Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jasne, ja zawsze :hi: :>

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Info o czasie i miejscu na SMS poproszę.

Też się stawię - bezstronnego świadka mieć musicie :decayed:

Opublikowano

Tak apropos mister Wit's, musisz mnie przewieźć tym swoim bandito. Latałem z Sebmisem i... moment daje po plerkach, tylko było mokro. Trzeba porównać oba AKN-y i nie na obserwatora sie typuj, tylko na rasowego ściganta upalającego obok Sebmisowego silver przecinaka. :afro:

Opublikowano

Nie no Esy raczej nie.

Norbi wywiad donosi że czasem bywasz w tych stronach , dasz znać :)

Opublikowano

Nie no Esy raczej nie.

Norbi wywiad donosi że czasem bywasz w tych stronach , dasz znać :)

Heh dziś się wybieram :decayed: Mister Ono nie bądź skromny, teraz eSa nie ma pojary powiedzmy sobie szczerze. Ostatnio nie było wielkiej różnicy, teraz bedzie przepaść tylko ze na moja niekorzyść ;(
Opublikowano

Pitolisz :D

No to fon i letim :)

Opublikowano

Norbi, ślij SMSa jak się będziesz wybierał, to się na chwilę zjawię, tym bardziej, ze mam mały biznes do ono.

A tak BTW, Ty czasem nie przemykałeś przez bemowskie os. Groty wczoraj wieczorem 20-21? Coś podobnego do Ciebie przemknęło obok - zbyt szybko żeby rozpoznać. Ja u znajomka z wizytą byłem

Opublikowano

oniak

Silnik: ASB 3.0 232PS

Swapa zrobiles? :P

Opublikowano

Ono graty :a4fan: Ja dzisiaj zdycham ale jak coś to drugi niezależny obserwator musi być :decayed: call me baby :evil:

Opublikowano

Witam,czy w ten wtorek (18-09),odbedzie sie Spot na parkingu przy Promenadzie,jeśli tak to do której ? :th:

Opublikowano

o 19 kolego :) zapraszamy..

Opublikowano

Norbi, ślij SMSa jak się będziesz wybierał, to się na chwilę zjawię, tym bardziej, ze mam mały biznes do ono.

A tak BTW, Ty czasem nie przemykałeś przez bemowskie os. Groty wczoraj wieczorem 20-21? Coś podobnego do Ciebie przemknęło obok - zbyt szybko żeby rozpoznać. Ja u znajomka z wizytą byłem

To nie mła Wiciu :confused4:[br]Dopisany: 16 Wrzesień 2007, 20:40 _________________________________________________

Pitolisz :D

No to fon i letim :)

Może we wtorek polecimy na tvn?
Opublikowano

No i jak?? Dzieje sie coś?? Esa wciąga czy jak??

Pisać !!

Opublikowano

Nic sie nie dzieje, czekamy na Ciebie :th:, a eSe to raczej teraz wciągną,a nie ona bedzie wciągała.

Opublikowano

ale czekaj bo nie czaje? Dlaczego ma nie wciągac?? Przecież jak objeżdzałeś na tvnie oniaka miałes 280KM tak?

Opublikowano

Tak , ale teraz pomimo niby wiekszej mocy wydaje sie ,że autko nie jedzie, aaa no i te Twoje wyliczenia, też nie odbiegają bardzo od prawdy. Moment Oniaka łeb mi ukręci przy samej...[br]Dopisany: 16 Wrzesień 2007, 21:32 _________________________________________________Chłopaki... zachorowałem kurva, niech mnie chtóren wyleczy i jebnie w łeb, ale tak mocno http://www.mobile.de/SIDCPpaVh2yVsKWn15tavLv7A-t-vaNexlCsAsCsK%F3P%F3R~BmSB11LsearchPublicJ1189974822A2LsearchPublicD1100CCarX-t-vctpLtt~BmPA1A1B20B66%81R-t-vCaMiMkQuRDSeUnVb_X_Y_x_ysO~BSRA6D1100B27D1900BGND2001CPKWA0HinPublicA2A0A0A0A0/cgi-bin/da.pl?bereich=pkw&sprache=2&sr_qual=GN&top=13&id=11111111271268272&

I wtedy Oniak nie straszny :polew:

Opublikowano

Wtedy to nawet W2 Speed nie straszny :):polew:

Opublikowano

o której na bemowie jest spocik, bo nie dostałem info ;)

Opublikowano

o której na bemowie jest spocik, bo nie dostałem info ;)

:shocked:

Eeee...

Rozumiem, że spotykasz się z kimś na Bemowie ??? :mysli:

Tak , ale teraz pomimo niby wiekszej mocy wydaje sie ,że autko nie jedzie, aaa no i te Twoje wyliczenia, też nie odbiegają bardzo od prawdy. Moment Oniaka łeb mi ukręci przy samej...[br]Dopisany: 16 Wrzesień 2007, 21:32 _________________________________________________Chłopaki... zachorowałem kurva, niech mnie chtóren wyleczy i jebnie w łeb, ale tak mocno

Nie mazgaj się. Kup se - przecież fajny jest.

Opublikowano

Norbi bież, bede ci mył fele u poziek garage :)