Flyer Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Ja z raz w roku cos zlapie... ale juz ponad rok mam chyba spokoj... chyba
AndyN Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Ja z raz w roku cos zlapie... ale juz ponad rok mam chyba spokoj... chyba Powinna być możliwość sprawdzenia liczby punktów przez Internet W domu, bez niepotrzebnego stresu
moskal Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 ja nie wiem jak wy jeździcie szybko , bez pasów , z telefonem , po podwójnej ciągłej , ostatnio zaparkowałem w passacie , to chyba wszystko :gwizdanie:
poziek Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 nie no wystarczy dać 50 zeta w łapę i po problemie :polew:
Flyer Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 http://www.eskarock.pl/index.php?page=show_song_eska_rock&also_id=10052 slyszalem to na zywo... genialne
Buba Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 nie no wystarczy dać 50 zeta w łapę i po problemie :polew: nie mieli czytnika kart :gwizdanie:
Aydaho Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 To co? Dzis Janki jednak? Troche daleko Janki ??????? jedźmy karwa do Grójca odrazu ... ja pier**le taki wypad
Reggi Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Janki ??????? jedźmy karwa do Grójca odrazu ... ja pier***e taki wypad I to mówi największy madafaka kiler w klubie
poziek Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 To co? Dzis Janki jednak? Troche daleko Janki ??????? jedźmy karwa do Grójca odrazu ... ja pier***e taki wypad jesteś niekiepski piedzio
.i.KALI.i. Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 siema elo NIe marudzcie ze Janki tak daleko. Po co Wam auta? żeby stały pod domem a najdalsza podróż to max 3 km w miescie? Pod M1 nie ma sensu jechać bo warunki kiepskie a Janki naprawde rewelacja stare dziady jestescie
Reggi Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 stare dziady jestescie :decayed Tu byłbym ostrożny..bo z jedna osoba może wziąć to do siebie :naughty:
Aydaho Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 siema elo NIe marudzcie ze Janki tak daleko. Po co Wam auta? żeby stały pod domem a najdalsza podróż to max 3 km w miescie? Pod M1 nie ma sensu jechać bo warunki kiepskie a Janki naprawde rewelacja stare dziady jestescie w doopie to mam - korki w Raszynie też [br]Dopisany: 05 Styczeń 2010, 13:16_________________________________________________ Janki ??????? jedźmy karwa do Grójca odrazu ... ja pier***e taki wypad I to mówi największy madafaka kiler w klubie Ragguś to Ty wpadnij do Janek i opowiesz mi jak było :decayed:
spanky Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Karwa do Janek, to ja muszę kanapki na drogę robić, przejebane. koniecznie z pasztetem ....
Flyer Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 w doopie to mam - korki w Raszynie też Adaś stary dziadu, zawsze mozesz leciec Pulawska, na Magdalenke i do Janek
.i.KALI.i. Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 stare dziady jestescie :decayed Tu byłbym ostrożny..bo z jedna osoba może wziąć to do siebie :naughty: A czekaj czekaj, jak to było? ZBoWiDowiec o tego członka akurat się nie martwie
Aydaho Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 w doopie to mam - korki w Raszynie też Adaś stary dziadu, zawsze mozesz leciec Pulawska, na Magdalenke i do Janek niech się dzieciaki bawią w Jankach
moskal Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 bo z jedna osoba może wziąć to do siebie :naughty: na bank PIXI
Rekomendowane odpowiedzi