Aydaho Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 Moja. Myślę sobie co za gość ciągle mruga:) ale na wisłostradzie walczyłeś dzielnie dziwie się tylko że mojej lepki nie zauważyłeś nejbur
antalek1 Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 Od niedawna jestem członkiem Klubu i nie mam nawyków szukania naklejek na samochodach
Norbi Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 Strzała patafiany, ale wasz dawno nie widziałem. Na tą moją wieś jenternet dolata z miesięcznym opóźnieniem.
Nosfer Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 czyja to furmanka ?? spotkany dzisiaj rano na Tacho, jechaliśmy aż do Łazienkowskiej i zero reakcji na moje mruganie Bał się
moskal Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 czyja to furmanka ?? spotkany dzisiaj rano na Tacho, jechaliśmy aż do Łazienkowskiej i zero reakcji na moje mruganie Bał się zobaczył takiego gbura za sterem to jak miał reagować
Nosfer Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 No raczej.. Innaczej nie mógł. Dajcie jakies dupeczki na rano
antalek1 Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 Mieliście może jakieś problemy z ESP? Zapala się mi czasem kontrolka. Czytałem coś o tym na forum, że to może być czujnik pod pedałem gazu lub zawilgocony chyba sterownik. Ale tam było opisane połączenie kontrolki ESP ze świecami żarowymi.
bombelgt Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 hello ktos wybiera sie na spocik dzis?
Nosfer Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 hello ktos wybiera sie na spocik dzis? Na pewno ktoś będzie.. Ja mialem wpaść, ale nie wiem co z tego wyjdzie, bo się umówiłem w jednej sprawie po pracy. Ale może jakoś się obrobię to na pewno podjadę.
lukaszr Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 bo się umówiłem w jednej sprawie po pracy. Jakaś dupeczka na boku ? :naughty:
Nosfer Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 bo się umówiłem w jednej sprawie po pracy. Jakaś dupeczka na boku ? :naughty: Przecież mam czas do ostatniego dnia Maja 2010 Takie ustalenia z przyszłą żoną
lukaszr Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 Przecież mam czas do ostatniego dnia Maja 2010 Takie ustalenia z przyszłą żoną Ty to się potrafisz ustawić
Aydaho Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 Mieliście może jakieś problemy z ESP? Zapala się mi czasem kontrolka. Czytałem coś o tym na forum, że to może być czujnik pod pedałem gazu lub zawilgocony chyba sterownik. Ale tam było opisane połączenie kontrolki ESP ze świecami żarowymi. to chyba nie pedał gazu tylko hamulca - jak chcesz mam gdzies w samochodzie sprawny czujnik - podmienisz na spocie i powinno być ok U mnie objaw był taki że walił kontrolką BRAKE na FIS a wynikiem tego było za niskie napiecie podczas rozruchu i gdy wartość spadał poniżej 11V FIS wywalał taki komunikat. Po wymienie AQ było OK ...za to zegary wyjebało w kosmos Wiem że AndyN miał podobne objawy do Twoich - w czasie jazdy zapalało się ESP - po wymianie czujnika położenia ped.hamulca - jest OK.
Nosfer Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 Przecież mam czas do ostatniego dnia Maja 2010 Takie ustalenia z przyszłą żoną Ty to się potrafisz ustawić Sam byłem w szoku
moskal Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 Wiem że AndyN miał podobne objawy do Twoich ale.... ....założył drugi moduł Bluetooth i problem zniknął jak ręką odjął.
Rekomendowane odpowiedzi