Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dzisiaj skorzystałem z usług ASO- dokładałem bluetooth do MMI 2G i tempomat. Wszystkie części kupowałem u nich, dobierał sklep. Przyjechałem po odbiór autka i małe zaskoczenie... tempomat nie działa poinformowali mnie, że nie mogą przekodować mojego sterownika (jest opcja tylko sedan i kombi). Dodatkowo muszę dokupić sterownik za prawie 800 PLN żeby działał. Zapłaciłem za wszystko co ustalaliśmy wcześniej (części i robocizna) 3530 PLN a jutro będę rozmawiał z kierownikiem serwisu. Jak nic nie wynegocjuję to powiem żeby sobie wymontowali te części Przynajmniej BT śmiga bez zarzutu ;)

Koleś grubo poszedł :kox: :kox:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no ten to jest kozak j**any :):kox: :kox: :kox: :kox: :kox:[br]Dopisany: 20 Styczeń 2011, 09:46_________________________________________________Młody tez tam im daje do wiwatu :)

Opublikowano

shoutbox-a mają ;)

Opublikowano

shoutbox-a mają ;)

Wiesz co działby się u nas jakby był ?? :gwizdanie: :gwizdanie: limit na niego miesięczny wyrobilibyśmy w 1h :polew: :polew:

Z samych spotów można powieść napisać a co dopiero shoutbox :decayed:

Opublikowano

ŚNIEG!!!!! :dance: :dance: :drool: :drool: :drool: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :banan2: :banan2: :banan2::banan1: :banan1: :banan1::banan: :banan: :radocha: :radocha: :banan3: :banan3: :ad: :ad: :ad::jerk:

:sick3:

:sick3:

Co wy tam gadacie! Jest śnieg, jest zabawa :ad:

Opublikowano

Makraron , wczoraj jak wiesz rzuciłem fajki , mógłbyś wpaść na chwile żebym ci zajebał ?

Opublikowano
:polew: :polew: :polew: :polew: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:
Opublikowano

Makraron , wczoraj jak wiesz rzuciłem fajki , mógłbyś wpaść na chwile żebym ci zajebał ?

Chyba "Ci" ...

Mimo wszystko jakiś szacunek powinien być .....

Opublikowano

Stresa już masz? Nie martw się, ja też nie długo rzucam, jak będę w takim stresie nikotynowym jak ty, to też będziesz mógł wpaść do mnie żebym ci zajebał :polew:

Opublikowano
Chyba "Ci" ...

Wiesz Andy , jakiś ten Iphone dziwny , jak pisze , to sam wkleja Ci , ale jak zaznaczę że do Makarona sam zmieniania na ci .

Szukałem nawet w instrukcji , niby inteligentna podpowiedz , uj wie co to

Stresa już masz? Nie martw się, ja też nie długo rzucam, jak będę w takim stresie nikotynowym jak ty, to też będziesz mógł wpaść do mnie żebym ci zajebał

Nawet nie ma tragedii , ale obkleiłem sie plastrami i zjadłem 2 paczki gum nikorette , :polew:

Opublikowano
Chyba "Ci" ...

Wiesz Andy , jakiś ten Iphone dziwny , jak pisze , to sam wkleja Ci , ale jak zaznaczę że do Makarona sam zmieniania na ci .

W ostatnim update'cie softu dodali funkcję czytania w myślach właściciela. Może dlatego? :mysli:

Opublikowano

Ja już ponad dwa miesiące bez ani jednego buszka :decayed:

Opublikowano

no nie dziwne... w koncu troche lyka to 2.0t :polew:

Opublikowano

no nie dziwne... w koncu troche lyka to 2.0t :polew:

:polew: :polew: :polew: :> :tongue4:

Opublikowano
Chyba "Ci" ...

Stresa już masz? Nie martw się, ja też nie długo rzucam, jak będę w takim stresie nikotynowym jak ty, to też będziesz mógł wpaść do mnie żebym ci zajebał

Nawet nie ma tragedii , ale obkleiłem sie plastrami i zjadłem 2 paczki gum nikorette , :polew:

Wagę wyrzuć z domu. Ja już 100KG przekroczyłem a przy rzucaniu było 94KG. W masę idę .... stejki trzeba wp***dalać

Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 20 Styczeń 2011, 13:10_________________________________________________

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: ku...a wy.....m się ze śmiechu...

Opublikowano
Wagę wyrzuć z domu. Ja już 100KG przekroczyłem a przy rzucaniu było 94KG. W masę idę .... stejki trzeba wp***dalać

Biedna ta twoja żona , zobacz jak ją w h*ja zrobiłeś , wyszła za szczupłego kolesia w A4 , a teraz ? Gruby frędzel w A3 :polew:

Opublikowano

Biedna ta twoja żona , zobacz jak ją w h*ja zrobiłeś , wyszła za szczupłego kolesia w A4 , a teraz ? Gruby frędzel w A3 :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

ale widać nie ma parcia na sutach na kasę :decayed:

Opublikowano

To wyszła za Ciebie z litości ? :shocked::naughty::kox:

Opublikowano

To wyszła za Ciebie z litości ? :shocked::naughty::kox:

Są też inne przypadki niż Twój :decayed: a nie rozumiesz bo nie pada :gwizdanie: