krzyniek Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 dziś w Promenadzie spocik ......... Nie rób zamieszania, jeszcze dzisiaj spocik w Forcie Wola. nie zamieszanie to "1 kwietnia" taki specjalny dzień :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Ciekawe czy dziś uda mi sie przyspotować krzyniek bedziesz dziś ?
wit.s Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 raggaman- najlepszego. A swoją drogą, masz zarąbistą date urodzin :laghing2: BTW. Listwy pozakładane?
Flyer Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 raggaman, najlepszego... to dzis masze te urodziny, czy "nachodzace" ?
Reggi Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Adecneo Dzięki :th: raggaman- najlepszego. A swoją drogą, masz zarąbistą date urodzin :laghing2: Dzięki . A co do daty urodzin to niezły psikus był BTW. Listwy pozakładane? W piątek sie szykuje :th: Vodka wypita ? [br]Dopisany: Kwiecień 01, 2008, 12:01:28 _________________________________________________ raggaman, najlepszego... to dzis masze te urodziny, czy "nachodzace" ? Dzięki . To dziś ....21
Kaśka Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Dzięki . To dziś ....21 Czyli w stanach wreszcie bedziesz mógł kupić alkohol. :> najlepsze zyczenia
wit.s Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Vodka wypita ? Napoczęta - jestem chlorem, ale ostatnio Firma postanowiła, że nie będę miał życia prywatnego, więc również alk mi się ukrócił
Aydaho Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 raggaman najlepszego ... "oczko" i to w pryma aprilis wpadaj - dorzucisz mi się do kanapek
Reggi Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Dzięki . To dziś ....21 Czyli w stanach wreszcie bedziesz mógł kupić alkohol. :> najlepsze zyczenia Dzięki Nawet nie wiedziałem , że w US byłbym małoletni Fajnie być młodzieniaszkiem Napoczęta - jestem chlorem, ale ostatnio Firma postanowiła, że nie będę miał życia prywatnego, więc również alk mi się ukrócił :disgust hyhyhy... dobra chociaż ? Czuć coś tej limonki
Aydaho Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Vodka wypita ? Napoczęta - jestem chlorem, ale ostatnio Firma postanowiła, że nie będę miał życia prywatnego, więc również alk mi się ukrócił czas chyba zmienić firme Wit .. jak tak czytam to chyba w Syberyjskich guagach mają wiecej luzu
Reggi Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 raggaman najlepszego ... "oczko" i to w pryma aprilis wpadaj - dorzucisz mi się do kanapek THX :th: Nowy zwyczaj ..zamiast flakonu to kanapaki
pablo666 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 raggaman - sto lat albo 150 -siąt jak mi nic nie wyskoczy to też przyjadę dzisiaj na spocik pozdro all
lukaszr Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Również dołączam się do życzonek :th: To dzisiaj będziemy kanapek a kanapek mieli na spocie. Dlatego nic nie jem teraz, co bym dużo zjadł wieczorkiem
pablo666 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 powiedzcie mi... bo nie mogę znaleźć jakie są wymogi żeby być "klubowiczem", kiedyś coś było o tym że trzeba wysłać maila do prezia i czekać na akceptację ....hmm.... jak to wygląda obecnie ???? pozdro
Reggi Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 to gdzie dzisiaj FW czy GM ??? `Arkadia
pablo666 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Arkadia ???? ja słyszłaem że Janki
Reggi Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Arkadia ???? ja słyszłaem że Janki Galeria Ursynów albo Kliff
Rekomendowane odpowiedzi