Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] Szafa|body rs4|GTB2056|zawieszenie KW/hamulce 345/325|rotor r19 9j et33 - Sprzedana!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

te koło z przodu wygląda jak photoschopem byś je wkleił :decayed:

Opublikowano

przecież cały ten obrazek to fotoszop :cool1:

Opublikowano

Rotiform :naughty: Zaebyste kolo choc i stare robilo mega robote!

Dobre plany :) [br]Dopisany: 22 Styczeń 2012, 22:13_________________________________________________

hehe :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

fajna fela :good:

zarzuć więcej fot jak masz

dzięki, więcej fotek nie ma bo koła w piwnicy a to powyżej to tylko słabe VT :wink4:

Szafa, fajnie że żyjesz :kox: Nie widać Cię na dzielni :naughty:

hehe no w Twoje strony mało śmigam przyjdzie wiosna będzie trzeba gdzieś wyskoczyć :naughty:

Widze szafa ze taka sama przesiadka z 17" na 19"

Już dawno mi to chodziło po głowie :kox: teraz szukam opon Egon jak byś miał dojście to szukam 4 szt. 215/35/19 :gwizdanie:

jak tym razem nie zawitasz na spocie battalionowym to osobiście załatwię Ci bana :tongue4::decayed:

Michał mam nadzieję że teraz uda się zawitać i poznać Was osobiście a nie tylko cyfrowo :wink4:

szafa daszek sie przykleja do tego seryjnego, jak bedziesz kleił to rozprowadź klej równomiernie, bo jesli to laminat bedzie to odparzy miejsca gdzie były klopsy kleju :wink4: bedzie w tym miejscu wyraźna górka :naughty:

Ok dzięki Kowi :good: daszek to laminat z allegro także będe uważać :wink4:

to jest VT koła jescze w piwnicy leża srebrne :gwizdanie:

hehe tak jak wcześniej chłopcy pisali to tylko VT :polew:[br]Dopisany: 23 Styczeń 2012, 06:22_________________________________________________dziś przyszedł listonosz i od razu skoczyłem przymierzyć daszek, mała rzecz a cieszy :evil:

daszekrs4look.jpg

Za oklejenie chromów wokół szyb i relingów na czarno w firmie http://zmianakoloruauta.pl/zmiana-koloru-samochodu-oferta.html policzyli mi 1500zł :decayed::polew: trzeba będzie samemu powalczyć :kox:

Opublikowano

Fajna sprawa taki daszek.

Chyba ich poyebało z tą ceną za oklejanie.

Ja relingi pomalowałbym na czarno farbą, a ramki szyb okleił folią.

Opublikowano

albo porostu zamień sie z kimś za czarne religi :wink4:

Opublikowano

a najlepiej wywal je całkiem....

Opublikowano
  • Autor

Relingi zostaję, podoba mi się linia dachu z nimi :kox: nie chce ich paćkać farbą, jak mi się znudzą to po prostu odkleje folie ;) w sumie myślałem kupić czarne ale to znów trzeba by ściągać podsufitkę i pewnie już bym tego nie poskładał jak fabryka :no: skoczę do qmpla na garaż i poprubujemy pokombinować z folią :przebiegly:

Opublikowano

w sumie myślałem kupić czarne ale to znów trzeba by ściągać podsufitkę i pewnie już bym tego nie poskładał jak fabryka

Najgorzej sie słupki sciaga poznije uchwyty pourywane :wallbash:

Opublikowano

a tu widze dalej grubo idzie :gwizdanie: masakracja hehe fele cudne !! teraz czekac na wiosne i zakladac

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

No proszę , miała być cisza :rolleyes: , a tu widze że koła wyj..eane w kosmos :slina: :slina:

---------- Post dopisany 16-04-2012 at 13:49 ---------- Poprzedni post napisany 29-01-2012 at 12:30 ----------

halo halo dzieje się tuuu co ??? :)

Opublikowano
  • Autor

Coś się dzieje ale fotek brak:wink: auto z kołami stoi u lakiernika, opony czekają w serwisie, może pod koniec tygodnia będą jakieś fotki jak pogoda dopisze i uda się wygrać walkę z gwintem:kox:

Opublikowano

U lakiernika a co tam malujesz cos przy niej ?? czy koła :D :D , dawaj jakies chociaz fotki bo ciekawość zrzera jak to bedzie wygladało .

A powiedz mi jak tam wogole ta felga ma ET i czy dobrze ci weszła czy cos trzeba kombinować

Opublikowano
  • Autor

Maluje połowę auta + polerka całości:decayed: zima wyrządziła pewne szkody i trzeba było się tym zająć :kwasny: koła też się malują, foty mam ale nie nadają się do pokazania, koła maja et 35 i 45 ale planuje posadzić na dystansach 15 i 25mm ale to zdecyduje po przymiarce kół która mam nadzieje nastąpi w tym tyg, zamierzony jest efekt jak na vt powyżej :kox:

Opublikowano

No bedzie konkret z tymi kolami ;)

Opublikowano
Maluje połowę auta + polerka całości:decayed: zima wyrządziła pewne szkody i trzeba było się tym zająć :kwasny: koła też się malują, foty mam ale nie nadają się do pokazania, koła maja et 35 i 45 ale planuje posadzić na dystansach 15 i 25mm ale to zdecyduje po przymiarce kół która mam nadzieje nastąpi w tym tyg, zamierzony jest efekt jak na vt powyżej :kox:

A mi pokazałeś:facepalm:

:polew:

Opublikowano
  • Autor

Gracjan właśnie widziałeś i wiesz że nie warto pokazywać:facepalm: jutro odbieram auto to może się coś cyknie:banan:

Opublikowano

Gracjan właśnie widziałeś i wiesz że nie warto pokazywać:facepalm: jutro odbieram auto to może się coś cyknie:banan:

No tak, dobrze że wcześniej mi powiedziałeś że to twoje pomalowane felgi to łatwiej było poznać:decayed: