moskal Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 a Tobie co znów dolega :gwizdanie: ? a nic , chyba turbo wypompowało mi cały olej z silnika :gwizdanie:
musti Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 a nic , chyba turbo wypompowało mi cały olej z silnika :gwizdanie to lipa skoro bierze tyle oleju bawisz się dalej czy gonisz ją ?
moskal Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Eloooo a nic , chyba turbo wypompowało mi cały olej z silnika :gwizdanie to lipa skoro bierze tyle oleju bawisz się dalej czy gonisz ją ? jutro jade wykupić AC a za 2 miesiące rozkładam ją na drzewie
Aydaho Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 yo słusznie - wykup na drzewo to nie bedzie z Twojej winy
moskal Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 yo słusznie - wykup na drzewo to nie bedzie z Twojej winy drzewo bedzie tylko katem dla auta , głównym sprawcą bedzie kierowca (musti) jadący z naprzeciwka moim pasem , ucieknie z miejsca zdarzenia
adamooo Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 najlepiej zjedź z nim z mostu do wisły..będziesz sławny może do jakiegoś serialu Cię wezmą..
moskal Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 najlepiej zjedź z nim z mostu do wisły..będziesz sławny może do jakiegoś serialu Cię wezmą.. M jak miłość , mój ulubiony
Aydaho Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 yo słusznie - wykup na drzewo to nie bedzie z Twojej winy drzewo bedzie tylko katem dla auta , głównym sprawcą bedzie kierowca (musti) jadący z naprzeciwka moim pasem , ucieknie z miejsca zdarzenia :polew:
moskal Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Moskal, przewidujesz publiczność? Andrzejku z racji tego że bardzo cie lubie , moge udostepnić ci fotel pasażera Bedziesz mial najlepszą z mozliwych miejscówek
AndyN Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Wiesz Moskalito, doceniam gest Wolałbym jednakże jakieś bezpieczne pobocze z dobrym widokiem na miejsce zdarzenia. Jakieś piwko, grill, dobre towarzystwo
adamooo Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 he..a przy piwku i grillu będziemy oceniać lot do wisły..i zatapianie tylko zastanawiam się co z kierowcą i pasażerem..czy przewidziane będą jakieś spadochrony ? ewentualnie koło ratunkowe ?
moskal Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 he..a przy piwku i grillu będziemy oceniać lot do wisły..i zatapianie tylko zastanawiam się co z kierowcą i pasażerem..czy przewidziane będą jakieś spadochrony ? ewentualnie koło ratunkowe ? dla kierowcy i pasażera przewidziane jest po 1 puszce sprężonego powietrza do czyszczenia klawiatury w kompach , powinno styknąć do momentu wynurzenia
bajk Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 a później w ramach wypoczynku dwutygodniowy kurs obierania ziemniaków w Sochaczewie
Buba Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 moskal menopauze masz?? jak wykupisz AC to mozesz walic we mnie nawet auto ktore, ze tak powiem, jest chetne :gwizdanie: ale musze miec szkode calkowita.
adamooo Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 no i możesz zahaczyć mój przód w mitshu płacę jak za prezydenta
Buba Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 no i możesz zahaczyć mój przód w mitshu płacę jak za prezydenta twoj bedzie stal na parkingu i jak moskal walnie we mnie to ja moge w ciebie zrobmy scenariusz tak zeby w fakcie na pierwszej stronie wyladowac
moskal Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 moskal menopauze masz?? jak wykupisz AC to mozesz walic we mnie nawet auto ktore, ze tak powiem, jest chetne :gwizdanie: ale musze miec szkode calkowita. ty ,no c**j mnie strzela , w sobote wyciągam bagnet , na nim 1/3 oleju , przejezdzam 300km wyciągam bagnet - sucho
Buba Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 moskal menopauze masz?? jak wykupisz AC to mozesz walic we mnie nawet auto ktore, ze tak powiem, jest chetne :gwizdanie: ale musze miec szkode calkowita. ty ,no ch***j mnie strzela , w sobote wyciągam bagnet , na nim 1/3 oleju , przejezdzam 300km wyciągam bagnet - sucho a co z reklamacja?
moskal Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 a co z reklamacja? mi sie wydaje ze to turbo , ale wczoraj zalałem do max poziomu , przejechałem taki sam dystans i nawet nie drgnęło , normalnie cuda wianki
Rekomendowane odpowiedzi