Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierdo.l się :decayed:

aa sorry - myślałem że nas wszystkich miarą kutrową oceniłeś :notworthy:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• poziek

5808

• Reggi

5029

• moskal

4900

• Flyer

3009

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

powciskajcie sobie na PW

od dzisiaj można :)

Opublikowano

powciskajcie sobie na PW

Szkoda mi na Ciebie PW :naughty: :naughty:

Opublikowano

powciskajcie sobie na PW

Szkoda mi na Ciebie PW :naughty: :naughty:

Miętka Pytka jesteś. Dawaj :decayed:

Opublikowano

zaczęło sie :confused4:

Ty głupi fiucie, parówo, gnido, szmato, wieśniaku. Śmierdzi Ci z gęby, wyglądasz jak patałach i nikt Ciebie nie lubi.

Pozdrawiam

Łukasz

P.S. PW jest zgodne z zapisem 11 punktu Regulaminu Forum więc możesz mi naskoczyć :kox: :kox: :kox:

[br]Dopisany: 27 Październik 2011, 11:48_________________________________________________po przeczytaniu zastanawiam sie czy to nie miało być puszczone do Korzenia :mysli:
Opublikowano
:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

Adresat był dobry ... nigdy nie lubiłem tych z Torunia :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

:kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:[br]Dopisany: 27 Październik 2011, 11:51_________________________________________________

nigdy nie lubiłem tych z Torunia :naughty: :naughty: :naughty:

nie dziwie sie , w kregach medycyny fachowo to sie nazywa "Bydgoski kompleks niższości"

:gwizdanie: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Ty głupi fiucie, parówo, gnido, szmato, wieśniaku. Śmierdzi Ci z gęby, wyglądasz jak patałach i nikt Ciebie nie lubi.

Pozdrawiam

Łukasz

P.S. PW jest zgodne z zapisem 11 punktu Regulaminu Forum więc możesz mi naskoczyć :kox: :kox: :kox:

[br]Dopisany: 27 Październik 2011, 11:48_________________________________________________po przeczytaniu zastanawiam sie czy to nie miało być puszczone do Korzenia :mysli:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

nie dziwie sie , w kregach medycyny fachowo to sie nazywa "Bydgoski kompleks niższości"

:gwizdanie: :naughty: :naughty: :naughty:

Masz rację, niektórzy co mieszkają w Bydgoszczy tak czasami mają :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Pozdrawiam

Łukasz

miało

ale po przeczytaniu wiadomości wszedłem bazy forum i zmieniłem adresata. przecież tak też można :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 27 Październik 2011, 12:14_________________________________________________aha i nie wiem czemu jestem na czerwono

czyżby nowy prezes? :gwizdanie:

Opublikowano

Masz rację, niektórzy co mieszkają w Bydgoszczy tak czasami mają :naughty: :naughty: :naughty:

no :good:

Opublikowano

ma ktoś może jakiegos linka do prania tapicerki z jakichs portali grupowych, przewaliłem kilka i nie moge żadnego znaleźć :disgust:

Opublikowano

ma ktoś może jakiegos linka do prania tapicerki z jakichs portali grupowych, przewaliłem kilka i nie moge żadnego znaleźć :disgust:

zakładaj gumę!!

Opublikowano

skóre chcesz prać ?? :blink:

Opublikowano

zakładaj gumę!!

:kox:

Opublikowano

skóre chcesz prać ?? :blink:

nie, włosy na rowie :decayed:[br]Dopisany: 27 Październik 2011, 16:02_________________________________________________

zakładaj gumę!!

:polew:

Opublikowano

z "Poźkiem c..." się nie przywitasz ? :decayed:

zmieniłeś ? CIOTA :decayed:

Było " c*paa" ..ale obraziłbym te włochate stworzonka :decayed:

Pierdo.l się :decayed:

Jak słodko tu dziś :D

aha i nie wiem czemu jestem na czerwono

czyżby nowy prezes?

To międzynarodowy symbol kryptopedała :naughty:

Opublikowano

siema warszawiaki, gdzie u was jest jakaś dobra hamownia która daje realne wyniki ?

sportmile Piaseczno

jeszcze jak byś mi powiedział czy niskim e30 tam wjadę ? czy muszę podnieść ? :evil: