moskal Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 :sick3: :sick3: :sick3: i w niedziele no kórwa tak wczoraj dałem w rure ze nalałem starej do szafy. :decayed: A dzisiaj na kacu musiałem jebnąć 200km z pod Torunia do Grodziska
Sqizzy Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 no kórwa tak wczoraj dałem w rure ze nalałem starej do szafy. :decayed: :polew: :polew: :polew:
moskal Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 no kórwa tak wczoraj dałem w rure ze nalałem starej do szafy. :decayed: :polew: :polew: :polew: trzeci raz. dwa razy do szafy a raz w koszyk na zakupy
Sqizzy Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 no kórwa tak wczoraj dałem w rure ze nalałem starej do szafy. :decayed: :polew: :polew: :polew: trzeci raz. dwa razy do szafy a raz w koszyk na zakupy Aha... zapamiętać... moskala na wódke do domu nie zapraszać... A jak zapraszać to chować koszyki i szafę zamknąć porządnie...
moskal Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Aha... zapamiętać... moskala na wódke do domu nie zapraszać... A jak zapraszać to chować koszyki i szafę zamknąć porządnie... nie poprostu jak wystrarczy nie chlać tyle zeby wpadać w stan tragiczny
MoorPH Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 no kórwa tak wczoraj dałem w rure ze nalałem starej do szafy. Kórfa jesteś moim idolem od dziś..
Sqizzy Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 To pewnie Paulina miała okazję z Torunia esą wrócić ciekawe jak wniosła zwłoki na piętro :>
moskal Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 To pewnie Paulina miała okazję z Torunia esą wrócić ciekawe jak wniosła zwłoki na piętro :> polówką byłem i ja wracałem , siedze 20minut i otworzyłem 3 piwo bo zaraz umre
musti Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 sick3 a Ty znowu żeś się nachlał stary chlejusie
Kolkov Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Opublikowano 6 Marca 2011 no kórwa tak wczoraj dałem w rure ze nalałem starej do szafy. :decayed: trzeci raz. dwa razy do szafy a raz w koszyk na zakupy :polew: :polew: :polew:
Kamyk Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 no kórwa tak wczoraj dałem w rure ze nalałem starej do szafy. :decayed:
Reggi Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Aha... zapamiętać... moskala na wódke do domu nie zapraszać... A jak zapraszać to chować koszyki i szafę zamknąć porządnie... nie poprostu jak wystrarczy nie chlać tyle zeby wpadać w stan tragiczny :polew: :polew:
marcinek81r Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 :sick3: :sick3: :sick3: Jeszcze Cię trzyma :polew:
moskal Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 :sick3: :sick3: :sick3: Jeszcze Cię trzyma :polew: mam dyskomfort żołądka
Rekomendowane odpowiedzi