MoorPH Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 podział tematów rozmów w tym wątku: 60% - d*py 30% - alko, imprezy 10% - sprawy nieistotne (samochody, problemy, spoty itp.) Czyli typowy przekrój meskiej części społeczeństwa Kali, nawet śmiałbym zaryzykować stwierdzenie ze d*py zajmują ok 80%, alko i imprezy 10%, sprawy nieistotne 10%
Al_Capone Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 no to ja w temacie. Trochę z samochodu ale głownie d*py
MoorPH Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 A ta z dużymi oczami?? [br]Dopisany: 27 Sierpień 2009, 10:51_________________________________________________ no to ja w temacie. Trochę z samochodu ale głownie d*py :polew: PADŁEM!!!!!!
Buba Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Ta z duzymi oczyma to taka lolitka. Wezmiesz ja do pokoju, wycisnie z ciebie wszystkie soki i sp***doli z twoim portfelem i kluczykami od fury.
MoorPH Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Dobra.. Tak na rozluźnienie SiateX dla Moskala
moskal Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 A ta z dużymi oczami?? [br] fajniusia niunia faktycznie oczka ma śliczne BTW , byłem w weekend na weselu i na poprawinach była blondyna , taka miała kiecke ,że jej cała dupe było widać , po pół godzinie poszła sie przebrać bo jej osoby z rodziny powiedziały że troszke przesadza , ale maszyna była za***ista
MoorPH Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 BTW , byłem w weekend na weselu i na poprawinach była blondyna , taka miała kiecke ,że jej cała dupe było widać , po pół godzinie poszła sie przebrać bo jej osoby z rodziny powiedziały że troszke przesadza , ale maszyna była za***ista A Ty pewnie z drewnem w lesie
krzyniek Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 ale maszyna była za***ista to musiała byś na prawdę krótka skoro maszynę było widać :polew:
Kowal Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 kur*a jakis debil mi wgniótł zderzak tylni na parkingu na szczęście nie mocno ale jest takie podłóżne wgniecenie na długości ok. 15 cm ;( czy z tym lakiernik może się pobawić czy lepiej wymienić element?
moskal Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 BTW , byłem w weekend na weselu i na poprawinach była blondyna , taka miała kiecke ,że jej cała dupe było widać , po pół godzinie poszła sie przebrać bo jej osoby z rodziny powiedziały że troszke przesadza , ale maszyna była za***ista A Ty pewnie z drewnem w lesie tak , ale moje drewno jeszcze się trzyma wiec nie było źle ale maszyna była za***ista to musiała byś na prawdę krótka skoro maszynę było widać :polew: fakt ,całe urządzenie na wierzchu :polew: :polew:
MoorPH Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 BTW , byłem w weekend na weselu i na poprawinach była blondyna , taka miała kiecke ,że jej cała dupe było widać , po pół godzinie poszła sie przebrać bo jej osoby z rodziny powiedziały że troszke przesadza , ale maszyna była za***ista A Ty pewnie z drewnem w lesie tak , ale moje drewno jeszcze się trzyma wiec nie było źle ale maszyna była za***ista to musiała byś na prawdę krótka skoro maszynę było widać :polew: fakt ,całe urządzenie na wierzchu :polew: :polew: Trzeba było dać swojej kilka kieliszków na szybko i zająć się koleżanką od maszyny..
moskal Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Kudlata byla?? :gwizdanie: a gdzież tam , wyślizgana jak łeb kojaka
krzyniek Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Kudlata byla?? :gwizdanie: a gdzież tam , wyślizgana jak łeb kojaka czyli nie jeden tam .... :gwizdanie:
Al_Capone Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 to może po tych małolatach i innych kontrowersjach ja wkleję coś stosownego
moskal Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 to może po tych małolatach i innych kontrowersjach ja wkleję coś stosownego taka starowinka Al ??? aż do ciebie to niepodobne
poziek Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 wiesz... to dla Kasi :naughty: :kox:
Rekomendowane odpowiedzi