Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pupa średnio wyszła oniak zaszalał z cięciem :decayed:

marzyciel :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

widzisz, niby op***dala sie za Twoje i moje podatki, ale dupki chociaz czasem wklei :polew:

zmieniajac temat

m8597860.jpg

:evil:

Terminy inwestycji planowanych zupełnie nie realne. Wschodnia Obwodnica powstanie najwcześniej koło 2017.

Ursynowsko - Wawerska część Południowej Obwodnicy - :evil: :evil: :evil: wiedzą kiedy :disgust:

Cała zabawa będzie niezwykle kosztowna :gwizdanie: Sam tunel to ok. 1,5 - 2 miliardy most kolejny miliard. Całość może kosztować jakieś 6 miliardów. :!: więcej niż 100 km autostrady w pozamiejskim terenie. :blink:

A kasa się kończy. :no: Już w tej chwili rząd tnie planowane inwestycje na potęgę. Powoli sytuacja zaczyna wyglądać jak w końcówce Gierka :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

Opublikowano

Suli :hi: , ja to chyba nie dożyje końca tych planów :polew:

Opublikowano

mozesz to zrobic na ori gadzetach... jest chyba instrukcja na forum nawet.

zgadza się - ale po wymianie AQ stwierdzam że mam lewe ręce i po dyrektorsku chce żeby ktos się z tym babrał :decayed:

Kamyk - znalazłem firme w Raszynie :

EBERSPAECHER ( chyba w ori idą )

- zestaw podstawowy 2500 pln + roczna gwarancja

- z pilotem +1000

- z pilotem na bayerze ( tak że w domu widzisz temp. w środku auta i ustawiasz ile ma być etc.. ) + 1500 :naughty:

termin wolny na poniedziałek

http://allegro.onet.pl/webasto-mokre-montaz-najtaniej-warszawa-i1283246127.html

To nie jest ORI zestaw. ORI integruje się z elektroniką auta i zarządzanie masz z menu na FIS a nie dodatkowych wyświetlaczy. Miałem tak w B6.

Webasto to za***ista opcja. Jedyny mankament to dodatkowa rura wydechowa pod silnikiem. Czasami stojąc w korku wyglądało jakby mi się silnik palił :)

Zgadza sie - wiem że ten zestaw nie konfiguruje sie z FIS - bardziej o producenta mi chodziło.

Jak ma byc ciepło to może się dymić - zresztą i tak się dymi :decayed: [br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 06:50_________________________________________________

ja u nich montowalem,zreszta na zdjeciu jest powietrzne a nie mokre :polew:,sa dobrzy do montazu i koniec piesni,ku..rwa teraz bym to sobie sam ogarnal tylko trzeba miec wygodny kanal albo podnosnik,w klimatroniku sa wolne piny gotowe do podpiecia eber`a,a poza tym cala instalka jest niezalezna o instalki samochodu

chcesz się sprawdzić :naughty: kupie graty i montujemy

Opublikowano

siema :hi:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Ło matko Sulejmanoglu sprzedał eSe, gdzie poszła taka piękna sztuka? :blink:

Opublikowano

na złom :(

Opublikowano

W sensie rozkurwiona? Jak to się stało?
Opublikowano

klasyczna kanapka , jemu w dópe , on komuś w dópe :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano
:kox:
Opublikowano

Terminy inwestycji planowanych zupełnie nie realne. Wschodnia Obwodnica powstanie najwcześniej koło 2017.

Ursynowsko - Wawerska część Południowej Obwodnicy - :evil: :evil: :evil: wiedzą kiedy :disgust:

Cała zabawa będzie niezwykle kosztowna :gwizdanie: Sam tunel to ok. 1,5 - 2 miliardy most kolejny miliard. Całość może kosztować jakieś 6 miliardów. :!: więcej niż 100 km autostrady w pozamiejskim terenie. :blink:

A kasa się kończy. :no: Już w tej chwili rząd tnie planowane inwestycje na potęgę. Powoli sytuacja zaczyna wyglądać jak w końcówce Gierka :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

Suli a kiedy mi tą cholerną S8 z Morów otworzą? Wygląda na to że wszsytko gotowe. Więc czemu zwlekają z odbiorem?

Opublikowano

joł :)

Opublikowano

Wschodnia Obwodnica powstanie najwcześniej koło 2017.

tej nie będzie bo ekolodzy znaleźli rzadką rybkę w stawach gdzie miała przebiegać obwodnica
Opublikowano

40 sekundaa :polew:

Opublikowano

Suli a kiedy mi tą cholerną S8 z Morów otworzą? Wygląda na to że wszsytko gotowe. Więc czemu zwlekają z odbiorem?

Jak to kiedy, przed wyborami :decayed: a tak serio to przy Powązkach cały czas robią. Ja zaczynałem pracę przy projekcie S8 bodajże jak dobrze pamiętam był to w listopad 2004 roku czyli 6 lat temu, z tym prawie 4 lata projekt był uzgadniany w urzędach :thumbdown: Jak oni będą robić w takim tempie drogi jak ten kawałek S8 to ring wokół stolicy skończą za 20 lat.

Opublikowano

orły orientuje sie któryś gdzie mozna niedrogo webasto załozyć do paździerza w W-wie ?

Ostatnio podczas słynnych wycieczek z Adamooo zajechaliśmy w Poznaniu do chłopaka który miał ori webasto mokre od B8 za 200zł :gwizdanie: tylko że ono ponoć do B6 nie pasuje musi być eberspacher a to było WEBASTO.

za ile ????

proszę o coś więcej na PW :gwizdanie:

Opublikowano

poziek jak skończę budowę to Cię objadę :decayed::kox:

Opublikowano
:hi::siema:
Opublikowano

klasyczna kanapka , jemu w dópe , on komuś w dópe :kox: :kox: :kox: :kox:

ooo f*ck .... geyowsky trójkącik ?? :naughty: