MoorPH Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 A mi sprzeglo siada... Telepie mi cala buda na jalowym jak ch*j chłopie to nie techniczny żebyś sie chwalił sprzegłem przy swojej padlinie Moskal ma dziś gorszy dzień. Chyba nie udało sie uciec ksiedzu..
Aydaho Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 A mi sprzeglo siada... Telepie mi cala buda na jalowym jak ch*j to chyba nie od sprzęgła - na jałowym sprzęgło nie hula. Pewnie wtryski się posrały [br]Dopisany: 16 Listopad 2009, 13:08_________________________________________________ A mi sprzeglo siada... Telepie mi cala buda na jalowym jak ch*j chłopie to nie techniczny żebyś sie chwalił sprzegłem przy swojej padlinie Moskal ma dziś gorszy dzień. Chyba nie udało sie uciec ksiedzu.. Moorph - sorry za takie wyznanie ale .... wyrumotałbym Twojego avatara :naughty:
Flyer Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 to chyba nie od sprzęgła - na jałowym sprzęgło nie hula. Pewnie wtryski się posrały Raczej od sprzegla... bo wciskajac pedal sprzegla tez sie dziwnie dzieje - mam taki "przeskakujacy opor" :gwizdanie: Chociaz ani sie nie slizga, ani nie wibruje nic przy przyspieszaniu (czyli dwumas). Ruszajac na jedynce bez gazu czuc przez chwile tylko szarpanie delikatne.
Buba Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 A mi sprzeglo siada... Telepie mi cala buda na jalowym jak ch*j chłopie to nie techniczny żebyś sie chwalił sprzegłem przy swojej padlinie Moskal ma dziś gorszy dzień. Chyba nie udało sie uciec ksiedzu.. wrecz przeciwnie. dzisiaj jest dzien dobroci dla zwierzat
Kolkov Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Opublikowano 16 Listopada 2009 Moorph - sorry za takie wyznanie ale .... wyrumotałbym Twojego avatara :naughty: avatarek czasem nie patrze co on pisze Mój cukierek dziś otrzyma.... Lampy zmień bo te lexusowe są
MoorPH Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Moorph - sorry za takie wyznanie ale .... wyrumotałbym Twojego avatara :naughty: :naughty:
moskal Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Moskal ma dziś gorszy dzień. pierwszy dzień w pracy po urlopie , mam wrażenie że nikt tu nic nie robił z papierami i czekali az wróce
MoorPH Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Lampy zmień bo te lexusowe są Grzesiu szczerze mówiąc to myślałem ze będą lepiej wyglądały.. I pewnie tak też zrobie, wróce do ORI. Chociaż zobaczymy.. [br]Dopisany: 16 Listopad 2009, 13:35_________________________________________________ Moskal ma dziś gorszy dzień. pierwszy dzień w pracy po urlopie , mam wrażenie że nikt tu nic nie robił z papierami i czekali az wróce :polew: :polew: Też tak mam zawsze..
moskal Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Moorph - sorry za takie wyznanie ale .... wyrumotałbym Twojego avatara :naughty: :naughty: na zdjęciu to MoorPH , zrobił fote do NK i co Aydaho , dalej byś go wyrumotał ?? :naughty: :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 16 Listopad 2009, 13:36_________________________________________________ Grzesiu szczerze mówiąc to myślałem ze będą lepiej wyglądały.. poka te lampy , lexusy ???
MoorPH Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 poka te lampy , lexusy ??? Moskal zrobie foto to zapodam
Nosfer Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Kojarzycie fotki tego zalanego bugatti veyrona ? Kutwa.. znalazł się koleś który to akurat nagrywał Co za czasy http://www.youtube.com/watch?v=9uuPf8QII9w&feature=player_embedded#at=15
lukaszr Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 http://nasza-klasa.pl/profile/29227152/gallery/album/2/1
moskal Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 http://nasza-klasa.pl/profile/29227152/gallery/album/2/9 jaki arsenał kurteczek/futerek z tyłu na wieszaku :polew: :polew: :polew:
lukaszr Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Raguś lubi blondyny http://nasza-klasa.pl/profile/3777663/gallery/album/2
Aydaho Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 i co Aydaho , dalej byś go wyrumotał ?? :naughty te poślady mnie hipnotyzują jestem bezsilny
MoorPH Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 i co Aydaho , dalej byś go wyrumotał ?? :naughty te poślady mnie hipnotyzują jestem bezsilny Adaś nie zapędzaj sie.. Ja wole kobiety.. Nie masz u mnie najmniejszych szans
Aydaho Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 to chyba nie od sprzęgła - na jałowym sprzęgło nie hula. Pewnie wtryski się posrały Raczej od sprzegla... bo wciskajac pedal sprzegla tez sie dziwnie dzieje - mam taki "przeskakujacy opor" :gwizdanie: Chociaz ani sie nie slizga, ani nie wibruje nic przy przyspieszaniu (czyli dwumas). Ruszajac na jedynce bez gazu czuc przez chwile tylko szarpanie delikatne. to nie dwumas ( o ile jest takowy w 2,5 TDI ) - szarpanie przy ruszaniu znaczy że docisk w rozsypce. Tak czy siak sprzegło do roboty. Dwumas słychać przy gaszeniu, i na gorąco bardziej bije niż na zimno. Telepka raczej z motorowni wynika. Zapytaj Spanka - on jest najmądrzejszy przeca [br]Dopisany: 16 Listopad 2009, 14:31_________________________________________________ i co Aydaho , dalej byś go wyrumotał ?? :naughty te poślady mnie hipnotyzują jestem bezsilny Adaś nie zapędzaj sie.. Ja wole kobiety.. Nie masz u mnie najmniejszych szans nie mam nic przeciwko kobietom jeżeli mają taki poślad
MoorPH Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 wszystko fajnie pieknie.. Ale ile ta sjesta moze trwac? [br]Dopisany: 16 Listopad 2009, 16:26_________________________________________________
Rekomendowane odpowiedzi