Aydaho Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 Pierdo.l się aa sorry - myślałem że nas wszystkich miarą kutrową oceniłeś
Korzeń Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 powciskajcie sobie na PW od dzisiaj można
Nosfer Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 powciskajcie sobie na PW od dzisiaj można Szkoda mi na Ciebie PW :naughty:
Korzeń Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 powciskajcie sobie na PW od dzisiaj można Szkoda mi na Ciebie PW :naughty: Miętka Pytka jesteś. Dawaj
Buba Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 [br]Dopisany: 27 Październik 2011, 11:20_________________________________________________http://postimage.org/image/70y4myjxx/
moskal Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 zaczęło sie Ty głupi fiucie, parówo, gnido, szmato, wieśniaku. Śmierdzi Ci z gęby, wyglądasz jak patałach i nikt Ciebie nie lubi. Pozdrawiam Łukasz P.S. PW jest zgodne z zapisem 11 punktu Regulaminu Forum więc możesz mi naskoczyć :kox: [br]Dopisany: 27 Październik 2011, 11:48_________________________________________________po przeczytaniu zastanawiam sie czy to nie miało być puszczone do Korzenia
poziek Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
lukaszr Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 Adresat był dobry ... nigdy nie lubiłem tych z Torunia :naughty:
moskal Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 :kox: :kox: :kox:[br]Dopisany: 27 Październik 2011, 11:51_________________________________________________ nigdy nie lubiłem tych z Torunia :naughty: nie dziwie sie , w kregach medycyny fachowo to sie nazywa "Bydgoski kompleks niższości" :gwizdanie: :naughty:
Nosfer Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 zaczęło sie Ty głupi fiucie, parówo, gnido, szmato, wieśniaku. Śmierdzi Ci z gęby, wyglądasz jak patałach i nikt Ciebie nie lubi. Pozdrawiam Łukasz P.S. PW jest zgodne z zapisem 11 punktu Regulaminu Forum więc możesz mi naskoczyć :kox: [br]Dopisany: 27 Październik 2011, 11:48_________________________________________________po przeczytaniu zastanawiam sie czy to nie miało być puszczone do Korzenia :polew: :polew: :polew: :polew:
lukaszr Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 nie dziwie sie , w kregach medycyny fachowo to sie nazywa "Bydgoski kompleks niższości" :gwizdanie: :naughty: Masz rację, niektórzy co mieszkają w Bydgoszczy tak czasami mają :naughty:
Korzeń Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 zaczęło sie Ty głupi fiucie, parówo, gnido, szmato, wieśniaku. Śmierdzi Ci z gęby, wyglądasz jak patałach i nikt Ciebie nie lubi. Pozdrawiam Łukasz P.S. PW jest zgodne z zapisem 11 punktu Regulaminu Forum więc możesz mi naskoczyć :kox: [br]Dopisany: 27 Październik 2011, 11:48_________________________________________________po przeczytaniu zastanawiam sie czy to nie miało być puszczone do Korzenia miało ale po przeczytaniu wiadomości wszedłem bazy forum i zmieniłem adresata. przecież tak też można :naughty:[br]Dopisany: 27 Październik 2011, 12:14_________________________________________________aha i nie wiem czemu jestem na czerwono czyżby nowy prezes? :gwizdanie:
moskal Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 Masz rację, niektórzy co mieszkają w Bydgoszczy tak czasami mają :naughty: no
Buba Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 ma ktoś może jakiegos linka do prania tapicerki z jakichs portali grupowych, przewaliłem kilka i nie moge żadnego znaleźć
spetsnaz Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 ma ktoś może jakiegos linka do prania tapicerki z jakichs portali grupowych, przewaliłem kilka i nie moge żadnego znaleźć zakładaj gumę!!
moskal Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 ma ktoś może jakiegos linka do prania tapicerki z jakichs portali grupowych, przewaliłem kilka i nie moge żadnego znaleźć skóre chcesz prać ??
Nosfer Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 ma ktoś może jakiegos linka do prania tapicerki z jakichs portali grupowych, przewaliłem kilka i nie moge żadnego znaleźć zakładaj gumę!!
Buba Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 ma ktoś może jakiegos linka do prania tapicerki z jakichs portali grupowych, przewaliłem kilka i nie moge żadnego znaleźć skóre chcesz prać ?? nie, włosy na rowie [br]Dopisany: 27 Październik 2011, 16:02_________________________________________________ ma ktoś może jakiegos linka do prania tapicerki z jakichs portali grupowych, przewaliłem kilka i nie moge żadnego znaleźć zakładaj gumę!!
Reggi Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 z "Poźkiem c..." się nie przywitasz ? zmieniłeś ? CIOTA Było " c*paa" ..ale obraziłbym te włochate stworzonka Pierdo.l się Jak słodko tu dziś aha i nie wiem czemu jestem na czerwono czyżby nowy prezes? To międzynarodowy symbol kryptopedała
wuju Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 siema warszawiaki, gdzie u was jest jakaś dobra hamownia która daje realne wyniki ? sportmile Piaseczno jeszcze jak byś mi powiedział czy niskim e30 tam wjadę ? czy muszę podnieść ?
Rekomendowane odpowiedzi