dziarule Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 zrobcie chlopaki jakis fotki i wrzuccie na forum zebysmy mieli co ogladac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Jesli bedzie miejsce na parkingu to zrobimy ostatnio nie dało sie aut ustawic do zdjecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomboy Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 bedem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 to ja jade na torwar :mrgreen: cyfraka mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomboy Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Byłem - BYŁO fajnie...pierwszy spot...Ale na pewno nie ostatni..Pozdrawiam wszystkich i ZAPRASZAM za tydzien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 No to sie czlonkowie popisali BARDZO DZIEKUJE za PRZYBYCIE Zdjecia bede zrzucał czekać Cierpliwie Mijemy nadzieje ze za tydzien tez bedzie taka sama pogoda jak dzisiaj zamowilem :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 No było super miło że was poznałem i napewno będe wpadał na spoty :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartte Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Ja też dziękuje wszystkim, było super a za tydzień będzie jeszcze lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Tylko ktos inny musi dac teraz na msze i pogode zamowic :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 do moderatora, proszę o wykasowanie posta nie widzę, zeby była opcja samodzielnego usunięcia :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 heh spoko było..czekamy na wyścigi :mrgreen: =>przybęde z grillem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 cały przekrój A4 dzisiaj sie pojawił B5, B6 i B7 no i frekwencja była niezła!!! widzę, że lukas23 i bartte troszkę sie wcześniej martwili o to...całkiem niepotrzebnie fajnie było was poznać...lukas 23 i bartte już wcześniej miałem przyjemność poznać...teraz tylko przemo brakowało z poprzedniego spota patrzac na wasze poczucie humoru Panowie, spoty na pewno będą wesołe :mrgreen: niestet moje fotki są za ciemne mogę trzy wrzucić: http://img145.imageshack.us/img145/2654/10022106si.jpg http://img54.imageshack.us/img54/4913/10022097gk.jpg http://img143.imageshack.us/img143/5239/10022000ns.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomboy Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 za tydzien pewnie beda kamerki i bedzie jasniej:)i pelniej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 heh spoko było..czekamy na wyścigi =>przybęde z grillem taaa a kto węgiel i kiełbę podrzuci :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 ja nie :mrgreen: ja będe kucharzem Ale kamerke będe miał więc Wy nie musicie brać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomboy Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 najbardziej mnie boli w spotach z autami brak browaru...tzn. niby mozna:) ale potem w razie awarii..LIPA... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 adamooo a co to za teamat z lampami :?: chyba przegapiłem na spocie :?: tomboy browarek to ja teraz walę ...prawie jak na spocie :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Jesli trzeba pilnowac grilla to ja sie pisze na to bo moje kuce tylko 90 beda odpoczywaly :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 No chcemy zakupić większą ilość coby kupić taniej..jak narazie są za 140 euro..w wersji czarne lub chrom na oringach i soczewski ofkors Bartt ma coś załatwić z xenonkami i przetwornicami w dobrych cenach więc całość będzie w miare tanio..im więcej osób tym taniej..więc sie zastanawiajta szybko bo wiosna już się kończy wieczorem jak wpadne do domu to zarzuce fotki jak wyglądają lampy..można je znaleźć na ebay lub allegro.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Ja juz wyrazilem swoje zdanie na temat lamp wszystko zalezy oc ceny :mrgreen: Panowie zapraszam do ogladania: http://www.a4-klub.fg.pl/forum/album_cat.php?cat_id=5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi