Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ale wpiernicz miales Norbi dokladnie za to ze kupiles tego pazdziocha jak to ono krzyczal z gwizdzacymi turbawami

teraz to juz mu nic nie pomoze. Ciekawe czy bedziesz sie tak smial jak przyjdzie ci wyjmowac silnik :twisted:

Przestań smrodzić człowieku i martw się o siebie i swojego paździocha :bicz:
  • Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
TO ty po bezprzewodowym piszesz

Zdychająca bateria laptopa i necik po komórce (bluetooth)-forum na szczęście nie ma wielkich wymagań bo transfer jest fatalny.

ciesz sie ze wyrwalem im te kije samobije bo bys dzisiaj mial siniaki
te...Siniaki... A w ferworze walki byśmy mu pewnie wsadzili tekije w ... ucho :twisted: Jak se przypominam to się za głowę łapię. HYHYHYHY
ale wpiernicz miales Norbi dokladnie za to ze kupiles tego pazdziocha jak to ono krzyczal z gwizdzacymi turbawami

HEHEHEHEHE. No nie mogie, nie mogie.HEHEHEHE!!!

[ Dodano: 20-03-2007, 16:15 ]

A! Dziewczynki z CB.

Dosyć pilnie potrzebuję pożyczyć radyjko CB na weekend (moje jest na stałe a jadę w traskę autkiem mojej kobiety). Oddaję w niedzielę późno wieczorkiem lub na następnym spocie, w stanie nie gorszym niż przed pożyczeniem.

Deklarować się proszę - będę ogromnie wdzięczen.

Opublikowano
Przestań smrodzić człowieku i martw się o siebie i swojego paździocha

Co sie bulwersujesz chopie :lol: Boli cie ze ktos powiedzial ze to S4 nie jezdzi jak S4? :lol: martwie sie i robie wczesniej a nie czekam az sie posypie :wink:

Opublikowano
Przestań smrodzić człowieku i martw się o siebie i swojego paździocha

Co sie bulwersujesz chopie :lol: martwie sie i robie wczesniej a nie czekam az sie posypie :wink:

Chodzi o sposób w jaki to robisz. Każdy coś tam myśli na temat mojego autka i mi o tym mowi i jakos nie ma w tym zawiści. To ze mozna w niego włozyc kase i to duzo kasy to jest jasne bo to stary samochod, ale pokaz mi kogokolwiek no moze poza Oniakiem :biggrin: kto nie moglby włożyc kasy w auto. Wiec przestan juz Pi^%#$%@ bo kazdy juz wie ze to najgorsze S4 na świecie i nie musisz tego pińcet razy powtarzać.

Ja pie^$^$# co za typ :bicz:

[ Dodano: 20-03-2007, 16:29 ]

Boli cie ze ktos powiedzial ze to S4 nie jezdzi jak S4?
a mówić to ty mozesz wiele rzeczy, a ze nie masz racji to juz inna sprawa. Jakim jestes autorytetem w sprawie S4 to ze kiedys moze stałes obok i miales resoraka tej marki to o niczym nie swiadczy :lol:
Opublikowano

ale ja ci nie powiedzialem nigdy ze jest najgorsze, zjebane i wogole. Tym bardziej nie jestem zawistny bo jakos nie podnieca mnie S4. Mam swoje zdanie na temat stanu silnika a konkretnie suszarek i koniec :exclaim: I po co glupie podteksty na forum w moja stronę ?

[ Dodano: 20-03-2007, 16:35 ]

kiedys moze stałes obok i miales resoraka tej marki to o niczym nie swiadczy
bawilem sie lalka barbie i jej samochodzikami :rotfl:

Jezdzilem do tej pory dwiema S4 (oprocz twojej) wiec zdanie swoje moge miec. A jak ktos pierwszy raz wsiada do S4 z 1.9TDI to nic dziwnego ze dla niego za***rdala :rotfl:

Opublikowano

no kolega mnie tu nie obraza 1.9!!! :bicz:

A twoje TXT do Norbiego sa zawistne i tyle..... :rolleyes:

P.S. na marginesie Norbi mial 2.5.

Opublikowano

Dziewczynki koniec mi tu balaganienia zaraz bede sprzatal :twisted:

Dzisiaj na spocie dacie sobie po lisciu i bedzie po sprawie :wink:

Opublikowano

5.6 do sety to faktycznie słaby wynik( o ile mnie nie myli pamieć tyle miała fabryka) tyle udało mi sie wykrecic, a turbinki jak padną to bądź pewien ,że ty pierwszy sie o tym dowiesz i mam nadzieje, ze bedziesz usatysfakcjonowany.

