RafuZG Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 te koło z przodu wygląda jak photoschopem byś je wkleił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 te koło z przodu wygląda jak photoschopem byś je wkleił przecież cały ten obrazek to fotoszop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek3003 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Rotiform Zaebyste kolo choc i stare robilo mega robote! Dobre plany [br]Dopisany: 22 Styczeń 2012, 22:13_________________________________________________ te koło z przodu wygląda jak photoschopem byś je wkleił hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 24 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 fajna fela zarzuć więcej fot jak masz dzięki, więcej fotek nie ma bo koła w piwnicy a to powyżej to tylko słabe VT Szafa, fajnie że żyjesz Nie widać Cię na dzielni hehe no w Twoje strony mało śmigam przyjdzie wiosna będzie trzeba gdzieś wyskoczyć Widze szafa ze taka sama przesiadka z 17" na 19" Już dawno mi to chodziło po głowie teraz szukam opon Egon jak byś miał dojście to szukam 4 szt. 215/35/19 :gwizdanie: jak tym razem nie zawitasz na spocie battalionowym to osobiście załatwię Ci bana Michał mam nadzieję że teraz uda się zawitać i poznać Was osobiście a nie tylko cyfrowo szafa daszek sie przykleja do tego seryjnego, jak bedziesz kleił to rozprowadź klej równomiernie, bo jesli to laminat bedzie to odparzy miejsca gdzie były klopsy kleju bedzie w tym miejscu wyraźna górka Ok dzięki Kowi daszek to laminat z allegro także będe uważać te koło z przodu wygląda jak photoschopem byś je wkleił to jest VT koła jescze w piwnicy leża srebrne :gwizdanie: te koło z przodu wygląda jak photoschopem byś je wkleił hehe tak jak wcześniej chłopcy pisali to tylko VT [br]Dopisany: 23 Styczeń 2012, 06:22_________________________________________________dziś przyszedł listonosz i od razu skoczyłem przymierzyć daszek, mała rzecz a cieszy Za oklejenie chromów wokół szyb i relingów na czarno w firmie http://zmianakoloruauta.pl/zmiana-koloru-samochodu-oferta.html policzyli mi 1500zł trzeba będzie samemu powalczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Fajna sprawa taki daszek. Chyba ich poyebało z tą ceną za oklejanie. Ja relingi pomalowałbym na czarno farbą, a ramki szyb okleił folią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 albo porostu zamień sie z kimś za czarne religi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 a najlepiej wywal je całkiem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 24 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Relingi zostaję, podoba mi się linia dachu z nimi nie chce ich paćkać farbą, jak mi się znudzą to po prostu odkleje folie w sumie myślałem kupić czarne ale to znów trzeba by ściągać podsufitkę i pewnie już bym tego nie poskładał jak fabryka skoczę do qmpla na garaż i poprubujemy pokombinować z folią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swir88 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 w sumie myślałem kupić czarne ale to znów trzeba by ściągać podsufitkę i pewnie już bym tego nie poskładał jak fabryka Najgorzej sie słupki sciaga poznije uchwyty pourywane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coleman Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 https://picasaweb.google.com/Zigi.gce/WojnaPPBytom?authkey=Gv1sRgCLXrlanAwqnbugE#5658604343190473842 :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olaf Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 a tu widze dalej grubo idzie :gwizdanie: masakracja hehe fele cudne !! teraz czekac na wiosne i zakladac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz85 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 No proszę , miała być cisza , a tu widze że koła wyj..eane w kosmos :slina: ---------- Post dopisany 16-04-2012 at 13:49 ---------- Poprzedni post napisany 29-01-2012 at 12:30 ---------- halo halo dzieje się tuuu co ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Coś się dzieje ale fotek brak:wink: auto z kołami stoi u lakiernika, opony czekają w serwisie, może pod koniec tygodnia będą jakieś fotki jak pogoda dopisze i uda się wygrać walkę z gwintem:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz85 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 U lakiernika a co tam malujesz cos przy niej ?? czy koła :D , dawaj jakies chociaz fotki bo ciekawość zrzera jak to bedzie wygladało . A powiedz mi jak tam wogole ta felga ma ET i czy dobrze ci weszła czy cos trzeba kombinować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Maluje połowę auta + polerka całości:decayed: zima wyrządziła pewne szkody i trzeba było się tym zająć koła też się malują, foty mam ale nie nadają się do pokazania, koła maja et 35 i 45 ale planuje posadzić na dystansach 15 i 25mm ale to zdecyduje po przymiarce kół która mam nadzieje nastąpi w tym tyg, zamierzony jest efekt jak na vt powyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swir88 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 No bedzie konkret z tymi kolami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Maluje połowę auta + polerka całości:decayed: zima wyrządziła pewne szkody i trzeba było się tym zająć koła też się malują, foty mam ale nie nadają się do pokazania, koła maja et 35 i 45 ale planuje posadzić na dystansach 15 i 25mm ale to zdecyduje po przymiarce kół która mam nadzieje nastąpi w tym tyg, zamierzony jest efekt jak na vt powyżej A mi pokazałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz85 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 No to czekamy na zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Maluje połowę auta + polerka całości:decayed: zima wyrządziła pewne szkody i trzeba było się tym zająć koła też się malują, foty mam ale nie nadają się do pokazania, koła maja et 35 i 45 ale planuje posadzić na dystansach 15 i 25mm ale to zdecyduje po przymiarce kół która mam nadzieje nastąpi w tym tyg, zamierzony jest efekt jak na vt powyżej A mi pokazałeś Gracjan właśnie widziałeś i wiesz że nie warto pokazywać jutro odbieram auto to może się coś cyknie:banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Maluje połowę auta + polerka całości:decayed: zima wyrządziła pewne szkody i trzeba było się tym zająć koła też się malują, foty mam ale nie nadają się do pokazania, koła maja et 35 i 45 ale planuje posadzić na dystansach 15 i 25mm ale to zdecyduje po przymiarce kół która mam nadzieje nastąpi w tym tyg, zamierzony jest efekt jak na vt powyżej A mi pokazałeś Gracjan właśnie widziałeś i wiesz że nie warto pokazywać jutro odbieram auto to może się coś cyknie:banan: No tak, dobrze że wcześniej mi powiedziałeś że to twoje pomalowane felgi to łatwiej było poznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi