lukaszr Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 wlascicielowi to chyba cycki opadly z wrazenia .... Ja tylko to powiedziałem, ale chłopaki to pojechali równo ... wszystko wynaleźli, każdą niedoskonałość, wszystkie niedoróbki w karoserii i nie tylko. Na jego miejscu sam bym się załamał ... koledzy z Klubu kurna ... pocieszyciele za dychę
dziku Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 wlascicielowi to chyba cycki opadly z wrazenia .... Ja tylko to powiedziałem, ale chłopaki to pojechali równo ... wszystko wynaleźli, każdą niedoskonałość, wszystkie niedoróbki w karoserii i nie tylko. Na jego miejscu sam bym się załamał ... koledzy z Klubu kurna ... pocieszyciele za dychę Wiedziałem, że autko się wam nie spodoba. Ale wiedziałem tez od razu, że do doskonałości mu daleko, szczególnie jesli chodzi o nadwozie. Mam nadzieję tylko, że technicznie będzie dobre. Myśle, że sie jeszcze czasem pojawie na spocie. I moze blotnik z przodu poprawie zeby rozrządu sie przez niego nie dało wymienić Pozdrawiam!! :>
Aydaho Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Wiedziałem, że autko się wam nie spodoba. Ale wiedziałem tez od razu, że do doskonałości mu daleko, czemu nie spodoba - autko fajne jak każde OOOO tylko słabo poskładane. Poprawisz to sobie i będzie grejt :th:
poziek Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 wlascicielowi to chyba cycki opadly z wrazenia .... Ja tylko to powiedziałem, ale chłopaki to pojechali równo ... wszystko wynaleźli, każdą niedoskonałość, wszystkie niedoróbki w karoserii i nie tylko. Na jego miejscu sam bym się załamał ... koledzy z Klubu kurna ... pocieszyciele za dychę Wiedziałem, że autko się wam nie spodoba. Ale wiedziałem tez od razu, że do doskonałości mu daleko, szczególnie jesli chodzi o nadwozie. Mam nadzieję tylko, że technicznie będzie dobre. Myśle, że sie jeszcze czasem pojawie na spocie. I moze blotnik z przodu poprawie zeby rozrządu sie przez niego nie dało wymienić Pozdrawiam!! :> No swój ziaaaaam :th: A o Spankyego się nie martw, na niego wystarczą dwa kieliszki i chłopak kwiczy
dziku Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Wiedziałem, że autko się wam nie spodoba. Ale wiedziałem tez od razu, że do doskonałości mu daleko, czemu nie spodoba - autko fajne jak każde OOOO tylko słabo poskładane. Poprawisz to sobie i będzie grejt :th: No w sensie blachy. Moze nie tak od razu ja poprawie bo wiadomo kasy nigdy za wiele, ale z czasem napewno bedzie lepiej
Aydaho Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 No w sensie blachy. Moze nie tak od razu ja poprawie bo wiadomo kasy nigdy za wiele, ale z czasem napewno bedzie lepiej poza przednim zderzakiem nie ma tragedii - nie łam się Dziku
wit.s Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Wiedziałem, że autko się wam nie spodoba. Ale wiedziałem tez od razu, że do doskonałości mu daleko, czemu nie spodoba - autko fajne jak każde OOOO tylko słabo poskładane. Poprawisz to sobie i będzie grejt :th: No w sensie blachy. Moze nie tak od razu ja poprawie bo wiadomo kasy nigdy za wiele, ale z czasem napewno bedzie lepiej A przede wszystkim nie daj się wkręcać Jakbyś się rozejrzał, to pewnie byś zauważył, ze nie wszyscy na spocie przyjechali RSami z salonu
Tosik Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Tosik, ależ ta Twoja siostra jest szalona za kierownicą. Ten passat jest krzywy, czy skrzywiło go tak po tym bocznym poślizgu? Poważnie mówie, passat zostawia 4 ślady. A co lepsze przed tym małym poślizgiem tego nie widziałem. Możliwe to to...? nie szalona tylko jeździ autem z dobrym silniczkiem a nie jakimiś "kuchenkami gazowymi" czy na pralkach (jak to jest w jednej z reklam w radio ) Czepiasz sie jak komornik pustej szafy. Ja po prostu chciałem zwrócić uwagę na to, że pasek się skrzywił.. Nic się nie skrzywiło jest wszystko ok, tylko amorki z tyłu do wymiany i d*pą trochę rzuca
