adamooo Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Krzysiek teraz nie jeździ..bo ma rozjebany dwumas..ale możesz mu użyczyć swoją fure to Cię odwiezie, przywiezie,połamie
Kamyk Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 pany kto z klubu pracuje w sklepie z częściami na Bemowie - Wrocławska 4 ? jaki nick ? za walca sobie przypomnieć nie mogę ... :gwizdanie:
Przemots Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 pany kto z klubu pracuje w sklepie z częściami na Bemowie - Wrocławska 4 ? jaki nick ? za walca sobie przypomnieć nie mogę ... :gwizdanie: TOM77
moskal Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 [br]Dopisany: 01 Lipiec 2011, 06:38_________________________________________________kórwa, Łatek przyjeżdża do mnie na weekend bedzie ciężko :kox: [br]Dopisany: 01 Lipiec 2011, 06:40_________________________________________________ podziękował chcesz numer ???
Flyer Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Krzysiek teraz nie jeździ..bo ma rozjebany dwumas.. fak...
Kolkov Opublikowano 1 Lipca 2011 Autor Opublikowano 1 Lipca 2011 pany kto z klubu pracuje w sklepie z częściami na Bemowie - Wrocławska 4 ? jaki nick ? za walca sobie przypomnieć nie mogę ... :gwizdanie: kórwa, Łatek przyjeżdża do mnie na weekend bedzie ciężko :kox: faktycznie może być ciężko
Kamyk Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 się qr** weekend zbliża na Bemowie pompa taka, że klękajta narody ....
moskal Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 żem jechał i chciał zawrócić , zem wjechał o 3cm za daleko a ze mam z przody slicki to zem sie zsunął do rowu :kox:
Aydaho Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 mój kumpel z roboty - wczoraj - srebrny Pasek ( airbagi po 15 latach doczekały się wystrzału ale nic mu nie jest ) http://www.tvnwarszawa.pl/ulice,news,trzy-samochody-zderzyly-sie-na-trakcie-brzeskim,236883.html
franio Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 mój kumpel z roboty - wczoraj - srebrny Pasek ( airbagi po 15 latach doczekały się wystrzału ale nic mu nie jest ) http://www.tvnwarszawa.pl/ulice,news,trzy-samochody-zderzyly-sie-na-trakcie-brzeskim,236883.html dobrze, że chop cały. Ale powiem brzydko ( materialnie), że autko sobie odświeży
Rekomendowane odpowiedzi