Flyer Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Przypierdoliłeś gdzieś czy jak? no, ze sprzegla i to nie raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Przypierdoliłeś gdzieś czy jak? no, ze sprzegla i to nie raz ale na sniegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 ale na sniegu No tylko :kox: Robimy dzis jakis OES na Jankach ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Robimy dzis jakis OES na Jankach ??? o której ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 o której ? a sypie tam u Ciebie w ogóle ?? ? ??? Bo ja jestem w sochaczewie - ładnie daje :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 o której ? a sypie tam u Ciebie w ogóle ?? ? ??? Bo ja jestem w sochaczewie - ładnie daje :> Sypie. Mokry ale sypie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Poziek.... znalazłem kierę dla Ciebie http://allegro.pl/kierownica-sportowa-z-fiata-bravo-zobacz-okazja-i2108694454.html Jak zapierdolisz chwyt to już Ci się nie wympsnie :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Poziek.... znalazłem kierę dla Ciebie http://allegro.pl/kierownica-sportowa-z-fiata-bravo-zobacz-okazja-i2108694454.html Jak zapierdolisz chwyt to już Ci się nie wympsnie :polew: Wyślę Ci do obszycia. Jak coś spierdolisz to Cie obsmaruje na forach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 No problem. Nawet carbon można wszczepić..tylko Twój portfel może tego nie przepykać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Robimy dzis jakis OES na Jankach ??? o której ? Nie dziś.. dzisiaj będę pijany. Jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Nie dziś.. dzisiaj będę pijany. Jutro. jutro to grzesio do mnie przyjezdza , nie bedziemy w stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Jutro będzie po śniegu. Nie ma ktoś z was jakiegoś radyjka z czerwonym podświetleniem ? Bo mi jakoś cicho w coupe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Nie ma ktoś z was jakiegoś radyjka z czerwonym podświetleniem ? Bo mi jakoś cicho w coupe Kolkov ma jakąś Gammę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Nie ma ktoś z was jakiegoś radyjka z czerwonym podświetleniem ? Bo mi jakoś cicho w coupe Kolkov ma jakąś Gammę Kolkov masz Gamę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Kolkov masz Gamę ? kolkov teraz w robocie , wciska nieogarom jakies srajfony itp za 1pln :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Jadę zaraz na janki do Grycana. Cyknę fotki i wstawię koło 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@riucha Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Jutro będzie po śniegu. Nie ma ktoś z was jakiegoś radyjka z czerwonym podświetleniem ? Bo mi jakoś cicho w coupe Poziek, co Ty sobie wreszcie kupiłeś za dupowóz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Jadę zaraz na janki do Grycana. Cyknę fotki i wstawię koło 16 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Jutro będzie po śniegu. Nie ma ktoś z was jakiegoś radyjka z czerwonym podświetleniem ? Bo mi jakoś cicho w coupe Poziek, co Ty sobie wreszcie kupiłeś za dupowóz? Moim dupowozem jest safrana 4x4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi