melman_zyrafa Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 to ile razy w roku przeskakuje? :grin: 2 raz w ciągu poł roku- ale tak jak pisałem- chyba znaleźliśmy winnego. Generalnie teraz powinno już być za***iście.
PIXI Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Trochę mnie tutaj nie było... O spotach nie wspominając ale autko stoi w Gdańsku i nie mam nawet jak podjechać. Bliżej nie mogłeś auta zostawić Rozrząd mi znowu przeskoczył (na szczęście bez rozpierduchy w silniku) a tam jest na gwarancji i tam są spece Ja pitole ... coraz bardziej 3,0 tdi mnie zniechęca do siebie , no chyba że te w B8 CR są mniej awaryjne .
Buba Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 piepszyc takie samochody jak w 3.0 pasek przeskoczy
melman_zyrafa Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 PIXI, jeśli chodzi o 3,0 TDI: Nowe mają już popraawione przebiegi łancuchów na 1 głowicy (jest ściskany a nie rozpierany) i na napędzie pompy oleju bodajże- więc jest lepiej. U mnie wygląda na to, że wieszały się hydrauliczne popychacze i dlatego zawór stawał i przeskakiwał rozrząd (poza pierwszym razem gdzie napinacz siadł). Teraz wjeżdżają nowe popychacze + kółka rozrządu i łańcuch. Napinacze są ok po ostatniej wymianie. Silnik powinien być jak nówka po tych zabiegach- generalnie staramy się to ogarnąć raz a dobrze co by się zabezpieczyć na wszystkich frontach Najważniejsze, że po poprzednim razie z silnikiem było wszystko ok i szedł jak głupi, teraz było bez szkód, więc powinno być jeszcze lepiej (dźwięk na jałowych też powininen się poprawic ).
Norbi Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Trochę mnie tutaj nie było... O spotach nie wspominając ale autko stoi w Gdańsku i nie mam nawet jak podjechać. Nie masz czego żałować, nadal ta sama c**jnia. ---------- Post dopisany at 21:08 ---------- Poprzedni post napisany at 21:03 ----------
Góral.tz Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Nie masz czego żałować, nadal ta sama c**jnia. ---------- Post dopisany at 21:08 ---------- Poprzedni post napisany at 21:03 ---------- szczególnie jak inni wpadają tak często jak Ty
Norbi Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Nie masz czego żałować, nadal ta sama c**jnia. ---------- Post dopisany at 21:08 ---------- Poprzedni post napisany at 21:03 ---------- szczególnie jak inni wpadają tak często jak Ty Przecież bywam nawet dwa razy w tygodniu!
wesoly341 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Witam.Tez bym na taki spocik w wawce podjechal bylby to moj pierwszy ale nepewno nie ostatni raz pozdro
Góral.tz Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Przecież bywam nawet dwa razy w tygodniu! pier do lisz to kiedy tom w oooo d ke wypijemy ???? :decayed::decayed::decayed:
PIXI Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Przecież bywam nawet dwa razy w tygodniu! pier do lisz to kiedy tom w oooo d ke wypijemy ???? :decayed::decayed::decayed: Yebhany :polew:
Góral.tz Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Przecież bywam nawet dwa razy w tygodniu! pier do lisz to kiedy tom w oooo d ke wypijemy ???? :decayed::decayed::decayed: Yebhany :polew: piksiej zachowaj pozor hehehehheehehhe ale tak czy owak jestem do 6 w wawie czekam na propozycje :decayed::decayed: ino czysta NORBI nie op ier da laj się :decayed::decayed: ---------- Post dopisany at 21:28 ---------- Poprzedni post napisany at 21:22 ---------- co się tak cieszysz ???:decayed::decayed:
Norbi Opublikowano 1 Września 2012 Opublikowano 1 Września 2012 Przecież wódka to zło, kręci sie po niej w głowie. Kiedyś próbowałem to wiem...
Góral.tz Opublikowano 1 Września 2012 Opublikowano 1 Września 2012 Przecież wódka to zło, kręci sie po niej w głowie. Kiedyś próbowałem to wiem... :co:nie może być
troudyl Opublikowano 1 Września 2012 Opublikowano 1 Września 2012 Przecież wódka to zło, kręci sie po niej w głowie. Kiedyś próbowałem to wiem... :co:nie może być Góral , to chyba musiała być "zepsuta" wódka skoro się kręciło w głowie, wypowiedz się expercie :
grzenioA6 Opublikowano 1 Września 2012 Opublikowano 1 Września 2012 Chciałbym zaprosić wszystkich chętnych na spot klubu A6: - data: 5 września ( środa ) - godzina: 20.30 ( zjeżdżamy się już od 20tej ) - Parking nadziemny CH WOLA PARK mapa: 52.242655, 20.928578 - Mapy Google jakby padało spotykamy się piętro niżej, każdy mile widziany:)
troudyl Opublikowano 1 Września 2012 Opublikowano 1 Września 2012 A który czerwony czy ten drugi, bo z tego co kojarze to w wola parku sa dwa piętrowe parkingi, ja jak już zawitam dopiero od października w wawie
ono Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 Trochę mnie tutaj nie było... O spotach nie wspominając ale autko stoi w Gdańsku i nie mam nawet jak podjechać. Bliżej nie mogłeś auta zostawić Rozrząd mi znowu przeskoczył (na szczęście bez rozpierduchy w silniku) a tam jest na gwarancji i tam są spece Ja pitole ... coraz bardziej 3,0 tdi mnie zniechęca do siebie , no chyba że te w B8 CR są mniej awaryjne . Taaa , ostatnio na Audi forum czytałem , że w tych nowych 3.0 jest o wiele więcej plastiku w osprzęcie silnika , k**wa niedługo z rigipsu będą bryki robić i będą jednorazówki , 200 tyś km i złom.
Rekomendowane odpowiedzi