dziarule Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 wysle wam starszego bo mam lape w gipsie i puki co do konca maja bede napieral z lacka a starszy pracuje na pl. pilsudskiego a do wawy jedzi pociagiem albo fura z kumplem a Audi stoi w garazu postaram sie go namowic
T-żółw Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Panowie musimy jeszcze poczekać na fotki troszku bo Hugo sie zgubił chyba już sie znalazł :razz: Łukasz gratuluje wizy:) Poźka porady przydały się :mrgreen:
poziek Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Lukas wyszedł na intelektualiste aż dziwne, że konsul się go nie spytał o czym jest książka:) Bartek jak kupisz na jutro wd-40 to ja ci te przepustnice zrobie. Odkręcasz jedną obejme z kolektora dolotowego i masz wszystko ładnie widoczne i dostępne. 5 minut roboty a możesz 5 sekund urwać i mnie skillować. [ Dodano: 2006-04-26, 23:07 ] a jeżeli chodzi o naszą integracje to szykuje się niezła 1.05 na bemowie:) jak będziemy dopingować Bartka na zawodach!!
T-żółw Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 a jeżeli chodzi o naszą integracje to szykuje się niezła 1.05 na bemowie:) jak będziemy dopingować Bartka na zawodach!! jeszcze ono odgrażał sie, że będzie startował...z bagietkami w bagażniku i fotelikiem z tyłu :mrgreen: :razz: jak nie będzie lało, bo coś przebąkują w TV i radio to jestem 01.05.06 na 100%
dziarule Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 jak bedziecie mogli to nakreccie filmik startujacej A4
poziek Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 start może efektowny nie jest bo to ośka a do tego duża turbina ale to co się dzieje po 4000 rpm z twoim ciałem, mózgiem i kończynami jeszcze 8 lat temu porównałbym do orgazmu
dziarule Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 hehehehe to lepij zamontowac kamerke w auciee... ja mam kask samochodowy bmw kiedys w kamieniu slaskim go probowalem ale kamerki nie przymocujesz...
T-żółw Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 jak bedziecie mogli to nakreccie filmik startujacej A4 wpadnij kiedyś do Wawy jak mamy spota a bartte na pewno z chęcią Cie przewiezie
dziarule Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 na wakacje na pewno sie zjawie bo na rehabilitacje bede na szaserow jedzil...
poziek Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 sugeuje zabrać ze sobą papierowe woreczki :twisted:
Lukas Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Lukas wyszedł na intelektualiste aż dziwne, że konsul się go nie spytał o czym jest książka:) Byłem sprytniejszy ksiażke zabrałem ze soba pod okienko i połozylem garbem do niego zeby widział nazwe "zarzadzanie logistyczne" i jak sie spytał gdzie studiuje "logistykę" to wszystko było jasne Eh ze ja 1 maja lece na zamość i taką impreze omine :???:
poziek Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Lukas mówisz słowo i robimy ci dokument:) nagrywamy tylko A4 w wyścigach. No i pewnie jak tak posiedzimy sobie przy browarku to będą wstawki na komentarz od....... komentatorow [ Dodano: 2006-04-26, 23:39 ] Lukasz dorabia jeszcze w VT do mojego 19 calowe aluski :twisted: :twisted:
T-żółw Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Łukasz jak tam fotki, wywołałeś, czy jeseszcze w ciemni :?: :?: :mrgreen:
Lukas Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 panowie zdjatka juz są ale na kompie :razz: musze je zmniejszyc i umieszcze dzisiaj w albumie :roll: [ Dodano: 2006-04-26, 23:55 ] Są juz fotosy tak jak mowilem "DZISIAJ" :mrgreen:
T-żółw Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 poziek, szkoda, że się nie załapałeś na fotki już widzę, ze sie jednak załapałeś nie było wcześniej wszystkich fotek
bartte Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Super WD-40 jutro kupuje i zobaczymy co z tego wyjdzie dzieki!!! Zdięcia pikne jak zawsze , nawet dużo widać tym razem Poziek ja ustawie mocniejszą mapę, przeczyścimy tą przepustnicę i przełorzymy silnik do Ciebie + wyjęcie wszystkich bebechów to może będzie po co startować 1 maja
Lukas Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 No dziękuje dziekuje nie mam czym sie ścigać to chociaż zdjęcia porobie :mrgreen:
Rekomendowane odpowiedzi