Reggi Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Laska taka sobie Jakby się rozkraczyła przed tobą to nie pozgrywałbyś ogiera i orgazm byłby szybciej niż myślisz
MoorPH Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Dobra dziewczyny ja uciekam.. COś w domku moze wymyśle i wrzuce..
.i.KALI.i. Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Laska taka sobie Jakby się rozkraczyła przed tobą to nie pozgrywałbyś ogiera i orgazm byłby szybciej niż myślisz Nie mówie, ze nie zajrzałbym jej tam gdzie słońce niedochodzi
moskal Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 moskal a jakąś ciekawą ofertę teraz mają ? przez pierwsze 6 miechó 43 pln , nast 6 - 73 , nast 12 - 108 pln , nagrywarka HD , full pakiet z canalem , hbo , wszystkimi HD , i tak mi sie konczy umowa wiec brałbym tak czy tak i do tego LG fullHD 23" gratis , tylko umowa na 24 miechy
Reggi Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Nie mówie, ze nie zajrzałbym jej tam gdzie słońce niedochodzi :naughty Dziewcze za***iste..te noooogi
Flyer Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 http://www.youtube.com/watch?v=nZ_8uYtknOQ
Reggi Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Voucher Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Bondziorno Ragga, masz jakies info odnosnie obszywania kierownic? Pytam, bo w którymś topicu pisałes ze moze cos zalatwisz po klubowej zniżce .
Reggi Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Ragga, masz jakies info odnosnie obszywania kierownic? Pytam, bo w którymś topicu pisałes ze moze cos zalatwisz po klubowej zniżce . Ta Moja mamuśka będzie zajmowała się szyciem kierownic, mieszków..byc może flokiem Ceny będą sporo konkurencyjne: Kiera - ok. 100 zł Mieszek - ok 30 zł Skóra naturalna perforowana lub gładka i kolory będą do wyboru. Start będzie w połowie grudnia
Voucher Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Ooo, dobrze wiedzieć :> Jak Ci sie widzi cos takiego?
Reggi Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 No problemo Ja powiem tylko tyle..lepiej zrobic całą perforowaną Miałem u siebie w A4 po całości perforowaną i naprawdę dobrze się trzymała..łapa tak się nie ślizgała/pociła Ponadto lepiej wygląda Nici to jak kto ma fanaberie..ja miałem czarne
Aydaho Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Ragga, masz jakies info odnosnie obszywania kierownic? Pytam, bo w którymś topicu pisałes ze moze cos zalatwisz po klubowej zniżce . Ta Moja mamuśka będzie zajmowała się szyciem kierownic, mieszków..byc może flokiem Ceny będą sporo konkurencyjne: Kiera - ok. 100 zł Mieszek - ok 30 zł Skóra naturalna perforowana lub gładka i kolory będą do wyboru. Start będzie w połowie grudnia to masz już pierwszego Klyenta - moja jest gładka jak kolano 18-tki
Voucher Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Tylko nie wiem, na tej kierze przedliftowej którą mam, jakoś dziwnie to wygląda Przykładowe foto:
Kolkov Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Opublikowano 19 Listopada 2009 no co tam kuciapy, co z tym chu... kut... pier... co tam :?: coś na podwieczorek
Reggi Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Tylko nie wiem, na tej kierze przedliftowej którą mam, jakoś dziwnie to wygląda Przykładowe foto: Dlatego mówiłem, że po całości skórą perforowaną i bez czerwonych nici
PARAF Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Tylko nie wiem, na tej kierze przedliftowej którą mam, jakoś dziwnie to wygląda Przykładowe foto: Dlatego mówiłem, że po całości skórą perforowaną i bez czerwonych nici Dokładnie. Davaj różowe !!!
musti Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Tylko nie wiem, na tej kierze przedliftowej którą mam, jakoś dziwnie to wygląda Przykładowe foto: Załóż sobie pokrowiec na kierownicę taki w panterkę
m@riucha Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 nie, czekam na lekarza. Córa ma ponad 39 st i nie możemy niczym zbić temperatury
Rekomendowane odpowiedzi