Kamyk Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 nie marudzić zawsze może być ciekawiej http://wiadomosci.onet.pl/wideo/nagi-wyscig-saneczkowy,8768326,1,klip.html# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 ciekawe czy polówka zagada :kox: :kox: do teraz problemów nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Ja pier***e, ale syberia Jaka syberia ?? u mnie -12 było rano :hi: Ja toleruję temperatury do - 2 ..dalej to już jest stanowczo za zimno To mnie podnosi na duchu .. :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 To mnie podnosi na duchu .. :kox: :kox: a co bijesz niemca w kask przy takich filmikach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeresR32 Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 ale dupcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 dupcie są rewelacyjne flaszka dla tego kto ogarnie mi muzykę z tego filmiku wykonawca, tytuł, łorewa :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 flaszka dla tego kto ogarnie mi muzykę z tego filmiku wykonawca, tytuł, łorewa :gwizdanie dokładam 5 zł do flaszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 dupcie są rewelacyjne flaszka dla tego kto ogarnie mi muzykę z tego filmiku wykonawca, tytuł, łorewa :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 dupcie są rewelacyjne flaszka dla tego kto ogarnie mi muzykę z tego filmiku wykonawca, tytuł, łorewa :gwizdanie: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: wpadam z flaszką, podaj termin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 dupcie są rewelacyjne flaszka dla tego kto ogarnie mi muzykę z tego filmiku wykonawca, tytuł, łorewa :gwizdanie: Eeeee to nie to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 dupcie są rewelacyjne flaszka dla tego kto ogarnie mi muzykę z tego filmiku wykonawca, tytuł, łorewa :gwizdanie: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: wpadam z flaszką, podaj termin Po ostatniej piątkowej libacji jeszcze głosu nie odzyskałem tu masz jeszcze inną wersję......bardziej do poruchania bo laski lubią wokal http://www.youtube.com/watch?v=UfpqvTlV3aM[br]Dopisany: 22 Luty 2011, 10:14_________________________________________________W tej 100licy to już się ludziom we łbach jebie .... na c**j wam orlik ??/ http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=24.0;topicseen :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 .bardziej do poruchania a Ty myślisz, że po co przed weekendem zbieram takie kawałki ? :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 .bardziej do poruchania a Ty myślisz, że po co przed weekendem zbieram takie kawałki ? :naughty: :polew: :polew: Mi wystarczyło pokazać działo i same leciały :polew: ale trzeba jeszcze mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Mi wystarczyło pokazać działo i same leciały Mojego działa się boją, dlatego muszę je zmiękczyć muzyką :polew: :kox: :kox: [br]Dopisany: 22 Luty 2011, 10:26_________________________________________________http://www.smog.pl/wideo/42592/jak_nalezy_budzic_mezczyzne_w_walentynki_mocne/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Mi wystarczyło pokazać działo i same leciały Mojego działa się boją, dlatego muszę je zmiękczyć muzyką :polew: :kox: :kox: [br]Dopisany: 22 Luty 2011, To grzyba zwalcz to będzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Mi wystarczyło pokazać działo i same leciały Mojego działa się boją, dlatego muszę je zmiękczyć muzyką :polew: :kox: :kox: [br]Dopisany: 22 Luty 2011, To grzyba zwalcz to będzie git :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Mi wystarczyło pokazać działo i same leciały Mojego działa się boją, dlatego muszę je zmiękczyć muzyką :polew: :kox: :kox: [br]Dopisany: 22 Luty 2011, To grzyba zwalcz to będzie git nie miałem na myśli problemów o jakich mi ostatnio opowiadałeś :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Mi wystarczyło pokazać działo i same leciały Mojego działa się boją, dlatego muszę je zmiękczyć muzyką :polew: :kox: :kox: [br]Dopisany: 22 Luty 2011, To grzyba zwalcz to będzie git nie miałem na myśli problemów o jakich mi ostatnio opowiadałeś :naughty: :naughty: Jak kiedyś powiesz że się zatarłeś to dopiero będzie można zrozumiesz że dziabiesz w nadmiarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Jak kiedyś powiesz że się zatarłeś to dopiero będzie można zrozumiesz że dziabiesz w nadmiarze zatarłeś/padłeś/spluń/powstań !!!!!! :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Jak kiedyś powiesz że się zatarłeś to dopiero będzie można zrozumiesz że dziabiesz w nadmiarze zatarłeś/padłeś/spluń/powstań !!!!!! :naughty: :naughty: oj jeszcze sporo musisz się nauczyć.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi