moskal Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 dzisiaj najebka :kox: :sick3: :sick3:
musti Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 dzisiaj najebka :kox: :sick3: :sick3: a Ty z kim znów chlasz :>
Buba Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 Kogo przed chwila mijalem przy skrecie z torunskiej w gorczewska? Czarne b6 avant s pakiet chyba mil i rameczki
moskal Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 dzisiaj najebka :kox: :sick3: :sick3: a Ty z kim znów chlasz :> mundry grześ przyjeżdza :naughty: :naughty:
musti Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 mundry grześ[/b][/color] przyjeżdza :naughty jaaa to na grubo wypijcie za tych co nie mogą
Wandej Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 Może i tak..ale toż to jeszcze dziecko Moskal ty stary zboczuchu [br]Dopisany: Wrzesień 02, 2011, 01:40:41 _________________________________________________ Ragga...widać, że dawno nie miałeś nic wspólnego z 16-17 latkami... Miałem jak sam byłem w tym wieku.. ogólnie to od tamtej pory to w ogóle nie miałem styczności z dziewczynami z tego przedziału.. wole starsze dupiny :naughty: nikt nie karze ci zabierac im wianek w piaskownicy One juz wczesniej zaczynaja
Buba Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 Moskal o ktorej zaczynacie? Bede przejezdzal obok to wpadne na faje ale chce sie jeszcze z wami dogadac
moro99 Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 czesc kozie pytki dawno mnie nie bylo
Nosfer Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 dzisiaj najebka :kox: :sick3: :sick3: a Ty z kim znów chlasz :> mundry grześ [...] Już nie pamiętam nawet o co chodziło
musti Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 :hi: daliście w palnik Moskalita coś nie widać
moskal Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 Siema :sick3: :sick3: Musze jebnąc tyskie bo zdechne. Moskal o ktorej zaczynacie? Bede przejezdzal obok to wpadne na faje ale chce sie jeszcze z wami dogadac telefonu kórwa nie masz ???? Już nie pamiętam nawet o co chodziło nie pamietasz ???? w krócie to tak : policjant : a czemu nie ma pan naklejki na szybie grzesio : nie opłaca sie naklejac bo szyba jest pęknięta :kox:
moskal Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 dawno mnie nie bylo jakos nie tesknilismy
Rekomendowane odpowiedzi