Opublikowano
5.6 do sety to faktycznie słaby wynik( o ile mnie nie myli pamieć tyle miała fabryka)

wiec moze te 265 fabrycznych kucykow ma. Dlatego nie dziwi mnie ze inne lepiej jezdza :wink:

A jak padną to powiem - a nie mówiłem?? :lol:

A twoje TXT do Norbiego sa zawistne i tyle.....

a gdzie tu widzisz zawisc? Stwierdzam fakty

[ Dodano: 20-03-2007, 16:50 ]

Dzisiaj na spocie dacie sobie po lisciu i bedzie po sprawie

ja nie wiem czy lisc mu wystarczy. Oni maja ciagotki do sutkow z tego co ostatnio zauwazylem. Czyżby głód ? :rotfl:

Opublikowano

qr** jeszcze raz usłysze tu o turbinach Norbiego to walne pawia. Ale wielkie halo ja pitole tragedia , Norbi będziesz musiał dom sprzedać żeby to gówno zregenerować. hyhyhyhy Ja bym sie pochlastał normalnie

Opublikowano

[glow=red]DOŚć KU*WA!!![/glow]

Opublikowano
[glow=red]DOŚć KU*WA!!![/glow]
Witsie :exclaim: :exclaim: :exclaim: toż to nie uchodzi bankowcowi :rotfl::bicz:

[ Dodano: 20-03-2007, 17:14 ]

qr** jeszcze raz usłysze tu o turbinach Norbiego to walne pawia. Ale wielkie halo ja pitole tragedia , Norbi będziesz musiał dom sprzedać żeby to gówno zregenerować. hyhyhyhy Ja bym sie pochlastał normalnie
Jeszcze nie wystawiłem a juz bede sprzedawał :lol: ale zara od czego ma sie kumpli, skrece suta Oniakowi i da swojemu najlepszemu przyjacielowi to 100 tys :lol::lol::lol:

[ Dodano: 20-03-2007, 17:21 ]

wiec moze te 265 fabrycznych kucykow ma. Dlatego nie dziwi mnie ze inne lepiej jezdza
Zerknij w moj podpis, sam wątpiłem od początku w te 316 kucy w briefie dlatego są tam znaki zapyt. więc o co kamanuje. Przecież nie mowiłem ze to najszybsze S4 w Wawce. Pdejrzewam ze ta seria jest bo podobnie mi sie zbiera do Onowozu i tyle. I daj juz spokuj do k... nedzy :exclaim:
Opublikowano
ale zara od czego ma sie kumpli, skrece suta Oniakowi i da swojemu najlepszemu przyjacielowi to 100 tys

dobrze ze Tomboy mi nic nie krecil :eek: :lol:

Opublikowano

hej jest ktoś z wawki jeszcze na forum? czy już wszyscy wybyli na spocik...

Opublikowano
erknij w moj podpis, sam wątpiłem od początku w te 316 kucy w briefie dlatego są tam znaki zapyt. więc o co kamanuje. Przecież nie mowiłem ze to najszybsze S4 w Wawce. Pdejrzewam ze ta seria jest bo podobnie mi sie zbiera do Onowozu i tyle. I daj juz spokuj do k... nedzy :exclaim:

to po jaki h.. upierales sie ze jezdzi tak samo jak Adama S4 avant skoro tamten w najgorszym razie ma 315KM i 4.9 to paki :question: shamowalbys go i bedzie jasne. Stac cie na S4 a na hamownie juz nie ?? A moze boisz sie rozczarowania? :twisted:

A tematu ja nie zaczalem tylko Norbi glupimi podtekstami

Opublikowano
erknij w moj podpis, sam wątpiłem od początku w te 316 kucy w briefie dlatego są tam znaki zapyt. więc o co kamanuje. Przecież nie mowiłem ze to najszybsze S4 w Wawce. Pdejrzewam ze ta seria jest bo podobnie mi sie zbiera do Onowozu i tyle. I daj juz spokuj do k... nedzy :exclaim:

to po jaki h.. upierales sie ze jezdzi tak samo jak Adama S4 avant skoro tamten w najgorszym razie ma 315KM i 4.9 to paki :question: shamowalbys go i bedzie jasne. Stac cie na S4 a na hamownie juz nie ?? A moze boisz sie rozczarowania? :twisted:

A tematu ja nie zaczalem tylko Norbi glupimi podtekstami

boje sie i mnie nie stać i dlatego kupuje 1.8T z 95r :rotfl::rotfl::rotfl:
Opublikowano

to po spocie trochu nas bylo naliczylem 9 aut chyba :biggrin: a ile wspomnien bylo milych z zycia A4WT :rotfl:

Opublikowano
ma 315KM i 4.9 to paki

Kiedyś sie z nim darłem na trakcie brzeskim i mówisz że ma 4.9 do 100 ?

No jeśli Norbi ma serie to tylko sie cieszyć , bo jeszcze duże możliwości przed nim , fiu fiu . A już tak zapina , malina oj malina

Opublikowano
ma 315KM i 4.9 to paki

Kiedyś sie z nim darłem na trakcie brzeskim i mówisz że ma 4.9 do 100 ?

No jeśli Norbi ma serie to tylko sie cieszyć , bo jeszcze duże możliwości przed nim , fiu fiu . A już tak zapina , malina oj malina

Ono pozyczysz mi 4 setki, bo mi psycha siada :cry: albo może 4 dni nie potankuje i jakoś uzbieram :cry: