Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] Szafa|body rs4|GTB2056|zawieszenie KW/hamulce 345/325|rotor r19 9j et33 - Sprzedana!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tutaj ładnie im wyszlo

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
czyli jak dobrze pójdzie w połowie sezonu wyjedziesz:wink:

Jak w połowie sezonu, blacharka + malowanie to gdzieś góra 2 miechy roboty, koniec kwietnia początek maja auto ma być gotowe!!

Wujek szkoda że nie udało się nam styknąć jak byłem na Śląsku ostatnio , ale nadrobimy :naughty:

MustI co się odwlecze to nie uciecze hehe:kox:

Ruszyles z tematem juz? Moze jakies foty:whistling:

Opublikowano

myślałem że temat odświeżony bo coś się dzieje, szafa dawaj jakieś info :wink:

Opublikowano
  • Autor

Chcialbym die czyms pochwalic ale narazie cisza w temacie :( Blacharz ma obsuwe z innymi projektami i czekam na termin :rolleyes: Jak cos sie zacznie dziac na bank sie pochwale :D Narazie wygladzony tylny zderzak rs4

aqa8y3am.jpg

Orwz cos tam kombinuje przy lampach

u2ype6a5.jpg

:cool:

Opublikowano

Jak juz obrys i gladki tylny zderzak to wal odrazu customa klape po US, bedzie :kox:

Opublikowano
  • Autor
Jak juz obrys i gladki tylny zderzak to wal odrazu customa klape po US, bedzie :kox:

Nie chce, powiem szczerze ze mi sie nie podoba, wole eu i ostatecznie mala blache ;)

Opublikowano
:thumbup1:
Opublikowano

Nie chce, powiem szczerze ze mi sie nie podoba, wole eu i ostatecznie mala blache ;)

:thumbup1:

Opublikowano

też tak myślę zrobić, przy poszerzeniach powinna jeszcze dodatkowo, wizualnie poszerzyć auto :naughty:

Opublikowano

A przedni wkońcu jaki będziesz miał? W tym RSowym teraz po wygładzeniu brakuje jakiegos dyfra:decayed:

Opublikowano
  • Autor

Na te chwile ma byc poszerzony polift, ale to jeszcze kwestia czy ktos mi dopasuje go pod przednie blotniki, jak nie to sprzedam komplet polift przod tyl i kupie zderzak rs4 ;) Z tylu nie bedzie zadnych dyfuzorow, nie przy tej mocy ;) Ma byc clean :cool:

Opublikowano

noo bo juz myślałem że zboczyłeś na front RS4:whistling:

jak plastiki rsowe pospawali to mysle ze nie bedzie większego problemu z dopasowanie przedniego zderzaka:kox:

Opublikowano
  • Autor

jak plastiki rsowe pospawali to mysle ze nie bedzie większego problemu z dopasowanie przedniego zderzaka:kox:

Zderzak wygladzony metoda chalupnicza, czyli duzo wlokna szklanego + szpachla do wykonczenia ;)

Opublikowano

Zderzak wygladzony metoda chalupnicza, czyli duzo wlokna szklanego + szpachla do wykonczenia ;)

ty tak sam w zaciszu modzisz :decayed:

Opublikowano

kolego powiedz mi jak roz zespoliłeś przednie lampy a dokładniej czym może opalarką czy w piekarniku bo sam chcę zrobić smokedy

Opublikowano
kolego powiedz mi jak roz zespoliłeś przednie lampy a dokładniej czym może opalarką czy w piekarniku bo sam chcę zrobić smokedy

Lepiej wyślij Gwertemu :wink:

Opublikowano
  • Autor

Lampy rozklejal mi Gwerty przy przerobce na bixa, poprosilem go tez by ich nie sklejal zrobilem to pozniej na silikonie i teraz bez problemu daja sie rozmontowywac ;)

Opublikowano

wiem że gewerty każdemu robi ale ja sam chcę to sobie zrobić dużo więcej frajdy wtedy jest i satysfakcji

Opublikowano

opalarka i lecisz powoli, pierwsza lampe troche zdemolujesz ale druga juz pojdzie lekko :decayed:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Halo Wujek co ze strychniną :naughty: ? Toczy się to jeszcze :decayed: