musti Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 Musze jebnąc tyskie bo zdechne. napij się synku
Kamyk Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 z kim przybijałem piątkę na parkingu pod carrefourem na światowida ?? żeś się kolego tego czarnego nawycierał po myjni
Kolkov Opublikowano 4 Września 2011 Autor Opublikowano 4 Września 2011 nie pamietasz ???? w krócie to tak : policjant : a czemu nie ma pan naklejki na szybie grzesio : nie opłaca sie naklejac bo szyba jest pęknięta :kox: hehehe co ta wóda robi z mózgu
moro99 Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 dawno mnie nie bylo jakos nie tesknilismy A powinniscie
Buba Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 nie pamietasz ???? w krócie to tak : policjant : a czemu nie ma pan naklejki na szybie grzesio : nie opłaca sie naklejac bo szyba jest pęknięta :kox: hehehe co ta wóda robi z mózgu już prawie o tym zapomniałem :polew: :polew: :polew:
adamooo Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Pany chce ktoś może odkupić szkolenie jazdy 4x4 w terenie na jutro od 14:20 - 18:30 w Górze Kalwarii ? dla 2 osób ? Cena 150zł/os ? Fajna zabawa..ja niestety muszę być w robocie jutro więc muszę zrezygnować ;([br]Dopisany: 05 Wrzesień 2011, 10:57_________________________________________________http://polskiebezdroza.pl/index.html
spetsnaz Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Ma ktoś może gwintownik M12 x 1,50 ??
Reggi Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Wyśle mi ktoś jakiegoś polskiego Vaga albo coś lepszego ? [email protected] Musze se pokasowac poduchy, kabel mam tylko sprawdzonego programu brak.
spetsnaz Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Wyśle mi ktoś jakiegoś polskiego Vaga albo coś lepszego ? [email protected] Musze se pokasowac poduchy, kabel mam tylko sprawdzonego programu brak. a jaki masz kabel?
Reggi Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Wyśle mi ktoś jakiegoś polskiego Vaga albo coś lepszego ? [email protected] Musze se pokasowac poduchy, kabel mam tylko sprawdzonego programu brak. a jaki masz kabel? niebieski jakaś czajna
boberek Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Ma ktoś może gwintownik M12 x 1,50 ?? mam
Buba Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Wyśle mi ktoś jakiegoś polskiego Vaga albo coś lepszego ? [email protected] Musze se pokasowac poduchy, kabel mam tylko sprawdzonego programu brak. sciagnij sobie z netu vaga 311 jak chcesz to moge ci wieczorem wysłać tylko mi przypomnij
Reggi Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Wyśle mi ktoś jakiegoś polskiego Vaga albo coś lepszego ? [email protected] Musze se pokasowac poduchy, kabel mam tylko sprawdzonego programu brak. sciagnij sobie z netu vaga 311 jak chcesz to moge ci wieczorem wysłać tylko mi przypomnij Dryndnę do Ciebie wieczorem. Siągnąłem VCDS , ale jeszcze nie testowałem.
Rekomendowane odpowiedzi