zza oceanu?? Jaki efekt? Zszedł mu lakier A podklad zostal czy też zszedl
MRoger Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Siem ... macie jakąś sprawdzoną miejscówkę gdzie znają się na naszych parchach ? http://www.a4-klub.pl/smf/all_gdzie_w_warszawie_sprawdzic_zawieszenie_i_uklad_kierowniczy-t89871.0.html
.i.KALI.i. Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Kali tak wogole to gdzie Cie tam na ten ursus czy cos wywiało?? musze poznawać nowe rejony bo u nas znam już kazdy krawężnik, każdy kawałek chodnika i każdą ławeczke. Po za tym pozbyłem się systemu zawracania d*py, marudzenia i umoralniania jakim sa rodzice. Mam nadzieje tylko, że z tego mieszkania mnie nie wyrzucą po pół roku tak jak to było w poprzednim
Al_Capone Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 pozbyłem się systemu zawracania d*py, marudzenia i umoralniania jakim sa rodzice I ile za to dostałeś? Kiedy wychodzisz?
poziek Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Filipowski Piastów terminy na pół roku zajęte
Reggi Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 biorąc pod uwagę fakt, iż Redziemu zaciśnie się obroża nie czuję się zagrożony :naughty: Niestety przyjacielu..nie mam efektu wirującego łańcucha Swoją drogą szkoda, że nie przyjechaliście na Raggi kawalerski...a teraz wszyscy chcą fotki :gwizdanie: No właśnie k**wa ..nie ma fotek!!! Nikomu nie chciało się d*py ruszyć to przykro mnie.... Poźmisz..nie wrzucaj tych fot!
Rekomendowane odpowiedzi