moskal Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Aż sie boje przyjechac na spota , skoro taka krytyka może mnie spotkac :>
Aydaho Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Aż sie boje przyjechac na spota , skoro taka krytyka może mnie spotkac :> przekonaj się
Tosik Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Witam Wawke! Mam gorącą prośbę. Znalazłem w necie autko które stoi w komisie przy alei Krakowskiej 178. Jest to Peugeot Partner z 2003 roku. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=T599472 Szukam właśnie takiego do firmy. Czy ktoś z Was był by dzisiaj w pobliżu? Chodziło by tylko o stwierdzenie czy autko jest godne uwagi. Będę bardzo wdzięczny Ja będę tamtędy koło 18.00 przejeżdzał to mogę zobaczyć to auto
dziku Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Aż sie boje przyjechac na spota , skoro taka krytyka może mnie spotkac :> Nie bój żaby. Nie dosc ze bylem pierwszy raz, to jeszcze byl 1 Kwietnia - prima aprilis - wszyscy usprawiedliwieni. :> Przeżyłem ja , przeżyjesz i Ty :th:
moskal Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 wiem , nie boje sie , jeszcze dzis dodatkowo zajechał do mnie do pracy kolega Tomaszust i namówił mnie na spota wiec chyba za tydzień zajade
wit.s Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Aż sie boje przyjechac na spota , skoro taka krytyka może mnie spotkac :> Nie "może"! Na pewno spotka! A co Ty myslisz, że to spotkania głaszczących się po dupciach przedszkolaków??? To, twarde, męskie spotkania - bez sentymentów "Fight Club" oglądałeś? To powinieneś wszystko wiedzieć
lukaszr Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 A co Ty myslisz, że to spotkania głaszczących się po dupciach przedszkolaków??? To, twarde, męskie spotkania - bez sentymentów "Fight Club" oglądałeś? To powinieneś wszystko wiedzieć Wiciu, Ty to potrafisz zachęcić nowe osoby
boberek Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Aż sie boje przyjechac na spota , skoro taka krytyka może mnie spotkac :> Nie bój żaby. Nie dosc ze bylem pierwszy raz, to jeszcze byl 1 Kwietnia - prima aprilis - wszyscy usprawiedliwieni. :> Przeżyłem ja , przeżyjesz i Ty :th: no fakt auto torche nie poskładane tak jak potrzeba ale myśle ze jakby go odstawił do kogos kto ogarnia to by to wszystko powyciagał i poustawiał tylko to jest spokojnie 2 dni roboty najwazniejesze to sie nie łamac ja miałem takiego golfa kiedys ale udało sie go wmiare doprowadzić do kultury
Kaśka Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Aż sie boje przyjechac na spota , skoro taka krytyka może mnie spotkac :> Nie "może"! Na pewno spotka! A co Ty myslisz, że to spotkania głaszczących się po dupciach przedszkolaków??? To, twarde, męskie spotkania - bez sentymentów "Fight Club" oglądałeś? To powinieneś wszystko wiedzieć Wszyscy są tak męscy i bez sentymentów, że strach się bać. :polew:
lukaszr Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Wszyscy są tak męscy i bez sentymentów, że strach się bać. :polew: Wątpisz ?
Aydaho Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Wszyscy są tak męscy i bez sentymentów, że strach się bać. :polew: kobiety na spotach też mają dużo testosteronu - tylko się dokładniej golą więc na pierwszy rzut oka nie widać
Kaśka Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Wszyscy są tak męscy i bez sentymentów, że strach się bać. :polew: Wątpisz ? No co ty ja w Was, nigdy. Same ideały :polew:[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2008, 14:42 _________________________________________________ Wszyscy są tak męscy i bez sentymentów, że strach się bać. :polew: kobiety na spotach też mają dużo testosteronu - tylko się dokładniej golą więc na pierwszy rzut oka nie widać Taki już nasz urok
Rekomendowane odpowiedzi