Cristoforo Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Nawet nie pytaj.. Ciężki okres mam.. moja kobita właśnie dostała okres i też jej ciężko a mi jeszcze bardziej :decayed: :tongue4:
Kolkov Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Opublikowano 6 Maja 2010 Ciężki okres mam.. 23 days left :gwizdanie: _________________________________________________
Buba Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 GT-R'y od Switzera zapierdzielają ale jak i maja byc jeszcze mocniejsze
Nosfer Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Ciężki okres mam.. 23 days left :gwizdanie: moja kobita właśnie dostała okres i też jej ciężko a mi jeszcze bardziej :decayed: :tongue4: Bo uważa, że to nic strasznego i tym bardziej ma ochotę na dostawanie orala ? :polew:
Kolkov Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Opublikowano 6 Maja 2010 moja kobita właśnie dostała okres i też jej ciężko a mi jeszcze bardziej :decayed: :tongue4: Bo uważa, że to nic strasznego i tym bardziej ma ochotę na dostawanie orala ? :polew: na vampirka Nosferu nie wybierasz się może do Częstochowy :?:
Nosfer Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 moja kobita właśnie dostała okres i też jej ciężko a mi jeszcze bardziej :decayed: :tongue4: Bo uważa, że to nic strasznego i tym bardziej ma ochotę na dostawanie orala ? :polew: na vampirka Nosferu nie wybierasz się może do Częstochowy :?: Chyba nie.. Potrzebujesz coś ? -- W sobotę będę miał gości z tamtąd ? - coś przywieźć, zawieźć spowrotem..
Buba Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Kolkov chce swiecona wode zebys przywiozl bo nagrzeszyl
Kolkov Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Opublikowano 6 Maja 2010 - coś przywieźć, zawieźć spowrotem.. no właśnie próbuję ogarnąć tylną klapę do mojej padliny, ale jeszcze nie znam kodu lakieru
Buba Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 - coś przywieźć, zawieźć spowrotem.. no właśnie próbuję ogarnąć tylną klapę do mojej padliny, ale jeszcze nie znam kodu lakieru ja bym nie ryzykowal zakupu... Jak chcesz to jade w ta niedziele na slomczyn wiec mozemy cos ogarnac :gwizdanie:
Kolkov Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Opublikowano 6 Maja 2010 Jak chcesz to jade w ta niedziele na slomczyn wiec mozemy cos ogarnac :gwizdanie: o widzisz już jakoś rozsądniej piszesz daj znać tylko o której i gdzie to przyjadę
Nosfer Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 - coś przywieźć, zawieźć spowrotem.. no właśnie próbuję ogarnąć tylną klapę do mojej padliny, ale jeszcze nie znam kodu lakieru LZYL ?
Nosfer Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 LZYL ? LZ5T Blisko.. Po zmierzchu nie było by różnicy [br]Dopisany: 06 Maj 2010, 20:40_________________________________________________ 1) 2) http://www.joemonster.org/i/d/luz_festiwal21.jpg No ku***a jebłem !! :polew:
Rekomendowane odpowiedzi