Opublikowano 30 Lipca 201214 l Autor RACEISM.pl - Black Gold | K1mp3 Audi A4 Widzę Arek że na bieżąco jesteś Poniżej fotki z arta który znalazł się na stronie Raceicm.pl:naughty:
Opublikowano 30 Lipca 201214 l urywa cycka ten Twój avant:kox: a foty to liga światowa, poszły do ameryki - pięknie:wink:
Opublikowano 30 Lipca 201214 l szafa jak ty cofasz w nocy widzisz co przy tych czerwonych wstecznych?
Opublikowano 30 Lipca 201214 l jedynie co to prosi sie o gładki zderzak przód bez wnęki na rejestracje, poza tym malina:kox:
Opublikowano 31 Lipca 201214 l Autor Dzięki, fajnie że się podoba:decayed: Narazie przerwa, koła są na allegro i szukam swoich wymarzonych:naughty: szafa jak ty cofasz w nocy widzisz co przy tych czerwonych wstecznych? Nic nie widać, cofam na wyczucie:kox: jedynie co to prosi sie o gładki zderzak przód bez wnęki na rejestracje, poza tym malina:kox: Jest to na liście, może w tym roku uda się zrealizować
Opublikowano 31 Lipca 201214 l szafa jak ty cofasz w nocy widzisz co przy tych czerwonych wstecznych? Ja też mam czerwone po prostu świecą czerwonym światłe ja jeszcze lekko stop wciskam i coś tam widać
Opublikowano 31 Lipca 201214 l Autor Szafa okleiłeś całe lampy czy tylko pasek wstecznego? Tylko pasek:wink:
Opublikowano 1 Sierpnia 201214 l Autor Dopiero zauważyłem, że tu jesteś Auto znane z Raceism'u kot Widzisz Młody jaki ten świat mały:kox:
Opublikowano 11 Sierpnia 201214 l siemano szafa Powiedz mi jakie masz ET zrobione ze nie obciera ci o sprezyne, bo ja znow troche obnizylem i mi dotyka opona sprezyny, tez mam 10j z tylu i opone 225/40/18, poradz cos jak mozesz. dziex