Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] Szafa|body rs4|GTB2056|zawieszenie KW/hamulce 345/325|rotor r19 9j et33 - Sprzedana!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szafa, z czego masz te koła? bo kumpel ma chyba takie same i usiądą w kadecie:wink:

550eac2b11aae402.jpg

Opublikowano

Podobną jest ale nie taka sama. Szafa ma custom z rantemt:wink:

Opublikowano

Wiem wiem że podobna, tylko się zastanawiam od czego:wink:

Opublikowano
Wiem wiem że podobna, tylko się zastanawiam od czego:wink:

Chrysler Vision

Opublikowano
tak to się robi z załogą:grin:

Rosyjski samochód vs Próg zwalniający

Coś czuję Arek że jak pojedziemy na event może być podobnie :grin::grin:

Opublikowano

Rejsizm?:naughty::naughty: Znowu we Wrocławiu?

Opublikowano

Rejsizm?:naughty::naughty: Znowu we Wrocławiu?

Tak jest :wink:

Opublikowano
  • Autor
Szafa, z czego masz te koła? bo kumpel ma chyba takie same i usiądą w kadecie:wink:

http://images47.fotosik.pl/1812/550eac2b11aae402.jpg

To te same koła:wink: Widać w tym sezonie będzie ich troche, dziwie się że dopiero teraz zauważono ich potencjał:kox: Kadet wygląda ślicznie na tej feli:slina: Podrzuć na pw link do tematu:wink:

tak to się robi z załogą:grin:

Rosyjski samochód vs Próg zwalniający

Podobno trasę się da przejechać bez jakiegokolwiek przejazdu przez próg:naughty: Ale jak coś deski w aucie będą, a na pomoc chyba nie będę musiał narzekać:decayed:

Opublikowano

Szafa, na raceism bedzie mozna normalnie wejsc? Czy to raczej zamknieta impreza? Zamierzam sie wybrac zeby zobaczyc m.in. Twoje auto i nie tylko zreszta :naughty: tylko do konca nie wiem jak to jest:whistling: Podziwiam za glebe:kox:

Opublikowano

Trzeba mieć konto na ktk.pl ale warto, jest kilka dobrych projektów:wink:

Opublikowano
  • Autor
Szafa, na raceism bedzie mozna normalnie wejsc? Czy to raczej zamknieta impreza? Zamierzam sie wybrac zeby zobaczyc m.in. Twoje auto i nie tylko zreszta :naughty: tylko do konca nie wiem jak to jest:whistling: Podziwiam za glebe:kox:

Niestety impreza zamknięta, a wejściówki już rozsprzedane :wink:

Trzeba mieć konto na ktk.pl ale warto, jest kilka dobrych projektów:wink:

Ok dzięki za info, w najbliższym czasie się tam zarejestruje i poczytam:wink:

Opublikowano

szafa kupiles progi?

Opublikowano

Lipa :thumbdown: Mialem nadzieje ze obejrze cos z forum i nie tylko na zywo:kox:

Opublikowano
  • Autor
szafa kupiles progi?

Nie kupiłem, hajs potrzebny narazie na wesele i odpuszczam temat:wink:

Lipa :thumbdown: Mialem nadzieje ze obejrze cos z forum i nie tylko na zywo:kox:

Nie ma co oglądać auto na zdjęciach wygląda zdecydowanie lepiej jak na żywo, poobijana z każdej strony:facepalm: Aaa i proszę już nie pisać na pw ile felgi kosztowały itp., bo robi się to męczące... :whistling:

Opublikowano
szafa kupiles progi?

po weselu moze sie odwidzi i pogonisz b5, ja ciagle szukam i nie moge znalesc progow:facepalm:

Opublikowano
  • Autor
szafa kupiles progi?

po weselu moze sie odwidzi i pogonisz b5, ja ciagle szukam i nie moge znalesc progow:facepalm:

Nie ma takiej opcji:kox: Auto jest wygodne, pali mało, jest frajda z jazdy to czemu się go pozbywać:wink: Mam jeszcze parę planów i jak tylko gotówka pozwoli to będę dalej bezsensownie pakować kasę w brykę :kox:

Opublikowano
szafa kupiles progi?

Nie ma takiej opcji:kox: Auto jest wygodne, pali mało, jest frajda z jazdy to czemu się go pozbywać:wink: Mam jeszcze parę planów i jak tylko gotówka pozwoli to będę dalej bezsensownie pakować kasę w brykę :kox:

też po weselu myślałem nad zmianą samochodu, minęło 3 lata i dalej tłuke tą moją starą padline :kox: i coraz mniej chcę ją sprzedać :wink:

nowa felga git ale ta z podpisu bardziej mi się widzi :wink: a co do gleby to :shock3::slina:

Opublikowano

tez miałem takie plany:decayed:, ale cała kasa poszła w dom:decayed:, b5 już pełnoletnia, mam ja 6 lat, i nadal dzielnie służy, raczej nic nowszego nie jest mi do szczescia potrzebne:decayed:

Opublikowano
tez miałem takie plany:decayed:, ale cała kasa poszła w dom:decayed:, b5 już pełnoletnia, mam ja 6 lat, i nadal dzielnie służy, raczej nic nowszego nie jest mi do szczescia potrzebne:decayed:
ale ten brak klimy to kutwa tylko zboczeniec cos takiego uprawia :facepalm::grin:
Opublikowano
ale ten brak klimy to kutwa tylko zboczeniec cos takiego uprawia :facepalm::grin:

da sie przeżyć:wink:, powoli zbieram sie do tego moda, ale co nóż coś innego wyskakuje:grin: