hornet Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2011, 21:53_________________________________________________ Chce ktoś jechać jutro na Monster Jam do Wrocławia? Mam 4 bilety do oddania. Zainteresowani dzwonić. cena czy ja pisałem do sprzedania, czy oddania? :gwizdanie: :gwizdanie:
musti Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 siema Zamówiłeś bilety ? Daj cynka jak będziesz w domu to podjadę
Korzeń Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 http://kontakt24.tvn.pl/temat,kibic-falubazu-zginal-pod-kolami-radiowozu,145019.html
moskal Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 http://kontakt24.tvn.pl/temat,kibic-falubazu-zginal-pod-kolami-radiowozu,145019.html jeden fallus mniej :kox:
moskal Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 niestety... :gwizdanie: a moze stety
m@riucha Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 i zaraz pisduary powiedzą że to peowcy specjalnie jeździli po mieście i szukali celu
moskal Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 Łukaszku , mógłbys wkleic jeszcze raz zdjęcie tej "pofalowanej" drogi o której kiedys rozprawialiśmy ???
lukaszr Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 Łukaszku , mógłbys wkleic jeszcze raz zdjęcie tej "pofalowanej" drogi o której kiedys rozprawialiśmy ??? Bardzo proszę
moskal Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 a jezdzisz tamtędy ??? czy czasem na tych "zapadnieciach" nie ma kratek ściekowych deszczówki ???[br]Dopisany: 03 Październik 2011, 08:29_________________________________________________spadki służą do odprowadzenia deszczówki
Buba Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 a jezdzisz tamtędy ??? czy czasem na tych "zapadnieciach" nie ma kratek ściekowych deszczówki ???[br]Dopisany: 03 Październik 2011, 08:29_________________________________________________spadki służą do odprowadzenia deszczówki jadąc po takiej drodze to choroby lokomocyjnej można dostać... to chyba okolice Solca?
m@riucha Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 a jezdzisz tamtędy ??? czy czasem na tych "zapadnieciach" nie ma kratek ściekowych deszczówki ???[br]Dopisany: 03 Październik 2011, 08:29_________________________________________________spadki służą do odprowadzenia deszczówki ale chyba nie zrobione w taka falę Moskal, możesz mi wytłumaczyć dlaczego na niektórych drogach studzienki są z boku a na niektórych akurat na 1/4 pasa akurat tam gdzie są koła? Albo jeszcze tak, że trzeba jeździć slalomem między nimi
Flyer Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 a moze mi ktos wytlumaczyc, czemu w PL sa studzienki na ulicach, a nie np. przy kraweznikach jak w kazdym innym "normalnym" kraju ?
hornet Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 To jest przy Narodowym ? Tak, ten most to Poniastowski.
moskal Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 ale chyba nie zrobione w taka falę własnie w taka fale , jesli droga jest po długosci w prawie idealym poziomie woda stałaby przy krawężnikach Moskal, możesz mi wytłumaczyć dlaczego na niektórych drogach studzienki są z boku a na niektórych akurat na 1/4 pasa akurat tam gdzie są koła? Albo jeszcze tak, że trzeba jeździć slalomem między nimi a moze mi ktos wytlumaczyc, czemu w PL sa studzienki na ulicach, a nie np. przy kraweznikach jak w kazdym innym "normalnym" kraju ? Ale wam chodzi o kratki ściekowe , które zbieraja wode czy studnie rewizyjne ??? Bo jesli chodzi o studnie rewizyjne z to juz zalezy od projektanta i jego "widzimisię" , druga sprawa to lokalizacja innych mediów pod ziemią , kable, wodociągi, gazociagi , itp mają sterfe ochronną i nic nie moze biec w określonej odległości , np strzelam: gaz ma strefe 1m czyli nic blizej niz 1m nie moze byc ułozone przy gazie. do wodociągu nic nie moze sie zbliżyć na odległość mniejszą niż 0,5m chyba , cos takiego.Do tego dochodzi specyfikacja drogi , DK8 np. ma wszystkie studnie poza drogą ale to jest expresówka wiec inaczej sie ja projektuje. co do kratek ściekowych to czesto jest tak ze poszerzają droge w miescie o np. pół metra a kratki zostaja w pierwotnej lokalizacji i można koło urwać
Rekomendowane odpowiedzi