hornet Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Panowie i Panie radze nie podskakiwać tym na górze wczoraj sie posmiałem troszke z władzy i dzisiaj były ciecia ide sie chyba spić zeby zapomnieć ;( Powiedz kto Cię skrzywdził i robimy zadymę :evil:
Lukas Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Powiedz kto Cię skrzywdził i robimy zadymę Powiedzieli ze jak odejde to dostane rekompensate na koncie ponoc kilka zer to nie mialem wyjscia
poziek Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Powiedz kto Cię skrzywdził i robimy zadymę Powiedzieli ze jak odejde to dostane rekompensate na koncie ponoc kilka zer to nie mialem wyjscia materialista...
Flyer Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 na koncie ponoc kilka zer to nie mialem wyjscia aalee po przecinku?
Lukas Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 aalee po przecinku? kur.... znowu mnie załatwili :wallbash:
Norbi Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Lukasiku, ale wcipe pasuje Ci ten fiolet, ten zielony to jakiś taki wieśniacki jest
Lukas Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 ty wiesz ze o tym samym pomyslalem ze co jak co ale zeby mod był koloru wsi to przesada tym bardziej ze my ze STOLICY
Norbi Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 A żeś tera przyjebał po całości :polew:
lukaszr Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Lukasiku, ale wcipe pasuje Ci ten fiolet, ten zielony to jakiś taki wieśniacki jest Ufffff, dobrze, że ja mam taki ładny pomarańcz
Norbi Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Lukasiku, ale wcipe pasuje Ci ten fiolet, ten zielony to jakiś taki wieśniacki jest Ufffff, dobrze, że ja mam taki ładny pomarańcz za***isty kochanie :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
tomaszu Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Za to tera mata kolory BUROKÓW ze stolycy.
lukaszr Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 za***isty kochanie :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Ciekawe co potrzebujesz, że jesteś taki miły i uprzejmy :polew:
poziek Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Lukasiku, ale wcipe pasuje Ci ten fiolet, ten zielony to jakiś taki wieśniacki jest Ja to bym uważał z takimi komentarzami / Poziek :polew:
Lukas Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Poziek ty to lepiej nic nie pisz bo wiemy gdzie mieszkasz i jak konczymy balety to idziesz koze doic z rana
poziek Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Poziek ty to lepiej nic nie pisz bo wiemy gdzie mieszkasz i jak konczymy balety to idziesz koze doic z rana Spoko VIPie raz powiedziałem i się ciągnie tyle czasu :tongue4:
Lukas Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 I to nawet nie Spanky rozgadał :gwizdanie:
poziek Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 I to nawet nie Spanky rozgadał :gwizdanie: Cyka się, że drugi raz go sklepie i znowu będzie wstyd :polew:
moskal Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 msc79, zapraszam na spota. Przynajmniej nie będę jako jedyny, który przyjeżdza kuchenką gazową... PS. Dzięki za dzisiejszą pomoc. :th: [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2008, 17:46 _________________________________________________Załatwiłeś coś ???? Można powiedzieć, że tak, ale najprawdopodobniej na darmo, bo okazało się, że Waszą firmę już kiedyś obsługiwał drugi handlowiec z mojej firmy i każda kolejna transakcja będzie przechodziła na jego konto. Po prostu wszedłem na obstawiony teren. EDIT: Krisu, a czy z Partnera można odpisywać pełny VAT? Mnie się wydaje, że paliwo można wpuszczać tylko w koszty przy takim samochodzie.. [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2008, 06:52 _________________________________________________no to lipa , szkoda , myślałem ze coś ugrasz
spanky Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 I to nawet nie Spanky rozgadał :gwizdanie: Cyka się, że drugi raz go sklepie i znowu będzie wstyd :polew: poklepac to Ty mozesz ... koze po dojeniu ..... :polew:
poziek Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 I to nawet nie Spanky rozgadał :gwizdanie: Cyka się, że drugi raz go sklepie i znowu będzie wstyd :polew: poklepac to Ty mozesz ... koze po dojeniu ..... :polew: Ty chyba faktycznie warszafiok jesteś... żeby nie wiedzieć, że się kury doi a nie kozy...
Rekomendowane odpowiedzi