PIXI Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 Ogień i dym Jak tam Kamyk ..... wpadnij na spota we wtorek , dawno Twojej facjaty nie widzieliśmy
Suli Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 no to zaraz zaczynamy podobno mecz dekady oj będzie ogień ....... :gwizdanie: MU zdobyło wyrównanie ze spalonego. :gwizdanie: Ogólne Barca ich miesza. Przewaga ballpos. 66 do 34 robi swoje
Sqizzy Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 no to zaraz zaczynamy podobno mecz dekady oj będzie ogień ....... :gwizdanie: Kamyczku lulu i spać :>
Suli Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 Ale ich Barca rozpykała :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Kamyk Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 myślę że obiektywizm powinien wziąć górę FCB była dzisiaj bezdyskusyjnie lepsza serdecznie gratuluję dobrej gry no i czystej - w końcu, żadnego symulowania jeszcze raz - gratulacje
moskal Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 :sick3: Ale sie naapierdoliłem wczoraj , dobrze ze nie nalałem znowu do szafy Moskal i po chooj było go aż tak glebować Suli - jak jechaliśmy do BT widziałeś zebym miał problem z wjechaniem gdziekolwiek ???? mam rezygnować z fajnego wyglądu auta którym robie 5km tygodniowo na korzysc wjazdu do Promki raz do roku ???
Kamyk Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 Ogień i dym Jak tam Kamyk ..... wpadnij na spota we wtorek , dawno Twojej facjaty nie widzieliśmy Pixi pojutrze jeszcze nie dam rady, ale następny wtorek, pierwszy w czerwcu, spoko dzięki za zaproszenie
moskal Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 z czego rzysz ??? znowu ci sie popsuła i naprawiłeś pod blokiem ?? czemu nie odpisałeś mi na esa ???
Buba Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 niech zgadne... auto w koncu jezdzi? nie policja pogotowie i straż na impreze przyjechały
mgtan Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 moskal nie lękaj się promenady... ja mam przód na -65mm i daje rady nawet nie obtarłem o progi zwalniające... jedyne co mi podniosło cisnienie to podjazdy ... to miejce na samej górze jak się łąmie na piętro hehe... ale spoko nic nie obtarło i to nawet przy normlanym wjeżdzaniu... może to efekt że tył mam źle ustawiony i jest wyżej niż przód ale z przodem nie ma problemu... w najgorszym wypadku będziemy ci puszczać browar na sznurku z 3 piętra
Buba Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 czemu nie odpisałeś mi na esa ??? Zapomniałem Wyślij mi na PW dane i zobacze co da się zrobić
hornet Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 http://moto.allegro.pl/audi-a4-b6-s-line-1-9-tdi-131-km-6-biegow-zadbany-i1641446701.html Kto się pozbywa ?
moskal Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 moskal nie lękaj się promenady... ja mam przód na -65mm i daje rady nawet nie obtarłem o progi zwalniające... ja sie progów nie boje , Buba mi uzmysłowił ze moge zostawić przedni zderzak na podjeździe i ma troche racji
Rekomendowane odpowiedzi