moskal Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Przez ostatnie pięć lat pracowałem w każdą niedziele ;(. Nawet zapomniałem co to niedzielny obiad z rodziną ;(.. nie jest tak źle , mi wypada co 6 tygodni pracująca niedziela
MoorPH Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Oskar.. Nie ma problemu.. Online z Łodzi.. Wpadaj do Koluszek. za***ista impreza jest !!! Teraz mi to mówisz.. Trzeba było dzwonić..
Oskaro Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Przez ostatnie pięć lat pracowałem w każdą niedziele ;(. Nawet zapomniałem co to niedzielny obiad z rodziną ;(.. nie jest tak źle , mi wypada co 6 tygodni pracująca niedziela a mi co tydzien
moskal Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Przez ostatnie pięć lat pracowałem w każdą niedziele ;(. Nawet zapomniałem co to niedzielny obiad z rodziną ;(.. nie jest tak źle , mi wypada co 6 tygodni pracująca niedziela a mi co tydzien nie świruj
Buba Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Joł Yebacze MoorPH impreza sie skonczyla chyba o 5 ale bylo za***iście. Szkoda ze nie mialem telefonu do ciebie bo bylo chyba ze 30 osob. Troche chlodno ale co tam.
Oskaro Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Przez ostatnie pięć lat pracowałem w każdą niedziele ;(. Nawet zapomniałem co to niedzielny obiad z rodziną ;(.. nie jest tak źle , mi wypada co 6 tygodni pracująca niedziela a mi co tydzien nie świruj Tylko ze ja pracuje od piatku do niedzieli
MoorPH Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Joł Yebacze MoorPH impreza sie skonczyla chyba o 5 ale bylo za***iście. Szkoda ze nie mialem telefonu do ciebie bo bylo chyba ze 30 osob. Troche chlodno ale co tam. Co ja z Wami mam.. Zapisz sobie i o mnie pamiętaj w takich momentach.. Kurde mialem zlot rodzinny i było nudddnooo jak cholera.. Myślalem ze zeświruje.. Dopiero jak wypiłem winko wlasnej roboty (mojego wujka) to zaczałem sie wkręcać... Ps. Zapisz sobie.. 517-788-078
Oskaro Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Joł Yebacze MoorPH impreza sie skonczyla chyba o 5 ale bylo za***iście. Szkoda ze nie mialem telefonu do ciebie bo bylo chyba ze 30 osob. Troche chlodno ale co tam. Co ja z Wami mam.. Zapisz sobie i o mnie pamiętaj w takich momentach.. Kurde mialem zlot rodzinny i było nudddnooo jak cholera.. Myślalem ze zeświruje.. Dopiero jak wypiłem winko wlasnej roboty (mojego wujka) to zaczałem sie wkręcać... Ps. Zapisz sobie.. 517-788-078 Co tak cicho ?? - jak ja siedze w pracy w weekend to nikogo nie ma
MoorPH Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Joł Yebacze MoorPH impreza sie skonczyla chyba o 5 ale bylo za***iście. Szkoda ze nie mialem telefonu do ciebie bo bylo chyba ze 30 osob. Troche chlodno ale co tam. Co ja z Wami mam.. Zapisz sobie i o mnie pamiętaj w takich momentach.. Kurde mialem zlot rodzinny i było nudddnooo jak cholera.. Myślalem ze zeświruje.. Dopiero jak wypiłem winko wlasnej roboty (mojego wujka) to zaczałem sie wkręcać... Ps. Zapisz sobie.. 517-788-078 Co tak cicho ?? - jak ja siedze w pracy w weekend to nikogo nie ma Oskar.. Weekend :gwizdanie:
MoorPH Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Bry.. Pierwszy w dniu dzisiejszym.. Witam wszystkich i życzę miłej pracy.. [br]Dopisany: 31 Sierpień 2009, 03:31_________________________________________________Jako że pewnie moskal pierwszy tu przyleci to na dzień dobry wrzucam kilka dupeczek [br]Dopisany: 31 Sierpień 2009, 03:57_________________________________________________
moskal Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 siema bydlaki MoorPH miło tak z rana [br]Dopisany: 31 Sierpień 2009, 06:21_________________________________________________ Bry.. Pierwszy w dniu dzisiejszym.. znowu ciemno , nie liczy sie
MoorPH Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 od 6:30 żadnego posta?? siema bydlaki MoorPH miło tak z rana [br]Dopisany: 31 Sierpień 2009, 06:21_________________________________________________ Bry.. Pierwszy w dniu dzisiejszym.. znowu ciemno , nie liczy sie Było po północy wiec w sumie dziś byłem pierwszy. Ale niech już Ci będzie..
moskal Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 od 6:30 żadnego posta?? siema bydlaki MoorPH miło tak z rana [br]Dopisany: 31 Sierpień 2009, 06:21_________________________________________________ Bry.. Pierwszy w dniu dzisiejszym.. znowu ciemno , nie liczy sie Było po północy wiec w sumie dziś byłem pierwszy. Ale niech już Ci będzie.. ale musi być jasno na dworze
krzyniek Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 ale musi być jasno na dworze tak więc MoorPH jutro budzik na 4:30 i dasz radę
MoorPH Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 kur**, chyba was powaliło.. ja dopiero sie kladlem.. o 4:10
moskal Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 ale musi być jasno na dworze tak więc MoorPH jutro budzik na 4:30 i dasz radę jasno robi sie około 5:30
Rekomendowane odpowiedzi