troudyl Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 ja bym dał szlaban:) po 22 tatuś przy kompie siedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 ja bym dał szlaban:) po 22 tatuś przy kompie siedzi Szlaban , szlabanem ( 2 kompy ) 4 userów - trzeba to pogodzić jakoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi790 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 późna godzina a wszyscy przy kompach siedzą - widać kto jutro do roboty na rano nie idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 późna godzina a wszyscy przy kompach siedzą - widać kto jutro do roboty na rano nie idzie Oj tam , oj tam ........... 06:30 pobudka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troudyl Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Pixi czas wprowadzić grafik, lub limity ja na szczęście jutro mam "cały dzień" grzebania i przekopywania w kablach , niby nie pracuje, a roboty mam jak dzika mrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troudyl Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 to nie moja sprawka, że pixi sobie strzelił ... Pixi będzie ładna dziurka po tym strzale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 czemu mój gif w avatarze nie jest gifem ? ale to nowe forum jest zjebane Masz gifa w awatarze :shock3:???? ---------- Post dopisany at 16:12 ---------- Poprzedni post napisany at 16:11 ---------- Ja w ogóle nie mam awatara... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Pany, jak tam Katowicka teraz wyglada? Jade w sobote w nocy do Austrii i nie wiem, czy pchac sie na katowicka, czy leciec na Kielce, a potem na Katowice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@riucha Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 szwagier tydzień temu leciał z wrocka gierkówką i jechał max 60-70 za kilkoma tirami:thumbdown: Jak wracał w sobotę po 21-szej było już trochę lepiej, także w nocy nie powinno być źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 to moze jednak polece na Kielce... tam jest dobra trasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Pany, jak tam Katowicka teraz wyglada? Jade w sobote w nocy do Austrii i nie wiem, czy pchac sie na katowicka, czy leciec na Kielce, a potem na Katowice. Do konca 3 kwartału tego roku wszystkim osobom wybierającym sie w trase "gierkówka" serdecznie to odradzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 :hi: ach te drogi w Polsce 10 w skali Beaufort'a kufa ale mi łeb pęka :facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Dżin dybry Góral , więcej trzeba było wypić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troudyl Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Dżem dobry Góral to ewidentny niedobór % we krwi, zbyt nagła/ gwałtowna utrata tak się objawia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilku323 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Siema. Wybieram się moim nadpaleńcem do was i mam takie małe pytanko… czy ktoś jest dość kumaty na tyle żeby powiedział mi co mam zjebane pod maską? Ewentualnie podpiąć go pod kompa? A jak się Ktoś znajdzie to przyjedziesz na "jednego" czy więcej spotów . Proponuje zrobić tak , albo przyjechać parę razy i poznać "Kogo trzeba " albo raz i z załącznikiem "krowa" czytaj gorzałka , ja nie piję jak by co ... to nie pomogę . Siema. Nie dałem rady przyjechać. Postanawiam poprawę i będę co tydzień moim nadpaleńcem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Dżem dobry Góral to ewidentny niedobór % we krwi, zbyt nagła/ gwałtowna utrata tak się objawia:) Jest to wysoce prawdopodobne, ostatnio pracowałem mocno nad regeneracją wątroby i masz efekty PIXI no właśnie już więcej się chyba nie dało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Pany, jak tam Katowicka teraz wyglada? Jade w sobote w nocy do Austrii i nie wiem, czy pchac sie na katowicka, czy leciec na Kielce, a potem na Katowice. Do konca 3 kwartału tego roku wszystkim osobom wybierającym sie w trase "gierkówka" serdecznie to odradzam ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Pany, jak tam Katowicka teraz wyglada? Jade w sobote w nocy do Austrii i nie wiem, czy pchac sie na katowicka, czy leciec na Kielce, a potem na Katowice. Do konca 3 kwartału tego roku wszystkim osobom wybierającym sie w trase "gierkówka" serdecznie to odradzam ok Tylko ten koniec 3 kwatrtału to jest na tą chwile , nie wiadomo co bedzie dalej. Bede informował na bieżąco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciechu20 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 a na koniec kwartło którego roku???? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi