Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm, skoro mam taki przywilej to ja też zamawiam jazdę próbną. A co. :dance:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ps. Myślę, że większość z Was lubi piłkę nożną, zresztą sprawa tyczy się dumy Polaków. Więc...

Zróbmy kawal Wlochom

To super pomysl i zajmie Wam, nie wiecej jak 11 sekund!

Na wloskiej stronie prestizowej gazety LaGazzetta dello Sport jest ankieta, którego kraju Wlosi boja sie najbardziejna Euro 2008.20 tego rano Polska miala 0,9 % i byla na koncu!

Glosujmy na Polske, niech sie Wlosi zdziwia (wystarczy zaznaczyc Poloniai wcisnac Risultati)

http://www.gazzetta.it/appsSondaggi/pages/gazzetta/d_1504.jsp

Przeslijcie to dalej do wszystkich swoich znajomych przez gg, skypa, maila czy jak tak wam wygodniej.

Opublikowano

Proszę kolejnych chętnych o wpisywanie się. Przewidujemy jazdę z pasażerem... :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Proszę kolejnych chętnych o wpisywanie się. Przewidujemy jazdę z pasażerem... :naughty: :naughty: :naughty:

Również chętni na bagażnik i jazdę na dachu niech się zgłaszają :decayed:

Poź! Wywalże mi tego wujka - toż to pedofilią śmierdzi na kilometr :D

Opublikowano

Może jeszcze ktoś głosik dorzuci, obiecuje pożądnie strzelić z 5 tys :evil:

Opublikowano

W uapalniu sprzęgła to chyba ja na Klubie jestem Mistrzem :D Adaś z Poziem mogą potwierdzić

To chyba nie widziałaś jak upaliłem sprzęgło w Zakopcu - tylko oniak wie, bo nie dość, że usłyszał to jeszcze poczuł :polew:

Opublikowano

Luki wierz mi....nie spotkałem nikogo w moim życiu kto tak uapalałby sprzęgła jak Bryniax, nikogo... :bicz2::polew:

Opublikowano

Luki wierz mi....nie spotkałem nikogo w moim życiu kto tak uapalałby sprzęgła jak Bryniax, nikogo... :bicz2::polew:

Skoro tak mówisz to coś w tym jest :wink4:

Zresztą co ona mogła upalać w tym swoim srebrnym paździochu :polew:

Opublikowano

popieliniczkę myślę... :tongue4::polew:

Opublikowano

brynia rulez :notworthy:

Opublikowano

Dzieciaku,

Patrz no ... starsza Mamusia się znalazła ... raptem o 34 dni :tongue4:

co ty możesz wiedzieć o prawdziwych autach z prawdziwymi silnikami (1.8 T) i prawdziwymi napędami (Q)

Jak zmienisz ,,popierdułkę" na prawdziwe OOOO to pogadamy :polew:

Ta popierdułka wciągnęła by nosem Twój samochód jednym pociągnięciem, a właściciel dorwałby się do skóry właścicielki i ... :naughty::polew:

Ja mam specyficzny sposób upalania sprzęgła

Chyba w popielniczce w środku :polew:

Poź w aucie nie pale :tongue4:, wiesz dobrze o tym

I tu należy się Tobie pochwała :notworthy:

Opublikowano

Ekipa, uważajcie na nowe nieoznakowane samochody KSP z wideo-rejestratorami. Nastąpiła wymiana części aut pomiędzy komendami. Radiowozy, które mieliśmy okazję często oglądać w okolicy latają teraz na Śląsku, na naszych rejonach pojawiły się nowe Passaty B6, uzbrojone w skuteczniejsze typy kamer. Tłuką już pomiary nie tylko jadąc za "ofiarą", ale posiadają również rejestratory wsteczne. :confused4: Dziś niestety nadziałem się na nich na obwodnicy Radzymina jak dzieciak. Udało im się zrobić pomiar zaraz po tym jak tylko ich wyprzedziłem. Na replay`u zauważyłem, że już nie muszą zrównywać prędkości, zmienili tylko pas i bach!! Nie zajęło im to nawet sekundy :shocked: Słyszałem o nich na CB, ale uważałem, że nawet wyprzedzając ich, będę miał chwilę na reakcję.. myliłem się..

"Przekroczenie prędkości o 65 km/h

175/110 art. 97 KW art. 20 PRD"

Strzelili wykroczenie na 3 ograniczeniach prędkości, na których aktualnie można sumować punkty karne :confused4: (zawsze myślałem, że jeżeli jest znak z ograniczeniem, następnie w niewielkiej odległości po nim drugi, to punkty i mandat (max. 10 pkt, przy przekroczeniu jedynie prędkości) można dostać tylko za jedno z nich.. Szybko się przekonałem, że wcale tak nie jest)

Jak usłyszałem, 20 punktów i tysiaka plnów... opadły mi cycki.. ;(

Po dłuższym czasie metodą "na litość" udało się zejść do 10 punktów i pięciu paczek.

Wkurw na maxa.. :wallbash: Passat B6 numer rej. WPR 98GP, kolor ciężko określić, było ciemno..

Opublikowano

No to łądny ..uj . :disgust:

Trza uważać i tyle .. trza bedzie hamować sandała i zacząć wozić CB po Warszawce :kwasny:

Opublikowano

ja na siekierkowskiej widziałem srebrnego passata na nr WK... (dalej nie pamiętam :wallbash: )

całe szczęście że jeden jechał szybciej ode mnie bo by się to dla mnie kiepsko skończyło .

Opublikowano

trza przesiąść się na maluchy..a fury zostawiać na zloty gdzie mamy eskorte policji :kox:

Opublikowano

trza przesiąść się na maluchy..a fury zostawiać na zloty gdzie mamy eskorte policji :kox:

Adaś, Twój to prawie jak maluch ... tzn wygląd zdecydowanie lepszy, klasa auta też, ale to przyspieszenie ... :polew:

Opublikowano

Panowie , potrzebuje zalicytować coś na Ebayu DE . Pomoże mi ktos "coś" kupić bo ja nieczaje niemieckiego :rant:

[br]Dopisany: Luty 02, 2008, 07:02:27 _________________________________________________Znalazlem dekory od s4 B6 - te ze szczotkowanego alu .. http://cgi.ebay.de/Orig-Audi-A4-S4-RS4-8E-B6-B7-Innen-Metall-Dekor-Set_W0QQitemZ350020917800QQihZ022QQcategoryZ99372QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

może ktoś sie połasi :wink4:

Opublikowano

co chcesz tam kupić ? i kiedy?

Opublikowano

Panowie , potrzebuje zalicytować coś na Ebayu DE . Pomoże mi ktos "coś" kupić bo ja nieczaje niemieckiego :rant:

[br]Dopisany: Luty 02, 2008, 07:02:27 _________________________________________________Znalazlem dekory od s4 B6 - te ze szczotkowanego alu .. http://cgi.ebay.de/Orig-Audi-A4-S4-RS4-8E-B6-B7-Innen-Metall-Dekor-Set_W0QQitemZ350020917800QQihZ022QQcategoryZ99372QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

cena się zmieni jeszcze z pięćset razy..strzelam że dojdzie to 230Ojro :)

Opublikowano

cena się zmieni jeszcze z pięćset razy..strzelam że dojdzie to 230Ojro :)

niekoniecznie, brakuje dwóch elementów (popielniczki), ale za cały komplet fatkycznie biorą 220-230 EUR