.i.KALI.i. Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 kożuch był zajeeeebisty. Istny madafaka czarnuch
Oskaro Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 kożuch był zajeeeebisty. Istny madafaka czarnuch Jak 50 cent
MoorPH Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 pewnie 0.1 sek po starcie sie zorientował ze tak nie jest..
.i.KALI.i. Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 w volvo obaj mieli podobno 2.3 turbo. Ciemny tłumaczył się tym, że nie może całkiem esp wyłączyć a srebrny też narzekał coś o trakcji, ze niby złapac nie może. a wyglądały oba volviacze na dobre zapierdzielaki. Nie wszystko zloto co się świeci - nie wszystko szybkie co jest głośne.
Oskaro Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zostaliście na Cargo i posuwaliscie koleznake z A3 ?
MoorPH Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 kożuch był zajeeeebisty. Istny madafaka czarnuch Ty sie tak nie przyzwyczajaj.. ;p Koleżanka z Audi A3
Oskaro Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 kożuch był zajeeeebisty. Istny madafaka czarnuch Ty sie tak nie przyzwyczajaj.. ;p Koleżanka z Audi A3 Chłopaki znają już ją pewnie dogłębnie
.i.KALI.i. Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 koleżanka z A3 jest po za moim zasięgiem z racji bliskich relacji z kumplem do tego tez z A3. Przyjechał później jeszcze i dali mi książke - 50 pozycji sexualnych. trzeba będzie po laski zadzwonic i udawac ze żadnej nie znam a kożuszek musisz mi koniecznie pożyczyć jeszcze. spodobał mi się szczególnie jak go wykręciłem na drugą strone
MoorPH Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zostaliście na Cargo i posuwaliscie koleznake z A3 ? Ja wiedziałem że tak będzie..
Oskaro Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 koleżanka z A3 jest po za moim zasięgiem z racji bliskich relacji z kumplem do tego tez z A3. Przyjechał później jeszcze i dali mi książke - 50 pozycji sexualnych. trzeba będzie po laski zadzwonic i udawac ze żadnej nie znam a kożuszek musisz mi koniecznie pożyczyć jeszcze. spodobał mi się szczególnie jak go wykręciłem na drugą strone Dobra, dobra - pisz jak było - Twoj kolega nie czyta a4 forum :gwizdanie:
.i.KALI.i. Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 chłopaki przystopujcie troche z Moniką. Rozumiem żarty żartami ale ciach bajera bo to nie ten typ lasek.
MoorPH Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 a kożuszek musisz mi koniecznie pożyczyć jeszcze. spodobał mi się szczególnie jak go wykręciłem na drugą strone Wygladales w nim jak alfons ;p
Oskaro Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 chłopaki przystopujcie troche z Moniką. Rozumiem żarty żartami ale ciach bajera bo to nie ten typ lasek. Nie ten typ - szkoda [br]Dopisany: 19 Sierpień 2009, 01:07_________________________________________________ a kożuszek musisz mi koniecznie pożyczyć jeszcze. spodobał mi się szczególnie jak go wykręciłem na drugą strone Wygladales w nim jak alfons ;p Muszę kupić Ci jakiś porządny złoty KAJDAN Tylko nie pokazuj się w okolicach Pigalaka bo laski Cię wezma za nowego "OPIEKUNA:
MoorPH Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 chłopaki przystopujcie troche z Moniką. Przecież nas znasz.. Nic zlego jej nie zrobimy.. [br]Dopisany: 19 Sierpień 2009, 01:09_________________________________________________ Oskaro i zdjecie z serii "Kurw* melanż byl świetny" [br]Dopisany: 19 Sierpień 2009, 01:11_________________________________________________ Ciąg dalszy rypania na samochodzie..
Oskaro Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 :polew: :polew: :polew: Kurw*a - gorszej mojej fotki już nie miałeś ???
.i.KALI.i. Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 oj tak tak, złoty kajdan musi byc koniecznie Spodobała mi się ta fota - wrzucam w profil ją Oskaro może z pigalaka laski ściągne na spota - będą polerowac auta cyckami
MoorPH Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 I na koniec gruppen sex Czyli klubowicze A4-klub.pl z koleżanką Moniką z A3 na Cargo
Oskaro Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 oj tak tak, złoty kajdan musi byc koniecznie Spodobała mi się ta fota - wrzucam w profil ją Oskaro może z pigalaka laski ściągne na spota - będą polerowac auta cyckami Ale pierw wysmarujemy je Meguiars'em - beda polerowac cyckami i d*pa
MoorPH Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 :polew: :polew: :polew: Kurw*a - gorszej mojej fotki już nie miałeś ??? Obawiam sie ze nie :polew: [br]Dopisany: 19 Sierpień 2009, 01:21_________________________________________________ oj tak tak, złoty kajdan musi byc koniecznie Spodobała mi się ta fota - wrzucam w profil ją Oskaro może z pigalaka laski ściągne na spota - będą polerowac auta cyckami Do tej różowej koszulki złoty kajdan.. Mniam.. A co do panien, to jestem za.. Tak jak juz mówilem moge dać samochód do polerki..
Oskaro Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 :polew: :polew: :polew: Kurw*a - gorszej mojej fotki już nie miałeś ??? Obawiam sie ze nie :polew: [br]Dopisany: 19 Sierpień 2009, 01:21_________________________________________________ oj tak tak, złoty kajdan musi byc koniecznie Spodobała mi się ta fota - wrzucam w profil ją Oskaro może z pigalaka laski ściągne na spota - będą polerowac auta cyckami Do tej różowej koszulki złoty kajdan.. Mniam.. A co do panien, to jestem za.. Tak jak juz mówilem moge dać samochód do polerki.. Znając Ciebie to pewnie nie tylko samochód oddał byś do polerki przez te Panie
Rekomendowane odpowiedzi