Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja widzę tak Twoje jodowanie ganja.gif

jade z Łatkiem :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

jade z Łatkiem :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

co sie smiejesz ??? :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano
  • Autor

już Was widzę zbakanych polujących na orki :D

Opublikowano

już Was widzę zbakanych polujących na orki :D

Albo przybijających "piątki" z bojami Heyah... :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

Albo przybijających "piątki" z bojami Heyah... :polew: :polew: :polew:

hehehe i ścigających się na delfinach :polew:

o jak dobrze, że zaraz weekend :kox:

Opublikowano

ale mnie wkurwili w "Turbo Serwis" :thumbdown:

co za pojeby , oddałem im w środe turbo i tłumacze tam babie ze maja ja robic bo mam w sobote wyjazd a auto stoi rozebrane, ona mówi ze w piątek rano wycena. ok

dzwonie dzisiaj a ona mówi ze wycena jest na 1300 i czy chce naprawiać , to mnie c**j strzelił , powiedziałem "nie ,założe z powrotem popsutą , kupie bańke oleju na dolewke i bede tak jeździł" , poprosze szefa.

Tłumacze chójowi ze mam od jutra zaklepany domek nad morzem i mi popierdolił cały wyjazd bo jak mi dzisiaj nie zrobia to dopiero na poniedziałek , o 13:00 mam zadzwonić.

nosz kórwa co za pedały , tłumaczyć babie a ona i tak kórwa swoje , nie rozumie , co ona myslała ze jak mi krzyknie 1300 to zabiore klamota z powrotem ????

Opublikowano

No to Ci zrobila wycene,tak jak sam napisales \.Trzeba bylo jej wytlumaczyc ze maja zrobic i nie zwazac na koszty :gwizdanie:[br]Dopisany: Lipiec 16, 2010, 09:36:06 _________________________________________________

ona mówi ze w piątek rano wycena. ok

:tongue4:
Opublikowano

:hi:

Nie pękaj moskal, w WGM też masz ładną pogodę... :naughty:

tłumaczyć babie a ona i tak kórwa swoje

Typowe, gdzy mamy połączenie TURBO i KOBIETY...

Opublikowano

No to Ci zrobila wycene,tak jak sam napisales \.Trzeba bylo jej wytlumaczyc ze maja zrobic i nie zwazac na koszty

co za pojeby , oddałem im w środe turbo i tłumacze tam babie ze maja ja robic bo mam w sobote wyjazd

tak jej mówiłem od samego początku , po co miałbym oddawać ??? po to zeby usłyszec cene i zabrać ją z powrotem ????jak ją odbiore to najwyżej mechanior zaliczy dzisiaj wieczorne nadgodziny :gwizdanie:

Opublikowano

A mnie dzis jakis blond k**wiszon w jakims c**jowym suvie zepchnalby na barierke w momencie jak wjezdzalem na wiadukt nad skrzyzowaniem jana pawla/jerozolimskie.

Pozniej dorwalem szmate, strabilem, przyhamowalem i nic... zero reakcji, jak jakies pier**lone zombie :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

No to Ci zrobila wycene,tak jak sam napisales \.Trzeba bylo jej wytlumaczyc ze maja zrobic i nie zwazac na koszty

co za pojeby , oddałem im w środe turbo i tłumacze tam babie ze maja ja robic bo mam w sobote wyjazd

tak jej mówiłem od samego początku , po co miałbym oddawać ??? po to zeby usłyszec cene i zabrać ją z powrotem ????jak ją odbiore to najwyżej mechanior zaliczy dzisiaj wieczorne nadgodziny :gwizdanie:

widzisz niektórym trzeba wszystko rysować, powinieneś to wiedzieć, pracujesz na budowie (pamiętasz tą babę w wywrotce?)

Opublikowano

(pamiętasz tą babę w wywrotce?)

pamiętam , tępa jak czubek chója :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

(pamiętasz tą babę w wywrotce?)

pamiętam , tępa jak czubek chója :kox: :kox: :kox:

:kox:

Opublikowano

Heja banana :hi:

Kretowiny

tak chójowej miejscowości w zyciu nie widziałem , nic nie ma , byłem 2 lata temu :thumbdown:

deptak blisko (czyt. lachonarium :) )

no żebys sie nie zdziwił , z tego co pamiętam była tam jedna dyskoteka , 30 osób sie bawiło :polew: :polew: :polew: :polew:

mówie ci - nie jedz

Ja jadę nad ten sam staw ale z innej strony i dla spokoju sam z żoną :decayed: i ze swoim kempingiem :cool1:

Moskalito ja przez ostatnie dwa miechy robiłem w Sztutowie i po robocie zawsze chcieliśmy nad wodę zajechać i większość razy rezygnowaliśmy bo syf za***isty był :thumbdown: [br]Dopisany: 15 Lipiec 2010, 21:10_________________________________________________

ja jadę na początku sierpnia na koniec świata, gdzie psy d*pami szczekają, jest cisza spokój, jeziorko, będę chodził na rybki, obcował z naturą :kox:

Zapomniałem napisać tam niema ryb :naughty:

moskal byłem tam już nie raz, kumpel ma przyczepke taką dużą (długość 2 samochodów) postawioną tam na cały sezon. Jest sklep, jest jezioro, jest kibel. A lachonów też sporo, jak byłem 3 tyg. temu to nie wiedziałem w którą strone się patrzeć :)

Mi to wystarczy na reset i odcięcie się od swiata :)

Patrykbor bedziesz tez w ten weekend? jak coś to się można zgadać, przypłyne kajakiem do Ciebie :)

Opublikowano

Będzie ktoś na najbliższym spocie z założonym TT w swoim klekocie?

http://moto.allegro.pl/item1148860761_turbo_timer_apexi_turbo_timery_turbo_off_tt.html

a co cie interesuje ??? chętnie ci odpowiem , wątpie czy oprócz mnie i cantony ma ktoś jeszcze zamontowany :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

moskla wertuje forum i napisane jest że ten jest najodpowiedniejszy

poziek też chyba robił zamówienia albo próbował

podłączenie proste? nie ma błędów na kompie? czy on ustawia czas też w zależności od przegrzania turbo czy na stałe np: 30 sekund?

Opublikowano

moskla wertuje forum i napisane jest że ten jest najodpowiedniejszy

poziek też chyba robił zamówienia albo próbował

podłączenie proste? nie ma błędów na kompie? czy on ustawia czas też w zależności od przegrzania turbo czy na stałe np: 30 sekund?

poziek zakładał w siwku i mi zakładał w parówie , ustawiasz sobie czas sam , tyle ile uwazasz za stosowne , błędów nie ma , przynajmniej u mnie bo nie mam fisa :kox:

co do podłączenia to prosze :

http://www.a4-klub.pl/smf/b5_aeb_montaz_turbo_timera-t101732.0.html