Norbi Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 a ja skopiowałem Hanna Mostowiak do googla żeby zobaczyć z kogo łacha rwiecie po śmierci [br]Dopisany: 08 Listopad 2011, 08:35_________________________________________________Paraf dobry awatar
Kolkov Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Opublikowano 8 Listopada 2011 PARAF jak sie odczytuje te znaczki ściągnij sobie Barcode Scanner z Android Market
Norbi Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 PARAF jak sie odczytuje te znaczki ściągnij sobie Barcode Scanner z Android Market albo zanabądź iPhone'a
Norbi Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Generalnie buba kup se w końcu telefon, nie żydź
Buba Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Generalnie buba kup se w końcu telefon, nie żydź czyli takim nie uda mi się odczytać??
Buba Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 mój drugi telefon ja mam go od nowości :gwizdanie:
m@riucha Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 mam taki, tylko zamiast napisu noki mam logo KGB . Swego czasu robił furorę
Buba Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 będzie ktoś na spocie bo nie wiem czy mam szofera angażować? będę miał vaga i i litrowego Jacka D
Aydaho Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 będzie ktoś na spocie bo nie wiem czy mam szofera angażować? będę miał vaga i i litrowego Jacka D i chcesz go sam wypić czy Twój szofer ma nas zamiar porozwozić do domów ? [br]Dopisany: 08 Listopad 2011, 16:31_________________________________________________ Generalnie buba kup se w końcu telefon, nie żydź albo Kolkova poproś to Ci załatwi ... a męcz sie teraz i Ty z tematem Grzesiu )
Buba Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 czy Twój szofer ma nas zamiar porozwozić do domów nie wiem, zapytam moskala
Rekomendowane odpowiedzi