Reggi Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 kiedys spotykałem tylko sie taki jeden wyprowadził na lubelszczyzne :decayed Moskal...Ty to masz nasrane i nie rozgrzebane BTW wszyscy gadaja o tych EMO a ja nie spotykam ich na ulicy Oni jeżdżą metrem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Trzeba go oddac na szkolenie do Adaha ..on go wyszkoli jak wychowac sobie kobietę :decayed: :naughty: :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Wychowanie kobiety to wazny moment w zyciu kazdego mezczyzny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Moskal...Ty to masz nasrane i nie rozgrzebane dziekuje , też bardzo , ale to bardzo mocno Cie kocham Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Pedofil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Wychowanie kobiety to wazny moment w zyciu kazdego mezczyzny Grunt co by nasz Nosferski tego momentu nie przespała, tudzież nie przeoczył luz w najgorszym wypadku nie zbagatelizował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Wychowanie kobiety to wazny moment w zyciu kazdego mezczyzny Grunt co by nasz Nosferski tego momentu nie przespała, tudzież nie przeoczył luz w najgorszym wypadku nie zbagatelizował powiem wam ,że kiedyś widziałem ich pare godzin razem i nie wyglądało to za ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Wychowanie kobiety to wazny moment w zyciu kazdego mezczyzny Grunt co by nasz Nosferski tego momentu nie przespała, tudzież nie przeoczył luz w najgorszym wypadku nie zbagatelizował Eeeee... on to chyba juz ma za soba chyba, ze o czyms nie wiem Ja przechodzilem przez to dosc dlugo, ale mission accomplished Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Nie grozi :nabijasie: :nabijasie: :nose: Mi to się coś wydaje, że to Ty masz poważny problem ze swoją łasicą. - na spoty raz do roku - wyśnione historie o imprezowym torwarze - wyjść na browar - nie masz szans - odwołujesz spotkania u znajomych - spontan wypad ? najwyżej do Norbiego przez Las - siedzisz w chacie i jak Ci pozwoli to przez chwilę pogłaszczesz się po jajach - siny się zrobiłeś, ciśnienie Ci mocno musi rosnąć.. A następne bzykanko dopiero na święta.. Szukanie, podobnych przypadków to naturalny odruch zwierzęcia stadnego.. Nie chcesz czuć się samotny Nie bój się.. Masz tutaj wsparcie, cos się wymyśli Ja to opracowałem w inny sposób. Cokolwiek nie robie, na co mam ochotę to to robię, a moja K. wie, że na tym właśnie polega związek. And that`s the way it goes [br]Dopisany: 17 Listopad 2009, 14:06_________________________________________________ Wychowanie kobiety to wazny moment w zyciu kazdego mezczyzny Grunt co by nasz Nosferski tego momentu nie przespała, tudzież nie przeoczył luz w najgorszym wypadku nie zbagatelizował powiem wam ,że kiedyś widziałem ich pare godzin razem i nie wyglądało to za ciekawie nie chrzań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Cokolwiek nie robie, na co mam ochotę to to robię, a moja K. wie, że na tym właśnie polega związek. And that`s the way it goes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Trzeba go oddac na szkolenie do Adaha ..on go wyszkoli jak wychowac sobie kobietę :decayed: :naughty: :naughty: :naughty: Ragguś - nawet mnie ubawiłeś Poziom - już nie mogę się doczekać pewnego okresu w Twoim życiu może wtedy moje głuptasy zrozumiecie wkońcu że istnieje podwójne dno i że w niewszystko trzeba wierzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 nie chrzań żartowałem , zachowywali sie bardzo przykładnie , nawet odholowała Nosfera do auta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Nie grozi :nabijasie: :nabijasie: :nose: Mi to się coś wydaje, że to Ty masz poważny problem ze swoją łasicą. - na spoty raz do roku - wyśnione historie o imprezowym torwarze - wyjść na browar - nie masz szans - odwołujesz spotkania u znajomych - spontan wypad ? najwyżej do Norbiego przez Las - siedzisz w chacie i jak Ci pozwoli to przez chwilę pogłaszczesz się po jajach - siny się zrobiłeś, ciśnienie Ci mocno musi rosnąć.. A następne bzykanko dopiero na święta.. Szukanie, podobnych przypadków to naturalny odruch zwierzęcia stadnego.. Nie chcesz czuć się samotny Nie bój się.. Masz tutaj wsparcie, cos się wymyśli Ja to opracowałem w inny sposób. Cokolwiek nie robie, na co mam ochotę to to robię, a moja K. wie, że na tym właśnie polega związek. And that`s the way it goes [br]Dopisany: 17 Listopad 2009, 14:06_________________________________________________ Wychowanie kobiety to wazny moment w zyciu kazdego mezczyzny Grunt co by nasz Nosferski tego momentu nie przespała, tudzież nie przeoczył luz w najgorszym wypadku nie zbagatelizował powiem wam ,że kiedyś widziałem ich pare godzin razem i nie wyglądało to za ciekawie nie chrzań :bla: :bla: :bla: to mówię ja, POziomek... jesteś świetnym przykładem zranionego samca, który ostatkiem sił się broni aby wyjść z twarzą przed kawalerami ale jakoś nie jesteś wiarygodny, twe argumenty są niepewne, wręcz wyssane z palca :kox: Cóż, przyzwyczaiłem się już do tego Bo tu kawalerów coraz mniej :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 ja mam jeden atut po swojej stronie , prawdziwy as w rękawie :naughty: :naughty: :naughty: [br]Dopisany: 17 Listopad 2009, 14:15_________________________________________________ Cóż, przyzwyczaiłem się już do tego Bo tu kawalerów coraz mniej :naughty: a kto właściwie został ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Eee.. Misiaki moje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Eee.. Misiaki moje Przemo , ale wiesz ze zawsze możesz sie do nas zwrócić z jakim zapytaniem , problemem. my starzy zatwardziali kawalerzy postaramy sie pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 a kto właściwie został ???? Ono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Ono Znowu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al_Capone Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 A tak OT kiedy zmienisz swój podpis pod profilem ET 10,17 Najszybsze EVO w Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 to mówię ja, POziomek... Nie cwaniakuj tak ... coś mi się przypomina, że na początku lata zawsze rosną małe truskaweczki i ... małe POziomki :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi