T-żółw Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 zapomnialam,ze dzis wtorek..... cholera tego to bym nie przewidział u ciebie
angela Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 Zolwik no zapomnialam no.... A Ty lepiej sie przyznaj czy juz nowa fura zawitales na spota...?
T-żółw Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 byłem ...dajslem sport czarnym quatterko w domku zostało
angela Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 byłem ...dajslem sport czarnym quatterko w domku zostało No kurde, ze mnie ominela taka impreza......
poziek Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 Poziek piekny dzwiek wydajesz slyszalem Cie jak bylem juz na Nowodworach do swego blaszaka zajezdzales chyba dziękuję
krzyniek Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 Zolwik no zapomnialam no.... Angee a może poprostu zabalowałaś, wczoraj ostatki itd.
Aydaho Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 siemanko wczoraj jak wracałem z FW pięknie nadziałbym się na jedną z nowiutkich zabawek drogówki. Wyleciałęm na Toruńską (ok 23:30 ) i zaraz za zakretami przy Powązkach lece tak 1,3 / 1,4 - widze xenon w lusterku ( mocno ciśnie ) zjechałem na środek, obok przeszedł Passat ( czarny WW xxxxx ) i metr za nim Vectra ... 500 m dalej w Passacie zrobiła się dyskoteka i Vectre na bok z tego co słyszałem te nowe Paski mają video przód/tył i dynamiczny pomiar - jakiś dobry sprzęt dostali a chcą strajkować
krzyniek Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 z tego co słyszałem te nowe Paski mają video przód/tył i dynamiczny pomiar - jakiś dobry sprzęt dostali a chcą strajkować dobrze słyszałeś
Lukas Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 z tego co słyszałem te nowe Paski mają video przód/tył i dynamiczny pomiar - jakiś dobry sprzęt dostali a chcą strajkować dobrze słyszałeś nawet ostatnio bylo w uwaga pirat jak skasowali dwa samochody na raz
lukaszr Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 nawet ostatnio bylo w uwaga pirat jak skasowali dwa samochody na raz Widziałem to - goście się lekko zdziwili, a szczególnie ten co im siadł na tyłek jak jechali za tamtym z przodu - a myślał, że znalazł dobrego "zająca" za którym sobie poleci :>
Tosik Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 Tosik jak Ty będziesz tak jeździł to :doh1: Znaczy jak
Flyer Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 Tosik, ilekroc Cie widze na spocie to cos rozbierzasz w tym swoim dajzlu... :doh1:
krzyniek Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 Tosik jak Ty będziesz tak jeździł to :doh1: Znaczy jak a ta pani co spierniczała z drogi to co??? pierwszy raz widziałem żeby ktoś tak szybko do tyłu chodził
angela Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 Zolwik no zapomnialam no.... Angee a może poprostu zabalowałaś, wczoraj ostatki itd. krzyniek nieeee... ......ja grzeczna dziewczynka jestem......
krzyniek Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 Tosik, ilekroc Cie widze na spocie to cos rozbierzasz w tym swoim dajzlu... :doh1: bo Tosik to złota rączka jest i szuka dziury w całym :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Luty 2008, 10:31 _________________________________________________ Zolwik no zapomnialam no.... Angee a może poprostu zabalowałaś, wczoraj ostatki itd. krzyniek nieeee... ......ja grzeczna dziewczynka jestem...... Angee tego nie wiem mam powody sądzić że nie jesteś grzeczna :gwizdanie:
angela Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 Angee tego nie wiem wink4 mam powody sądzić że nie jesteś grzeczna gwizdanie tak.....a ja nic na ten temat nie wiem.......a z checia bym sie dowiedziala
Tosik Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 Tosik, ilekroc Cie widze na spocie to cos rozbierzasz w tym swoim dajzlu... :doh1: No nie przesadzajcie wczoraj pierwszy raz coś rozbierałem w swoim czarnym PS jak na razie nie cieknie dalej ( będę obserwował i zobaczymy co bedzie ) Na razie pomyka ładnie
krzyniek Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 Angee tego nie wiem wink4 mam powody sądzić że nie jesteś grzeczna gwizdanie tak.....a ja nic na ten temat nie wiem.......a z checia bym sie dowiedziala a kto jechał niedaleko mnie i nie dał znać żeby umówić sie na kawę,herbatę czy coś w tym stylu
angela Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 Angee tego nie wiem wink4 mam powody sądzić że nie jesteś grzeczna gwizdanie tak.....a ja nic na ten temat nie wiem.......a z checia bym sie dowiedziala a kto jechał niedaleko mnie i nie dał znać żeby umówić sie na kawę,herbatę czy coś w tym stylu oj krzyniu musisz mi to wybaczyc...... spieszylam sie......
krzyniek Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 Angee tego nie wiem wink4 mam powody sądzić że nie jesteś grzeczna gwizdanie tak.....a ja nic na ten temat nie wiem.......a z checia bym sie dowiedziala a kto jechał niedaleko mnie i nie dał znać żeby umówić sie na kawę,herbatę czy coś w tym stylu oj krzyniu musisz mi to wybaczyc...... spieszylam sie...... już wybaczyłem mam nadzieję że się nie powtórzy, znaczy ten pośpiech
Rekomendowane odpowiedzi