Flyer Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 siema tu mściwa kur....a z gdańska. pozwolę wstawić sobie mały cytat parę stron wcześniej(4972) koleszki Flyer a może (frajer) "może wgrac, tylko trzeba ja miec kasa oddana, przeciez chce sie pokazac na spocie kiedys" chodzi mi o to żeby kolega się tu przed wami za mocno się nie wybielił.!!!!!!!!!! kasy nie oddał i i raczej nie odda.!!!!! (no przynajmniej dopóki się ze mną nie przywita) a zegary wysłałem na adres wskazany przez niego dawno dawno temu. wiec uwaga na jakiekolwiek interesy z tym gościem. po Twoim "mailu" stwierdzilem, ze jeszcze poczekam do momentu az sie wyjasni czemu zegary mialy "pusty" eprom. Twoj specjalista kodowal kluczyk ponad 20 razy i zablokowal zegary (po co?). Niebawem przyjdzie nowy soft z ASO i sie okaze, czy w takim stanie poszly do Ciebie, czy ja w takim stanie kupilem.
Flyer Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 tak, jest 60% szans ze kupilem licznik juz z pustym epromem, 40% ze uszkodzil je spec "klienta". czekam az sie grzanek ogarnie i dokonczy temat - wtedy wszytko sie wyjasni skad ten problem.
Buba Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 tak, jest 60% szans ze kupilem licznik juz z pustym epromem, 40% ze uszkodzil je spec "klienta". czekam az sie grzanek ogarnie i dokonczy temat - wtedy wszytko sie wyjasni skad ten problem. co nie zmienia faktu że już z Tobą handlować nikt nie będzie
Flyer Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 tak, jest 60% szans ze kupilem licznik juz z pustym epromem, 40% ze uszkodzil je spec "klienta". czekam az sie grzanek ogarnie i dokonczy temat - wtedy wszytko sie wyjasni skad ten problem. co nie zmienia faktu że już z Tobą handlować nikt nie będzie
Italiano Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 Uwaga na Ostrobramskiej przed Mediamarkt
poziek Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 Uwaga na Ostrobramskiej przed Mediamarkt Był znak informacyjny o pomiarze ?
HeresR32 Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 Uwaga na Ostrobramskiej przed Mediamarkt Był znak informacyjny o pomiarze ? cos mi sie wydaje ze cala warszawa jest objeta strefa na pewno z nimi nie wygrasz, chyba ze masz duzo czasu i silnej woli do wizyt w sadzie
Buba Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 Uwaga na Ostrobramskiej przed Mediamarkt Był znak informacyjny o pomiarze ? cos mi sie wydaje ze cala warszawa jest objeta strefa na pewno z nimi nie wygrasz, chyba ze masz duzo czasu i silnej woli do wizyt w sadzie NIK teraz po nich pojechał więc jest szansa
lukaszr Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 cos mi sie wydaje ze cala warszawa jest objeta strefa na pewno z nimi nie wygrasz, chyba ze masz duzo czasu i silnej woli do wizyt w sadzie Przed każdym pomiarem musi być znak D51. W Warszawie jest bodajże 6 miejsc ustalonych z Policją gdzie mogą oni dokonywać pomiarów. W przypadku tego zdjęcia SM nie widać czy jest znak czy nie - być może był wcześniej.
Italiano Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 Okazuje się że znak jest, zaraz za światłami z Fieldorfa. Więc zdjęcia mogą robić, ale tu raczej chodzi mi o to czy oni mogą tam parkować?
lukaszr Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 Okazuje się że znak jest, zaraz za światłami z Fieldorfa. Więc zdjęcia mogą robić, ale tu raczej chodzi mi o to czy oni mogą tam parkować? Wg mnie nie - Panowie stoją na zakazie. Szkoda, że nie widać tablic, bo można by to wykorzystać. Powinni sami siebie ukarać.
adamooo Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 Makaron jedź zrobić zdjęcie jeszcze raz..a najlepiej podejdź do Panów i sprawdź czy aby wszystko było ok z radarem itd.. masz tutaj przykład co masz sprawdzić : http://www.youtube.com/user/TVBigos#p/u
Italiano Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 Makaron jedź zrobić zdjęcie jeszcze raz..a najlepiej podejdź do Panów i sprawdź czy aby wszystko było ok z radarem itd.. masz tutaj przykład co masz sprawdzić : http://www.youtube.com/user/TVBigos#p/u Gość jest moim idolem
110Kw Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 Panowie podpowiedzcie do jakiego warsztatu podjechać na sprawdzenie układu doładowania (turbina milczy) a było auto sprawdzane i turbo na 100% jest ok
Reggi Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 http://www.sweetdeal.pl/deal/Slupsk/other/6370/15-z
Rekomendowane odpowiedzi